Widzę że pisałeś 16-tego. Minął tydzień i jak ? Nadal nie wygasło ? 13$ na rok to wcale nie tak dużo za działający Kodi na Apple TV. Czy liczba aplikacji które można wrzucić na Apple TV 4 jest ograniczona tylko do tych ze strony ipwnstore czy można wrzucić ifunboxem też własne na przykład tvOS MAME (odpowiednik MAME4IOS na AppleTV). Do tej pory robiłem to samemu po kablu przez Xcode ale te 7 dni mnie wykończy
Witam,
Przepraszam, ze tak dlugo bylo bez odpowiedzi, ale bylem na urlopie i nawet nie bylo mozliwosci, zeby sprawdzic, czy nadal dziala Jednak po powrocie nic sie nie zmianilo, Kodi smiga, az milo!
Jesli chodzi o druga czesc pytania to szczerze mowiac nie mam pojecia, ale wydaja mi sie, ze tylko aplikacje z ich strony. Byloby to chyba logiczne, bo sa podpisane przez ipwnstore... Ale moze ktos wie wiecej na ten temat?
Mnie bardziej zastanawia, czy po aktualizacji do tvOS 10 bedzie nadal dzialac? Ktos juz probowal?
pozdr
m
czy można wrzucić ifunboxem też własne na przykład tvOS MAME
Chyba to Cie zainteresuje, jest dostepne w ich storze, ale nie probowalem, czy i jak dziala