Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3001 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 29 marca 2012 - 08:38

to jakiś wałek z tym sklepem bo etui Zeta do nowych iPadów jeszcze nie ma w Polsce.
Pewnie mają model do starego iPada, który nie jest kompatybilny z nowym.

---------- Wpis dodano o 09:38 ---------- Poprzedni wpis dodano o 09:30 ----------

złóż reklamację

#3002 iukasz

iukasz
  • 112 postów
  • SkądT-d

Napisano 29 marca 2012 - 17:22

to jakiś wałek z tym sklepem bo etui Zeta do nowych iPadów jeszcze nie ma w Polsce.
Pewnie mają model do starego iPada, który nie jest kompatybilny z nowym.

---------- Wpis dodano o 09:38 ---------- Poprzedni wpis dodano o 09:30 ----------

złóż reklamację

Nie są jeszcze dostępne. Ale zamówienie można złożyc.

#3003 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 29 marca 2012 - 17:41

Ja zakupiłem takie coś - Shield-Best Protection
Wygląda solidnie, mam nadzieję, że taki będzie ;)

#3004 dugipl

dugipl
  • 7 postów

Napisano 29 marca 2012 - 20:51

Czy coś co pozwala na noszenie nowego ipada na ramieniu bądź na szyi jest dostępne, albo coś podobnego do kensington lock do przymocowania do biurka?

#3005 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 30 marca 2012 - 14:07

to daj znac jak już będziesz miał od nich

#3006 baron231

baron231
  • 97 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 30 marca 2012 - 16:52

Przejrzałem z grubsza temat ale powiem szczerze że nie znalazłem opini na temat interesujących mnie produktów dlatego pozwolę sobie przerzucić mój poprzedni temat który został zamknięty, jeżeli ktoś coś wie w tym temacie proszę o info ;)

Witam,

Noszę się zamiarem kupienia jakiegoś "kejsa" na nowego iPada muszę powiedzieć że ten wyjątkowo mi podpasował, jest po prostu piękny miał może ktoś z nim do czynienia? Jedyne czego się obawiam to ochrona rogów urządzenia, wydają się nie być chronione przez nic twardszego tylko przez zwykły materiał a zależy mi na tym żeby rogi się nie obijały

Link do i-Luv Dungarees
Apple iSpot Premium Reseller i-Luv Dungarees - etui Portfolio Jacket z standem - Szare - iPad 2

Do tej pory na iPadze 2 używałem tego i byłem bardzo zadowolony właśnie z tego jak ochrania rogi urządzenia (niestety nie pasuje na nowego iPada)

Apple iSpot Premium Reseller Etui i stand firmy Macally do iPada 2 w kolorze szarym - iPad 2

#3007 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 30 marca 2012 - 18:28

Sprawdź 3 posty wyżej. Rogi są mocno chronione.

#3008 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 30 marca 2012 - 21:54

piękne :)

#3009 GIMLI18

GIMLI18
  • 41 postów

Napisano 31 marca 2012 - 12:54

Witam. Znacie może jakąś bardzo solidne opakowanie w które można wsadzić nowego ipada. Będzie on używany w afryce w warunkach raczej hardcorowych dla sprzętu. Musi być chroniony mocno ze wszystkich stron.

#3010 adredy

adredy
  • 450 postów

Napisano 31 marca 2012 - 15:16

Ja mam i polecam [url=http://allegro.pl/griffin-elan-sleeve-ekskluzywne-etui-ipad-2-skora-i2216870432.html]Griffin Elan Sleeve ekskluzywne etui iPad 2 skóra (2216870432) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] pasuje idealnie na iPada 2 jakosc bardzo dobra.

#3011 ecclipsee

ecclipsee
  • 31 postów

Napisano 31 marca 2012 - 23:08

Adready jak dlugo uzywasz tego griffina? Zastanawiam sie wlasnie czy lepiej kupic cos w stylu bookleta czy wsuwki? Chwalisz sobie, ipad sie nie porysowal jka dotad w codziennym uzytkowaniu? Nie wiesz czy bedzie pasowal na nowego iPada? Ostatnie pytanko : wie ktos kiedy bedzie puro zeta dostepny na new iPad? Milego dla wszystkich..! Ecclipsee

#3012 adredy

adredy
  • 450 postów

Napisano 31 marca 2012 - 23:37

Jak pisalem na ipada 2 pasuje idealnie takze mysle ze na ipada 3 powienien pasowac na 100% bez zbednych luzow. Wnetrze jest wyscielone bardzo miekkim materialem ala mikrofibra takze niema raczej sie o co martwic, wybralem ten pokrowiec ze wzgledu na to gdyz wole uzywac sprzed goly a nie w dodatkowych pokrowcach pokrowiec moim zdaniem powinien byc do przenoszenia a nie uzywania tego typu sprzetu przynajmniej w domu. ps. Moge nagrac film jak to wyglada ;) ps. polecam naprawde.

#3013 ecclipsee

ecclipsee
  • 31 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 00:24

gdyz wole uzywac sprzed goly a nie w dodatkowych pokrowcach pokrowiec moim zdaniem powinien byc do przenoszenia a nie uzywania tego typu sprzetu przynajmniej w domu

Wyjales mi to z ust..mam tak samo i zawsze bylem przeciwnikiem futeralow pokrowcow i tym podobnych , dlatego iphona uzywam bez niczego jednakze o tyle o ile z iphonem nie ma problemu ( wlozyc do kieszeni ) na iPada jestem zmuszony cos nalozyc chcoiazby w momencie gdy musze sie z nim przemiescic dlatego napisze do sprzedawcy czy bedzie pasowal i jesli tak to zdecyduje sie na kupno - w moim przypadku to chyba najlepsze rozwiazanie...

Dzieki za odp, bardzi mi pomogles ;)

Milego dnia !
Ecclipsee

#3014 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 07:49

Strasznie podoba mi się TE etui.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Czy jest może ktoś na MyApple, kto je posiada ? Nie mam pojęcia czy pasuje tylko do iPada 2 czy do 3 gen też.

#3015 sPoOnBoY

sPoOnBoY
  • 63 postów
  • SkądGdynia

Napisano 01 kwietnia 2012 - 10:49

Co do tego Stilgut'a to na stronie jest napisane, że "wkrótce także dla nowego IPada" więc wątpię, żeby ktoś miał już wersję do nowego IPada. Swoją drogą bardzo podobny do Stilguta jest właśnie Puro Zeta Cover i też jest w bieli, a jednak o ponad stówkę taniej idzie go dorwać, różnica taka, że Stilgut to skóra naturalna, a Puro ekologiczna. Ja chyba na początek zdecyduję się na Puro.

#3016 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 15:12

@mattkaly ja mialem na ipada 2 taka wersje tylko ze czarna i nie pasuje na ipada 3, etui bylo swietne ale do czasu po 4-5 miesiacach pekl mi jeden zatrzask wiec etui zostalo wymienione na nowe ( bez problemu ) ale juz te ktore dostalem mialo dziwny problem strasznie scierala sie farba przy czyszczeniu szmatka zostawala cala czarna w farbie, cos mi sie wydaje ze jakosc wykonania spadla z czasem.

#3017 Wines

Wines
  • 110 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 15:56

Ja używam Smart Cover'a i jestem bardzo zadowolony warty każdej złotówki...

#3018 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:59

Ja używam Smart Cover'a i jestem bardzo zadowolony warty każdej złotówki...

Też mam ochotę na Smart Cover'a ale wydaje mi się, że pełni on tylko rolę jakiegoś rodzaju ozdoby. Cały tył jest nieosłonięty.

#3019 Ribin

Ribin
  • 11 postów
  • SkądKozienice, Poland

Napisano 02 kwietnia 2012 - 18:16

Witam! W środę przyjdzie mi nowiutki 4S i to będzie mój pierwszy telefon z stajni Apple. Chciałbym poprosić was o radę na temat case lub bombera na niego, aby dobrze chronił moje białe cacuszko. Cena do 100zł.

#3020 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 02 kwietnia 2012 - 18:22

SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | Vulcan tylko i jedynie, do pełniej ochrony urządzenia.

#3021 Robczan

Robczan
  • 185 postów

Napisano 02 kwietnia 2012 - 22:17

Szukam jak najprostszej, jak najcienszej plastikowej osłony na tył i tylko tył najnowszego iPada. Doradźcie coś!

#3022 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 kwietnia 2012 - 14:54

Też mam ochotę na Smart Cover'a ale wydaje mi się, że pełni on tylko rolę jakiegoś rodzaju ozdoby. Cały tył jest nieosłonięty.

Dlatego ja na przód zakupię Smart Cover, a na tył PURO Crystal Cover. Wtedy masz osłonięty przód i tył :)

#3023 LukaS92

LukaS92
  • 319 postów
  • SkądCzersk, Warszawa

Napisano 03 kwietnia 2012 - 19:10

Co według Was najlepiej zabezpieczy iPhone 4S black i będzie się dobrze prezentować? Odradzacie któryś z tych?

1. SwitchEasy Nude klik
2. SwitchEasy Vulcan klik
3. Incipio Feather klik
4. Puro Bumper Cover klik
5. Puro Plasma Cover klik

Może inna propozycja w tym stylu?

Pozdrawiam i proszę o pomoc w wyborze, nie chce się naciąć na bubel :)

#3024 mattkally

mattkally
  • 564 postów
  • SkądZambrów

Napisano 03 kwietnia 2012 - 19:36

Dlatego ja na przód zakupię Smart Cover, a na tył PURO Crystal Cover. Wtedy masz osłonięty przód i tył :)

Lubię macać tył iPada podczas używania, więc plecki odpadają :) Smart Cover jest potencjalnie drogi, a moim zdaniem etui ma służyć jedynie do przenoszenia iPada z miejsca na miejsce. Także nie wiem za bardzo co ten smart cover daje. Może ktoś mnie do niego przekonać ? Wymienić jakieś zalety ? Oczywiście nie mam zamiaru kupować go na siłę, bo to produkt Apple, ale chciałbym znać opinię użytkowników. Co i jak z tym smart coverem.

Pozdrawiam

#3025 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 kwietnia 2012 - 19:51

Ja na jedynkę używałem Apple Case i iPad średnio się w tym prezentował. Teraz chcę się nacieszyć moim białaskiem, więc wybieram SC bo chroni ekran, wygasza automatycznie, służy jako podstawka i nie szpeci iPada, jak Apple Case. Mnie akurat plecki nie przeszkadzają, a wręcz pomogą, bo dla mnie troszkę nowy iPad (w porównaniu z jedynką, którą trzymało się super) jest za chudy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych