Właśnie tego się obawiałem . Na 4S folie wyglądały ładnie (nie wrapsol ) , a tutaj widzę straszny paździerz jest , chyba jedyny wybór poza folią który jako tak nie szpeci telefonu to PURO You Move It Moves | Kategorie
Teraz pojawily sie nowe folie Wrapsol, ktore sa ciensze od poprzednich jednoczesnie nie tracac na ochronie
Wrapsol Xtereme
Wrapsol | folie ochronne do smartfonów iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptopów Apple MacBook - Apple
Chodi o to aby folia byla komatybilna z etui.
- - - Połączono posty - - -
Wygląda zupełnie jak na tym filmiku. Fakt za piękna nie jest. O ile przód wygląda całkiem normalnie, to tył strasznie rzuca się w oczy- ładniej wyglądała firmowa folia, ta od nowości na iPhonie. Dodam jeszcze ze te boczne naklejki są tak na prawdę o kant dupy otłuc. Za wąskie o jakieś 2-3 mm chronią tylko względnie wąski pasek środkowy po bokach telefonu. Jakbym mial drugi raz wybierać- zastanowiłbym się nad inną firmą.
P.S. Z tym idealnie dopasowaniem to Attiss pojechałeś. Przód i tył o dobre 1-1.5mm za małe, a otwór na głośniczek z przodu woła o pomstę do nieba. To nie jest tylko moja opinia. Poczytajcie komentarze pod Youtubem, czy na angielskojęzycznych forach.
Ja mam zalozona i jet idealna
wszystko dobrze wyciete i idealnie spasowane.
Moze kupiles podrobke?
albo trafiles na felerna sztuke