Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3051 roha

roha
  • 181 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 kwietnia 2012 - 14:53

Czy ktoś mógłby napisać kilka zdan o Switcheasy Trin? Zastanawiam się nad kupnem tego etui a vulcanem

#3052 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 21:37

połowa kwietnia

---------- Wpis dodano o 22:31 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:28 ----------

Szukam jak najprostszej, jak najcienszej plastikowej osłony na tył i tylko tył najnowszego iPada. Doradźcie coś!

to moze to:
PURO You Move It Moves | Kategorie

---------- Wpis dodano o 22:33 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:31 ----------

Lubię macać tył iPada podczas używania, więc plecki odpadają :) Smart Cover jest potencjalnie drogi, a moim zdaniem etui ma służyć jedynie do przenoszenia iPada z miejsca na miejsce. Także nie wiem za bardzo co ten smart cover daje. Może ktoś mnie do niego przekonać ? Wymienić jakieś zalety ? Oczywiście nie mam zamiaru kupować go na siłę, bo to produkt Apple, ale chciałbym znać opinię użytkowników. Co i jak z tym smart coverem.

Pozdrawiam

to moze kup folie Wraposl chroniącą zarówno przód, tył jak i boki nowego iPada

Wrapsol | folie ochronne do smartfonów iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptopów Apple MacBook - iPad 2

---------- Wpis dodano o 22:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:33 ----------

A ma ktoś może coś takiego?
Dwustronny pokrowiec more. Safara [Neon Green/Blue Camo] dla iPada Sklep internetowy iThings.pl
Zastanawiam się czy nowy iPad razem z PURO Zeta Cover się zmieści. Jak myślicie? :confused:

Pewnie wejdzie bo neopren się naciąga - pytanie czy ma jakąś wyściołke wewnątrz bo wtedy może byc problem. Jeśli nie ma i jest to sam neopren powinno byc ok chociaż najlepiej zapytac sprzedawcę o dokladne wymiary tego etui

#3053 RobertStec

RobertStec
  • 10 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 23:51

Ale z takimi etui to chyba ciężka sprawa, jeżeli jesteś przyzwyczajony do noszenia telefonu w kieszeniach. Pół biedy jeżeli są to luźne spodnie, np.: garnituru, ale do kieszeni od jeansów chyba telefon z tym etui nie wejdzie, nie?

Nosisz telefon w kieszeni jeansow? U mnie to asystentka na srebrnej tacy zasuwa z moim iphonem ;)
Sorki za ten ton ale każdemu co innego sie podoba. Ja wybrałem "wsuwke".

#3054 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 06 kwietnia 2012 - 23:59

Witam. Nie tak dawno zakupilem iPada...ale nie o tym tutaj......teraz stoję przed wyborem jakiegoś etui. Oryginalny SC chroni tylko ekran więc zdecydowalem się na PURO Zeta - ale nurtuje mnie jedna rzecz - czy takie etui da się zawinąć pod spód ipada? chodzi o to że jak z niego kożystam to czy jest mozliwosc zalozenia tej okladki na tył? Na kazdym filmiku prezentujacym etui sa pokazywane dwie pozycje - "trójkat" do pisania i pozycja "pionowa" do np. filmów czy kamery....prosze o odpowiedz kogos doswiadczonego zyciowo ;)

#3055 iThrol

iThrol
  • 42 postów
  • SkądZjednoczone Emiraty Poznańskie

Napisano 07 kwietnia 2012 - 02:04

Gusta i guściki. Ja osobiście może i jestem przewrażliwiony, ale noszę jabłko we wsuwce dodatkowo z case, a na przodzie folia. Wiem, że to brzmi jak totalna "antykoncepcja", ale mój sprzęt po minimum roku musi być taki sam jak w dniu zakupu :P

A co do tematu... Według waszych opinii (głównie Cintulek) wybrałem SwitchEasy Vulcan, który IMO wyrobił sobie małą renomę, który z resztą już do mnie jedzie.
@Roha: Zadałeś to samo pytanie co ja parę postów przed Twoim :) Też szukałem opinii na ten temat i szczerze uderzaj w Vulcan; Jest sprawdzony ;)

Natomiast jeszcze w temacie SwitchEasy z czystym sumieniem mogę polecić również SwitchEasy Reptile. Zaprawdę nie posiadam, ale znajomy ma już takowe etui i naprawdę daje radę. Co najważniejsze fajnie i solidnie trzyma się telefon w ręce, a dodatkowo co dla mnie jest plusem etui nie palcuje się.

#3056 porter_1983

porter_1983
  • 364 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 07 kwietnia 2012 - 07:34

Polecam folie na tył iPad Skins, iPhone Covers, MacBook Screen Protectors, Blackberry Screen Covers | Best Skins Ever sam miałem w ipadzie 2 idealnie dopasowana , teraz czekam aż przyjdzie do ipada 3

#3057 sPoOnBoY

sPoOnBoY
  • 63 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 kwietnia 2012 - 12:22

No ja tez sie zdecydowalem na Puro Zeta Cover i zamowilem w zeszla sobote w komputroniku. Niby mieli napisane ze realizacja do 5 dni roboczych ale jakos sie jeszcze nie doczekalem :) na maile tez zbytnio cos nie odpisywali... No nic, pozostaje mi czekac bo i tak zbytnio nie jest nigdzie dostepny, a juz szczegolnie w tej cenie. Co do zawijania to mysle ze bez problemu. Skoro zgina sie na tyle zebo zrobic ten caly trojkat itd. to i do tylu zawiniesz na pewno.

#3058 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 07 kwietnia 2012 - 15:38

W końcu zdecydowałem się na Smart Covera w czarnej skórze. Zobaczymy jak to sie będzie prezentować.

#3059 domin74

domin74
  • 50 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 07 kwietnia 2012 - 16:17

Co do zawijania to mysle ze bez problemu. Skoro zgina sie na tyle zebo zrobic ten caly trojkat itd. to i do tylu zawiniesz na pewno.

Oczywiście, że wygina się do tyłu. Ja składam go na pół, magnesy się sklejają i ta wyściółka nie zbiera tyle brudów.

#3060 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 07 kwietnia 2012 - 22:54

Teraz to juz nie wiem, kumpel mowi ze lepiej kupic np. PURE Crystal back + oryginalny smart cover bo mozna go odpiac jak np. chcemy uzywac ipada w rekach zeby klapka nie latała......

#3061 lordon

lordon
  • 248 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 07 kwietnia 2012 - 23:36

Jam ma ZETA COVER jest super kupiłem w ISPOT w Łodzie w MANUFAKTURZE jest naprawdę dobry jak chcę powiedzmy trzymać go w rękach to go po prostu zginam jak bym chciał postawić lub położyć :) POLECAM W IOO% i mam też smart cover (RED) za 300zł !!! ale warto polecam bardziej ZETA COVER bo od magnesu się brudzi i rysuje :) oczywiście chodzi o tego SC :)

#3062 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 08 kwietnia 2012 - 08:27

@up http://2.asset.soup....4/6050_565c.gif

#3063 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 13:55

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#3064 rukasek1998

rukasek1998
  • 13 postów
  • SkądPoznań PL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 19:19

Hmm... połowa linków nie działa :P Możecie poradzić coś ładnego ale zarazem chroniącego mojego toucha 1G. I mam jeszcze drugie pytanie czy etui do iPodów wyższych generacji będą pasować na 1G?

#3065 adasieniek

adasieniek
  • 26 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 20:38

BUGATTI Apple iPhone 4 4S Basic Plus Sahara | Akcesoria iPhone 4 / 4S | Etui i futerały | BRICK.PL - sklep i hurtownia - akcesoria GSM do telefonów HTC, SAMSUNG, NOKIA, MOTOROLA, LG, SONY ERICSSON, BLACKBERRY

Ma ktos takie etui? Jak sie sprawuje?

#3066 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:43

Posiadałem poprzednią wsuwkę Bugatti. Nie posiadała tego otworu u dołu. Skóra trzymała formę do końca jej używania, a w środku iPhone czuł się jak w domu ; ) Z pewnością nie będziesz żałował, choć... są gusta i guściki. Z wsuwek bardziej przemawia do mnie (stylistycznie) Beyzacases, są niestety droższe.

#3067 miqs99

miqs99
  • 88 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 kwietnia 2012 - 02:26

Skarpeta i nic innego. Smart cover przymierzylem i oddałam. Bez sensu, zupełnie nie potrzebny dodatek.

#3068 porter_1983

porter_1983
  • 364 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 09 kwietnia 2012 - 07:18

Hmm dzieki SC mozna ustawić ipada pod katem , sama skarpeta nam tego nie da

#3069 dyga

dyga
  • 28 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 14:22

Incipio feather sprawowało mi się bardzo dobrze, ale niestety tylko przez 2 miesiące. Ułamała się właśnie poprzeczka przy przyciskach głośności, nawet nie wiem od czego. Etui teraz nie trzyma sztywności :/

#3070 lordon

lordon
  • 248 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 09 kwietnia 2012 - 14:48

do noszenia ipoda lub iphona polecam kieszeń :) i taka gumową nakładkę z apple :)

#3071 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 kwietnia 2012 - 16:18

Ja swojego Nano 5g noszę w takich cudeńkach, wymiennie od humoru: http://wt09.wrzuc.to...IMG_0090_1_.JPG

#3072 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 19:39

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

---------- Wpis dodano o 20:39 ---------- Poprzedni wpis dodano o 19:49 ----------

Witam ,
Jakie etui polecacie na iP4 (może być z metalu , karbonu itp ) ? Najlepsze byłoby takie które ochroni upadek z wysokości na beton zachowując przy tym design , widziałem , że vulcan cieszy się dobrą opinią , lecz jest przezroczyste :(

#3073 jhartman

jhartman
  • 668 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 18:52

A ja zakupiłem na Amazonie Griffin Elan Sleeve za około 50pln Griffin Gb01551 Elan Sleeve For Apple iPad Tablet WiFi 16GB 32GB 64GB: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Mam zamiar używać tego do transportu. Na codzień i w domu - Smart Cover.

Pozdrawiam, napiszę więcej jak przesyłka dotrze.

#3074 corba

corba
  • 242 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 09 kwietnia 2012 - 19:52

J POLECAM W IOO% i mam też smart cover (RED) za 300zł !!! ale warto polecam bardziej ZETA COVER bo od magnesu się brudzi i rysuje :) oczywiście chodzi o tego SC :)

Sorry ale od tego momentu nie rozumiem, można jeszcze raz?

#3075 porter_1983

porter_1983
  • 364 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 09 kwietnia 2012 - 20:28

A ja zakupiłem na Amazonie Griffin Elan Sleeve za około 50pln Griffin Gb01551 Elan Sleeve For Apple iPad Tablet WiFi 16GB 32GB 64GB: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Mam zamiar używać tego do transportu. Na codzień i w domu - Smart Cover.

Pozdrawiam, napiszę więcej jak przesyłka dotrze.

Hmm iPad wejdzie do tego pokrowca ze SmartCoverem ? Czy raczej się nie zmieści .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych