Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

Futerały, etui itp.

• Please log in to reply
8842 replies to this topic

#3026 adredy

adredy
  • 450 posts

Posted 03 April 2012 - 23:23

Taki smart cover to predzej jak ktos redtuba oglada zeby mometalnie ekran wygasic hehe

#3027 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 April 2012 - 21:00

31 marca zamówilem hardcase z strony Gelaskins skins, model: net od being - GelaSkins Polska | Alex Grey - Net Of Being - HardCase iPhone 4S, 4 . Za pare dni dotrze, to odpowiem wam jak się sprawuje.

#3028 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • SkądTarnów

Posted 04 April 2012 - 22:33

Ja też polecam GelaSkins (uzywałem wczesniej, zanim zacząłem współpracować z ich sklepem)
Najbardziej lubię nalepki, to fakt rysują się, ale nie pogrubiają telefonu, a wyglądają super i można je sciągać i naklejać kilka razy (ja mam przy biurku taki kwadrat gdzie są wszystkie gelaskiny z 10 ich mam, i moge wybierać jak z szafy w co ubrać iPhone bo klej się nie psuje)
Jak ktoś nie chce płacić 50zł (za w sumię tylko naklejkę) to zapraszam GelaSkins Playstation Vita - Recenzja + KONKURS (2 KODY NA ZAKUPY) - YouTube
Dwa kody po 60zł do zgarnięcią.

#3029 caligator

caligator
  • 37 posts
  • SkądLubin

Posted 05 April 2012 - 09:13

Ja ostanio mojego hardcase'a z gelaskins zdejmowałem z telefonu i muszę stwierdzić że "pod spodem" iphone jest jak nowy:) trzeba tylko uważać przy pierwszym zakładaniu i zdejmowaniu... No i hardcase nie pogrubia zbytnio telefonu bo jest idealnie dopasowany a przy tym wykonany z takiego materiału że jest "przyjemniejszy" w dotyku i łatwo wkłądalny do kieszeni:) Polecam od razu kupić folię do ekranu (np. z gelaskins - ja kupiłem i jestem bardzo zadowolony bo w końcu udało mi się nakleić folię bez bąbli powietrza....) i z takim zestawem nasz iphone 4s jest prawie nie do zatarcia:)

#3030 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 April 2012 - 10:01

Co masz na myśli, poprzez uważanie przy pierwszym zakładaniu?

#3031 Quuba777

Quuba777
  • 979 posts
  • SkądGdańsk

Posted 05 April 2012 - 11:40

By mikro-kamyczki sie nie dostały na przykład. Jak sie dostaną to szybke mogą zniszczyć.

#3032 siwuus

siwuus
  • 3 posts

Posted 05 April 2012 - 14:03

re

Ja kupiłem sobie taki pokrowiec, [url=http://allegro.pl/speck-toughskin-do-iphone-4s-i-4-gratis-i2195343405.html]Speck ToughSkin do iPhone 4S i 4 + GRATIS !!! (2195343405) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] wygląda super, na początku byłem bardzo zadowolony, ale po pewnym czasie noszenia w kieszeni spodni stwierdziłem ze bede nosił tylko w tej plastikowej osłonie bo jednak jest to niewygodne, za duzy kloc sie robi i guma utrudnia wyciaganie z kieszeni spodni. Ogolnie pokrowiec super, spadł mi I phone na ziemie i odgłos jakby piórko spadło :)

[ATTACH=CONFIG]10798[/ATTACH]

#3033 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 April 2012 - 14:07

W tym urządzeniu, Iphone wygląda jak mini czołg.

#3034 siwuus

siwuus
  • 3 posts

Posted 05 April 2012 - 14:40

re Tu masz racje :) Co polecasz ?

#3035 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 April 2012 - 15:10

Polecić będe mógł dopiero we wtorek, bo właśnie dostałem maila od Gelaskins, że produkt został wysłany i we wtorek będzie u mnie. Sam czas zamówienia trochę się wydłużył, ponieważ nie mieli gotowego do wysyłki Hardcase, ale musieli go produkować na bieżąco.

#3036 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 posts
  • SkądKalisz

Posted 05 April 2012 - 15:27

Co według Was najlepiej zabezpieczy iPhone 4S black i będzie się dobrze prezentować? Odradzacie któryś z tych?

1. SwitchEasy Nude klik
2. SwitchEasy Vulcan klik
3. Incipio Feather klik
4. Puro Bumper Cover klik
5. Puro Plasma Cover klik

Może inna propozycja w tym stylu?

Pozdrawiam i proszę o pomoc w wyborze, nie chce się naciąć na bubel :)

Incipo Feather - brzydki i chyba nikt go tu nie polecał Puro Bumber cover - nie zabezbieczy DOBRZE telefonu. Ten : PURO Plasma Cover Etui iPhone 4/4S + folia (2232825035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ma moja ciocia z pól roku i nadal ładnie trzyma.

#3037 neverneve

neverneve
  • 718 posts

Posted 05 April 2012 - 16:25

Incipo Feather - brzydki i chyba nikt go tu nie polecał

Mam czarnego Incipio i uważam, że z tej piątki którą podał Luka jest najładniejszy. Minimalistyczny, nie pogrubia telefonu, jest świetny w dotyku i idealnie spasowany. Minusem jest brak konkretnego zabezpiecza telefonu przed upadkami.

#3038 roha

roha
  • 181 posts
  • SkądPoznań

Posted 05 April 2012 - 18:40

Nosze w takim etui swojego 4s: http://40.76.my/Mala...ileisland@4.jpgi jestyem srednio zadowolony. Czy bumper zapewnia ochorone na tył, tzn gdy poloze go na stół czy sie zacznie rysac?

#3039 neverneve

neverneve
  • 718 posts

Posted 05 April 2012 - 19:50

Zależy od rodzaju bumper'a. Jedne mają tzw. lay-on-table design inne nie.

#3040 iThrol

iThrol
  • 42 posts
  • SkądZjednoczone Emiraty Poznańskie

Posted 05 April 2012 - 23:20

Małe porównanie obu SwitchEasy; czyli co lepsze według posiadających i opinii ?

--- TRIM
--- VULCAN

#3041 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 06 April 2012 - 07:46

LukaS92- Vulcana polecam i to baaaardzo.

#3042 roha

roha
  • 181 posts
  • SkądPoznań

Posted 06 April 2012 - 08:26

trudna decyzja oba wyglądaja swietnie, ja chyba wybiore vulcana. SwitchEasy Vulcan iPhone 4S Case - YouTube tutaj fajnie to wygląda

#3043 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 06 April 2012 - 08:29

Vulcan uratowal mojego iPhone przed uszkodzeniami, a dokladnie - iPhone spadl mi z pierwszego piętra na schody - nic mu nie było. :)

#3044 RobertStec

RobertStec
  • 10 posts

Posted 06 April 2012 - 10:01

a ja mam takie coś: [url=http://www.beyzacases.com/pd-beyzacases-id-slim-apple-iphone4s.cfm]Apple iPhone 4S "ID Slim" Case[/url]
jakość wykonania i materiałów dorównuje iphonowi.

#3045 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 April 2012 - 10:10

a ja mam takie coś: Apple iPhone 4S "ID Slim" Case

Ale z takimi etui to chyba ciężka sprawa, jeżeli jesteś przyzwyczajony do noszenia telefonu w kieszeniach. Pół biedy jeżeli są to luźne spodnie, np.: garnituru, ale do kieszeni od jeansów chyba telefon z tym etui nie wejdzie, nie?

#3046 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 06 April 2012 - 10:54

a ja mam takie coś: Apple iPhone 4S "ID Slim" Case

Ja nie rozumiem noszenia iPhone we wsuwce - wyciągniesz z niej urządzenie, chcesz zadzwonić i ktoś Cię szturchnie i telefon wypadnie - i co Ci po takim "etui"?

#3047 Lokria

Lokria
  • 6278 posts
  • SkądŁódź

Posted 06 April 2012 - 11:03

Cintulek ma sporo racji, plus jeszcze wsuwka (w moim przypadku Puro) po jakimś czasie się wyrobiła i telefon był gotów sam się z niej wysunąć w najmniej odpowiednim momencie. Dlatego zainwestowałam w SGP Case for iPhone 4/4s ultra thin series, kupowany poza Allegro bo tam same podróby, a oryginalny produkt sprawuje się rewelacyjnie.

#3048 Quuba777

Quuba777
  • 979 posts
  • SkądGdańsk

Posted 06 April 2012 - 11:45

Ej.. nie zgadzam się. Ja bardzo lubię wsuwki... są eleganckie i umożliwiają zachowanie telefonu w idealnym stanie. Etui pogrubia telefon, często pogarsza dostęp do przycisków, oraz najzwyczajniej iPhone z pięknej prostoty, zaczyna nabierać dziwnie brzydkich kształtów. Jak ktoś mnie szturchnie? Ok, może jestem dziwny, ale mnie nigdy telefon z ręki nie wypadł. Co kto lubi. Ja lubię gelaskiny ; )

#3049 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 06 April 2012 - 12:57

Ej.. nie zgadzam się. Ja bardzo lubię wsuwki... są eleganckie i umożliwiają zachowanie telefonu w idealnym stanie.
Etui pogrubia telefon, często pogarsza dostęp do przycisków, oraz najzwyczajniej iPhone z pięknej prostoty, zaczyna nabierać dziwnie brzydkich kształtów.
Jak ktoś mnie szturchnie? Ok, może jestem dziwny, ale mnie nigdy telefon z ręki nie wypadł.
Co kto lubi.
Ja lubię gelaskiny ; )

Nikt Ci nie zabrania ich nie lubić. :) Uwielbiasz GelaSkiny - proszę bardzo, możesz mieć je założone - dokup sobie do tego jakiś "dyskretny" bumper, cienki, ale zawsze masz ochronę urządzenia większą, niż w wypadku wsuwki. :D

#3050 LukaS92

LukaS92
  • 319 posts
  • SkądCzersk, Warszawa

Posted 06 April 2012 - 14:42

A co myślicie o SwitchEasy LUX? klik Wygląda solidnie i elegancko. Miałem podobny Belkina na iPhone 3GS i sprawował się bardzo dobrze. Tylko mało zostaje z wyglądu iPhone..

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users