Miałem podobne etui Puro i telefon wypadł mi z kieszeni i po ekranie wystarczy beton albo nierówna , twarda powierzchnia.
No jak upadl centralnie na ekran to wiadomo.
Moj ostatnio upadl i Puro go ochronilo
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 08 August 2012 - 19:17
Miałem podobne etui Puro i telefon wypadł mi z kieszeni i po ekranie wystarczy beton albo nierówna , twarda powierzchnia.
Posted 09 August 2012 - 08:45
Posted 09 August 2012 - 08:48
Zapewne trwa dłużej, ale pisz do polskiego importera, switcheasy.com.pl, zapytaj się kiedy będzie dostawa, albo poszukaj na Allegro, czy innych stronach.Zastanawiam się nad osłona na iP4S. Znalazłem dwie oferty, wydają się być w porządku wyborem:
1)
iPhone 4/ iPhone 4S cases | ECLIPSE for For iPhone 4/ iPhone 4S | SwitchEasy
Tutaj pytanie, jak wygląda przesyłka z tej strony ? Tzn, czy długo trwa i czy są jakieś problemy ?
Posted 09 August 2012 - 11:39
Zastanawiam się nad osłona na iP4S. Znalazłem dwie oferty, wydają się być w porządku wyborem:
1)
iPhone 4/ iPhone 4S cases | ECLIPSE for For iPhone 4/ iPhone 4S | SwitchEasy
Tutaj pytanie, jak wygląda przesyłka z tej strony ? Tzn, czy długo trwa i czy są jakieś problemy ?
2)
Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Bumper Cover – Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 - czarna - iPhone 4S/4
Nie do końca jestem przekonany czy będzie odpowiednio dopasowany do 4S.
EDIT: Jeszcze to wydaję się być bardzo podobną opcją do tej pierwszej:
Apple iSpot Premium Reseller i-Luv etui Overlay mocne i wytrzymałe dla skutecznej ochrony - Czarne - iPhone 4S/4
Jak macie coś innego godnego polecenia, śmiało mówcie.
Posted 09 August 2012 - 13:05
Posted 09 August 2012 - 15:28
A w konfrontacji tych dwóch etui, tego Switcheasy Eclipse i Puro Bumper Clear, który polecacie ? Czy jest to kwestia po prostu moich własnych widzimisi czy chcę mieć "zderzak" z przeźroczystą (ale z widocznym JABŁKIEM !) czy zakryty silikonowym opakowaniem telefon ?
Posted 09 August 2012 - 18:43
Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Bumper Cover – Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 - czarna - iPhone 4S/4 s
Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Cover Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 (biały) - iPhone 4S/4
Czymś się różnią ?
Posted 09 August 2012 - 19:11
Jak już powtarzałem - zawsze wybierałem produkty SwitchEasy, z racji tego, że wielokrotnie uratowały mojego iPhone'a przed efektami po wielokrotnych upadkach owego urządzenia na ziemię, beton, kafelki, nie tylko tyłem, bokiem, lecz także ekranem. Polecam.A w konfrontacji tych dwóch etui, tego Switcheasy Eclipse i Puro Bumper Clear, który polecacie ? Czy jest to kwestia po prostu moich własnych widzimisi czy chcę mieć "zderzak" z przeźroczystą (ale z widocznym JABŁKIEM !) czy zakryty silikonowym opakowaniem telefon ?
Posted 09 August 2012 - 20:41
Ja raz niechcący nim rzuciłem, tzn. chcąc odczepiać od ładowarki za mocno pociągnąłem kabel (leżąc na łóżku) i urządzenie nabrało zbyt dużej prędkości i jebs w ścianę, ale przetrwał. Vulcana miałem.W SwitchEasy jest w czym wybierać - pokrowce iphone 4s . Są dość solidne i mają ciekawe wzory. Jednak jaki by pokrowiec to nie był to lepiej z rzucaniem uważać
Posted 09 August 2012 - 21:55
Jak już powtarzałem - zawsze wybierałem produkty SwitchEasy, z racji tego, że wielokrotnie uratowały mojego iPhone'a przed efektami po wielokrotnych upadkach owego urządzenia na ziemię, beton, kafelki, nie tylko tyłem, bokiem, lecz także ekranem. Polecam.
Posted 09 August 2012 - 21:57
Posted 09 August 2012 - 21:59
Posted 10 August 2012 - 09:50
one są całkiem inne.
Ja akurat mam Puro Clear - wyób był taki, ponieważ wcale nie chciałam mieć etui (nie lubię) ale jak kupiłam iPhone'a to żał mi go było nosić bez (jest delikatny). Więc aby nie było zbytnio widoczne wybrałam Puro - dzieki bumperowi na krawędziach zapenia lepszy chwyt, Tył jest niewidoczny ale chroniI cena dobra.
Teraz własnie sie zastanawiam nad wtui Metal od Puro (jak wpsomniałam wcześniej).
Raz na jakis czas, zeby założyć.
Posted 10 August 2012 - 13:00
Zdecydowałem się, zamówię PURO Clear Bumper Cover. Skoro pasuje idealnie do iP4S, nie ma żadnych luzów i guziki używa się tak jak powinno, myślę że będę zadowolony
Posted 10 August 2012 - 14:01
Posted 10 August 2012 - 14:16
Posted 13 August 2012 - 17:11
Posted 13 August 2012 - 19:55
Posted 13 August 2012 - 22:36
Posted 14 August 2012 - 09:17
Posted 14 August 2012 - 15:35
Posted 14 August 2012 - 18:58
Posted 17 August 2012 - 13:32
Posted 17 August 2012 - 13:35
0 members, 1 guests, 0 anonymous users