Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#2676 Cadnin

Cadnin
  • 197 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 czerwca 2012 - 08:58

a czy ten Switcheasy po założeniu na telefon wystaje trochę ponad ekran? Czy jest idealnie z nim równy?

Wydaje mi się, że wszystkie SwitchEasy wystają poza ekran. Jak chcesz, żeby pokrowiec był równy z ekranem to musisz kupić same plecki, np. Puro Soft Cover, Crystal Cover itp.

#2677 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 09:00

Wydaje mi się, że wszystkie SwitchEasy wystają poza ekran. Jak chcesz, żeby pokrowiec był równy z ekranem to musisz kupić same plecki, np. Puro Soft Cover, Crystal Cover itp.

Wlasnie chodzi mi, żeby lekko chronił ekran. Patrzyłem na YT i na filmikach wydaje się, ze jest idealnie równy a tego chcę uniknąć.

#2678 Adeo

Adeo
  • 46 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 24 czerwca 2012 - 09:18

Case'y od switcheasy wystaja 3mm ponad przednia czesc telefonu, nie przeszkadza to w zadnym wypadku w uzytkowaniu. Podesle wam pozniej zdjecia jak wyglada telefon w case'ie po dwoch tygodniach ;) Jedyną wadą SE jest zbyt maly otwor na aparat przez co zdjecia sie troche rozmazuja... A nude jest nie ciekawy, tylna czesc to sam plastik i moim zdanem nie jest za bardzo wytrzymaly

#2679 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 09:48

Case'y od switcheasy wystaja 3mm ponad przednia czesc telefonu, nie przeszkadza to w zadnym wypadku w uzytkowaniu. Podesle wam pozniej zdjecia jak wyglada telefon w case'ie po dwoch tygodniach ;) Jedyną wadą SE jest zbyt maly otwor na aparat przez co zdjecia sie troche rozmazuja... A nude jest nie ciekawy, tylna czesc to sam plastik i moim zdanem nie jest za bardzo wytrzymaly

No to musisz mieć coś nie tak z aparatem, mój iP w Vulcanie nie ma żadnych problemów ze zdjęciami.

A sam case polecam, zaliczył już pierwszego dropa z ponad 2m i mam jedynie małe otarcie na Vulcanie :D. Dołączona do zestawu folia jest bardzo przyjemna w dotyku, cienka. A sam pokrowiec dodaje telefonowi jeszcze więcej elegancji, moim znajomym podoba się jeszcze bardziej, niż bez. Co prawda jest trochę grubszy i wystająca nad ekran ramka sprawia, że wygląda trochę ociężalej, ale ja jestem zadowolony. Nie ma też tak ostrych krawędzi, jak telefon bez case'a, no i pewniej trzyma się go w dłoni.

#2680 gdochu

gdochu
  • 16 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 10:49

Panowie i Panie proszę o poradę, Vulcan czy Eclipse? Bo sam nie wiem :(

#2681 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 11:36

Panowie i Panie proszę o poradę, Vulcan czy Eclipse? Bo sam nie wiem :(

Vulcan !
Dużo lepsze wykonanie, lepszy chwyt.

#2682 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 13:41

O właśnie. Mam teraz Vulcana i jestem zadowolony, ale widziałem już, jak dobrze może wyglądać iPhone w kolorowych case'ach/bumperach. Czy jest coś takiego, co ochroni telefon i będzie dobrze wyglądać? Z tego co widziałem, to te ich kolorowe bumpery były dość kiepskiej jakości i nie chroniły ekranu.

#2683 Adeo

Adeo
  • 46 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 24 czerwca 2012 - 13:49

Z flashem w case'ie zdjęcia wychodzą słabo ;D Jeśli mowa o kolorowych case'ach to SwitchEasy Colors prezentuje się ciekawie, chociaż nie podoba mi się opcja zakrytego home'a. Oraz właśnie znalazłem coś od i-Luv. Wyglądają ciekawie, ale chyba jedynie wyglądają ;)

#2684 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 14:54

Ja się ostatecznie zdecyduję na etui SGP iPhone 4 Neo Hybrid 2S EX NOWOŚĆ+folia FV (2440499305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co o tym sądzicie?

#2685 gdochu

gdochu
  • 16 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:12

Ja się ostatecznie zdecyduję na [url=http://allegro.pl/etui-sgp-iphone-4-neo-hybrid-2s-ex-nowosc-folia-fv-i2440499305.html#tabsAnchor]etui SGP iPhone 4 Neo Hybrid 2S EX NOWOŚĆ+folia FV (2440499305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
Co o tym sądzicie?

- hmm, mi się wydaje, że lepiej już założyć folie :) przód/tył + boki.

#2686 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:15

Z flashem w case'ie zdjęcia wychodzą słabo ;D Jeśli mowa o kolorowych case'ach to SwitchEasy Colors prezentuje się ciekawie, chociaż nie podoba mi się opcja zakrytego home'a. Oraz właśnie znalazłem coś od i-Luv. Wyglądają ciekawie, ale chyba jedynie wyglądają ;)

iLuv całkiem spoko, ale SwitchEasy brzydkie strasznie :D.

Ja się ostatecznie zdecyduję na etui SGP iPhone 4 Neo Hybrid 2S EX NOWOŚĆ+folia FV (2440499305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co o tym sądzicie?

http://tevtone.nazwa...dsnow/img23.jpg - ten wygląda prześwietnie :D. Jak z wytrzymałością tego bumpera? Domyślam się, że nieciekawie ;d. Zestaw folia przód i tył + bumper by przeszedł? Może być Wrapsol :DD.

#2687 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:19

Wrapsol mi się nie podoba, jak dla mnie gruby i taki gumowaty...Pozostał mi zestaw przód i boki ale nie zaierzam go wykorzystywać. Chyba kupię SGP tylko czarnego, choć ten żółty, tez fajnie się prezentuje. Ten SGP sprzedawany jest z kompletem folii przód tył. Na przodzie mam folię private , więc nie zamierzam jej wymieniać bo nie lubię jak ktoś mi przez ramię zagląda :) dokleję tylko na tył tą z zestawu SGP.

#2688 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:45

Zestaw folia przód i tył + bumper by przeszedł?

Jedyne słuszne zestawienie.

#2689 sheeple

sheeple
  • 204 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2012 - 15:50

Zastanawiam się nad Twelve South - BookBook. Ktoś kupował z allegro, czy cena nie jest zbyt atrakcyjna :)
TWELVE SOUTH - BOOKBOOK - IPHONE 4/4S - W-WA (2422078752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#2690 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 czerwca 2012 - 16:25

A jak mam gelaskina i czarnego iPhone'a to wziąć Vulcan Clear? Czy Black? Black się chyba trochę świeci i gorzej będzie widać naklejkę, ale za to wydaje mi się że do czarnego iPhone'a lepiej pasuje.

#2691 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 19:56

A jak mam gelaskina i czarnego iPhone'a to wziąć Vulcan Clear? Czy Black? Black się chyba trochę świeci i gorzej będzie widać naklejkę, ale za to wydaje mi się że do czarnego iPhone'a lepiej pasuje.

lepiej clear, nie bedzie go wcale widać

---------- Wpis dodano o 20:49 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:43 ----------

O właśnie. Mam teraz Vulcana i jestem zadowolony, ale widziałem już, jak dobrze może wyglądać iPhone w kolorowych case'ach/bumperach. Czy jest coś takiego, co ochroni telefon i będzie dobrze wyglądać? Z tego co widziałem, to te ich kolorowe bumpery były dość kiepskiej jakości i nie chroniły ekranu.

bumpery nigdy nie chronią ekranu chyba, ze kupisz opcje bumper z dodatkową osłoną na tył

---------- Wpis dodano o 20:52 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:49 ----------

iLuv całkiem spoko, ale SwitchEasy brzydkie strasznie :D.

http://tevtone.nazwa...dsnow/img23.jpg - ten wygląda prześwietnie :D. Jak z wytrzymałością tego bumpera? Domyślam się, że nieciekawie ;d. Zestaw folia przód i tył + bumper by przeszedł? Może być Wrapsol :DD.

iLuv nic specjalnego a ze Swicheasy to chyba lepszy Nude SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Wyniki wyszukiwania
albo Vulcan SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Wyniki wyszukiwania

---------- Wpis dodano o 20:56 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:52 ----------

kosmiczny

#2692 ponku

ponku
  • 2 postów

Napisano 24 czerwca 2012 - 21:59

[url=http://store.griffintechnology.com/ipod/ipod-nano/courier-clip-for-ipod-nano-6th]Courier Clip for iPod nano (6th gen.) - Griffin Technology[/url]

Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym? Są jakieś tańsze odpowiedniki?

#2693 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 24 czerwca 2012 - 22:26

Witam, poszukuje ładnego i zgrabnego bumpera do mojego iPhone'a, dodam, że nie interesują mnie bumpery metalowe.

#2694 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 24 czerwca 2012 - 22:27

Dużo nam mówi, że iPhone. Domyślę się, że 4/4S - bierz Vulcan'a od Switcheasy.pl, ew. Nude, ale tego ostatniego nie miałem w dłoniach.

#2695 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 24 czerwca 2012 - 22:44

Jednak wolę bumper :)

#2696 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 czerwca 2012 - 23:46

Właśnie znalazłem na stronie SGP coś takiego. Genialnie wygląda moim zdaniem.

iPhone 4 / 4S Case Linear Clockwork Series - iPhone 4 / 4S - Apple iPhone - Cell Phones

#2697 vvv

vvv
  • 35 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 25 czerwca 2012 - 06:52

Jedyne słuszne zestawienie.

Bumper jest OK, o ile na boki też naklei się folię bo jak nie to będziesz miał po pewnym czasie całą ramkę porysowaną :-|

#2698 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 25 czerwca 2012 - 08:11

Po 3 miesiącach niczego takiego nie uświadczyłem. Jedynie Sleep/Wake Button troszkę ucierpiał, ale nie na tyle żeby było to widać - trzeba się przyjrzeć.

#2699 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 czerwca 2012 - 08:43

Bumper jest OK, o ile na boki też naklei się folię bo jak nie to będziesz miał po pewnym czasie całą ramkę porysowaną :-|

Ja też się przymierzam do jego zakupu, czemu porysowną ramkę? Może masz doświadczenia z nieoryginalnym, których bardzo dużo na rynku.

#2700 vvv

vvv
  • 35 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 25 czerwca 2012 - 13:47

http://myapple.pl/ip...wa-obwodke.html

Mój jest oryginalny dostałem prosto od Apple, póki co mam wytarcia na dolnej części obudowy dookoła docka i głośników

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych