Witam. Posiadam 2 rozne Apple ID. PL i Norweskie. na Polskim korzystalem tylko z darmowych aplikacji a Norweskie zalożyłem dla płatnych będąc juz na terenie Norwegii. Za pomoca karty doladowującej doladowalem konto i kupilem kilka aplikacji. Wszystko wygląda ok - zakupione rzeczy wylądowały w zakładce programy w itunes. Niestety nie moge ich zsynchronizowac/(wrzucic do) z iphonem. Po prostu po zaznaczeniu i wybraniu opcji zastosuj nie wrzuca aplikacji na iphona. Pomocy.
---------- Wpis dodano o 00:03 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:02 ----------
iphone 5 - najnowszy ios.
Autoryzowałeś komputer? Informacje o autoryzacji i cofaniu autoryzacji na koncie iTunes Store.
Nie płaci się za to samo w przypadku App Store i Music. Po osiągnięciu limitu (5), kolejna próba autoryzacji zakończy się niepowodzeniem i komunikatem w stylu: osiągnąłeś limit autoryzacji ... trzeba będzie zdeautoryzować któreś z poprzednich urządzeń, tak, by w jedym czasie mieć max. 5.Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy to prawda, że jeżeli zainstaluje moje aplikacje i piosenki z AppStore i iTunes na pięciu urządzeniach to na szóstym będę musiał ponownie za nie zapłacić? Taką informacje otrzymałem od pani z infolini Apple, trudno mi w to uwierzyć dlatego wolę zapytać jeszcze raz na forum. Ps.czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z dezautoryzacją urządzeń Apple i Komputerów? Z góry dziękuję za pomoc