Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wakacje- nuda?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
125 odpowiedzi w tym temacie

#101 wannabemc

wannabemc
  • 203 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 lipca 2009 - 09:36

ja wlasnie pisze z roboty :/ sesja mi sie skończyła na szczescie 1,5 tyg temu i trzeba robić robić :D żeby bidnym studentem nie być :D. sierpień-wrzesień to bedzie krótki wypad do ciepłoty. prawdopodobnie gdzies w okolice montpellier(inną opcją jest słowenia, kraj który jest IMO genialny i w zimie i latem). potem hip hop kemp (choć słabszy line-up niż poprzednio to atmosferka wokół i tak kopie w ryj). wisienką na wakacyjnym torcie będą mazury pod żaglami na tydzień lub dwa i powrót do rzeczywistości :D a co do biegania to ja zawsze przed robotą 45 minutek tak od 6 rano

#102 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 06 lipca 2009 - 17:19

ps. borsuk1, mikro mi odpisal wszystko,[jak wyglada twoje i jego zycie w USA] jestes oszustem. Wiesz o co chodzi i mieszkaj se w USA zwanej warsaw..

-jestes pewien? Bo ja np znam wiele osob z amerykanskimi papierami ktorzy mieszkaja jakis czas w USA potem jada do Polski tam spedzaja np kilka miesiecy i wracaja do USA. Jesli ma sie conajmniej Green Card -to niepotrzeba wizy wjazdowej-totez powinienes byc bardziej ostrozny zanim nazwiesz kogos oszustem.

#103 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 06 lipca 2009 - 21:18

robertk572. Tak jestem pewien... Pamietam go jak mial strone iworld.boo.pl mial.... i tam go poznalem wraz z mikro... ooby dwoch niby kumple ktorzy mieszkaja w ameryce.. Wszystko mi mikro napisal jak to jest z ameryka ktora znajduje sie w warsaw.... Wiec coż, mi myślec oszust, czemu? Za konkurs na swoim forum,, ze boty wygraly, sam mikro to potwierdzil... Teraz to musi sie borsuk1 wypowiedziec.... pS admin moze sprawdzic IP logwan wszystkich, i napewno nie znajdzie zadnego polskiego.. pzdr

#104 wannabemc

wannabemc
  • 203 postów
  • SkądKraków

Napisano 07 lipca 2009 - 17:47

robertk572. Tak jestem pewien...
Pamietam go jak mial strone iworld.boo.pl mial....
i tam go poznalem wraz z mikro... ooby dwoch niby kumple ktorzy mieszkaja w ameryce..
Wszystko mi mikro napisal jak to jest z ameryka ktora znajduje sie w warsaw....
Wiec coż, mi myślec oszust, czemu? Za konkurs na swoim forum,, ze boty wygraly, sam mikro to potwierdzil...
Teraz to musi sie borsuk1 wypowiedziec.... pS admin moze sprawdzic IP logwan wszystkich, i napewno nie znajdzie zadnego polskiego.. pzdr

sorry ze sie wcinam ale w jakim jezyku jest to napisane?? moglby ktos to przetlumaczyc, bo ja nie daje rady...

#105 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 07 lipca 2009 - 18:06

ooo faktycznie, ale bez przesady... dobra. Napisze zdeka inacze...
To tak. Borsuk1 poznalem na jednym z forum ktore założył[oczywiscie o apple]
Wraz z nim poznałem jego kolege czyli mikro. Jak wywnioskowałem i jak opowiadali to mieszkaja w ameryce i zbijaja kokosy [pieniadze]. Mają mac'i i te inne. [Zobaczcie np podpis borsuka....]
Zorganizowalil konkurs na swoim forum, gdzie było mozna wgrac niby [dobrze ze ja sie nie napalilem, ale nie ktorzy ostro] iMac 24, iphone i ipod.. Okazało sie ze zwyciezcami były boty.. potwierdzil to mikro [dodam ze on był adminem na tym forum, i on był sponsorem]
i to na tyle borsuk, mieszkaj se w KOMOROWIE, zwany u ciebie New York
ps. A za tamto przepraszam, jednak jak cos dłuzszego pisze musze to przeczytac.
ps.2 borsuk1 napisz co o tym sadzisz..

#106 pieczony

pieczony
  • 135 postów
  • SkądGrojec Osada

Napisano 08 lipca 2009 - 08:36

ooo faktycznie, ale bez przesady... dobra. Napisze zdeka inacze...
To tak. Borsuk1 poznalem na jednym z forum ktore założył[oczywiscie o apple]
Wraz z nim poznałem jego kolege czyli mikro. Jak wywnioskowałem i jak opowiadali to mieszkaja w ameryce i zbijaja kokosy [pieniadze]. Mają mac'i i te inne. [Zobaczcie np podpis borsuka....]
Zorganizowalil konkurs na swoim forum, gdzie było mozna wgrac niby [dobrze ze ja sie nie napalilem, ale nie ktorzy ostro] iMac 24, iphone i ipod.. Okazało sie ze zwyciezcami były boty.. potwierdzil to mikro [dodam ze on był adminem na tym forum, i on był sponsorem]
i to na tyle borsuk, mieszkaj se w KOMOROWIE, zwany u ciebie New York
ps. A za tamto przepraszam, jednak jak cos dłuzszego pisze musze to przeczytac.
ps.2 borsuk1 napisz co o tym sadzisz..

Co ma do rzeczy to co zrobił na jakimś pomniejszym forum? Nie ma tutaj żadnych większych praw, ponad zwykłego użytkownika, więc po co w ogóle w temacie o wakacjach pisać, takie za przeproszeniem pierdoły? Zacznijcie zachowywać się tak jakbyście mieli co najmniej +5 do wieku.

#107 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 10 lipca 2009 - 02:09

sorry ze sie wcinam ale w jakim jezyku jest to napisane?? moglby ktos to przetlumaczyc, bo ja nie daje rady...

-i nie chodzi nawet oto ze jest napisane nie-geamTycznie-ale widac wrecz braki logiki w mysleniu.

#108 Boogeyman

Boogeyman
  • 29 postów
  • SkądLondyn UK/Wałbrzych PL

Napisano 12 lipca 2009 - 22:59

Co robię w te wakacje hmmm... - możę pojadę gdzieś nad wodę ze znajomymi, w co wątpie, ponieważ pogoda nie dopisuję. - non stop siedzę na necie, no może nie non stop, ale prawie całe noce. - spotykam się na jakieś piwko ze znajomymi od czasu do czasu. - wakacje we Włoszech w tym roku odpadają, ponieważ za niecały miesiąc będe musiał się zająć synkiem :) no i w sumie na tym kończy się lista, bo synek sie urodzi i koniec laby :) trzeba będzie się zajmować :)... hihi :)

#109 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 13 lipca 2009 - 08:29

Pamiętajcie, że w wakacje trwa konkurs na MyApple - każdy, kto odwiedzi jakieś ciekawe miejsca może potem nam o nich opowiedzieć:
http://www.myapple.p...rs-myapple.html

#110 zumidbz

zumidbz
  • 25 postów
  • SkądKonin

Napisano 14 lipca 2009 - 19:40

Ja bede zajmowal sie koszykowka - trening i jeszcze raz trening!:) No i jeszcze chce poczytac o programowaniu html, xhtml i css. Pozdrowienia dla wszystkich nudzacych i nie nudzacych we wakacje;D

#111 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 17 lipca 2009 - 01:07

Ja w sierpniu na floryde jade na tydzien moze dwa a do tego czasu pracuje i duzo gram na xbox360/ps3 :)

#112 emigrant

emigrant
  • 2 397 postów
  • SkądBiałystokNew York-Bklyn

Napisano 19 lipca 2009 - 01:52

Ja w sierpniu na floryde jade na tydzien moze dwa a do tego czasu pracuje i duzo gram na xbox360/ps3 :)

W same huragany i temu podobne? ;)

#113 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 19 lipca 2009 - 09:00

lubie wyzwania ;) zawsze to jakies wspomnienia:) bede mieszkal u ciotki mojej dziewczyny w tampie wiec jak cos to nei bede zalowal ze pieniadze wtopilem :)

#114 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 00:31

Mazury :P (drzewa, jezioro, krówki, woolność i spokój..) yoying (takie old-shoolowe hobby ;) zarąbista sprawa) jogging (jestem z siebie dumny - biegam już od początku wakacji. codziennie) resting

#115 borsuk1

borsuk1
  • 1 450 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 sierpnia 2009 - 20:34

Sory za odnowienie tematu, ale w sumie nie jest taki stary ;D
Pozdrowienia ze słonecznej i gorącej Chorwacji ;)

Dołączona grafika

#116 aC

aC
  • 58 postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 23:39

A ja ? A ja mam z was wszystkich najgorzej wiec docencie swoje wakacje komis z biologii , nic nie umiem i 10 dni... Jestem hardkorem

#117 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 14 sierpnia 2009 - 13:22

A ja ?
A ja mam z waz wszystkich najgorzej wiec docencie swoje wakacje
komis z biologii , nic nie umiem i 10 dni... Jestem hardkorem

a w której jesteś klasie? albo inaczej ile masz lat

#118 sali128

sali128
  • 2 873 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 14 sierpnia 2009 - 13:39

waz

podstawowka :D

#119 wannabemc

wannabemc
  • 203 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 sierpnia 2009 - 14:06

a w której jesteś klasie? albo inaczej ile masz lat

gimbus

#120 pieczony

pieczony
  • 135 postów
  • SkądGrojec Osada

Napisano 14 sierpnia 2009 - 14:17

I do tego wakacje się mu kończą już za dwa tygodnie :D

#121 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 14:18

A ja ?
A ja mam z waz wszystkich najgorzej wiec docencie swoje wakacje
komis z biologii , nic nie umiem i 10 dni... Jestem hardkorem

No to rzeczywiście, jest się czym chwalić...

#122 mikro123

mikro123
  • 1 274 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 sierpnia 2009 - 14:56

Ja w niedzielę wylatuję do Dubaju na 8 dni Mam nadzieję, że kupię Mac'a

#123 aC

aC
  • 58 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 18:44

podstawowka :D

Literowka, pisane z iPoda T, nie ja wymyslilem to niewygodne pisanie.
Klasa 1 liceum... Najlepsze jest to.. ze dam rade ;) Siedze i ucze sie od 11 do 22, 23...
Ale coz, caly rok sie opier.. to trzeba za swoje odpowiedziec ;)

I do tego wakacje się mu kończą już za dwa tygodnie :D

Nie nie... Komis i mozna sie cieszyc w pelni wakacjami :D
Przez 3 dni...

#124 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:04

Przez 3 dni...

HEHe, ale demot ;)

#125 sali128

sali128
  • 2 873 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 15 sierpnia 2009 - 11:19

Literowka, pisane z iPoda T, nie ja wymyslilem to niewygodne pisanie.
Klasa 1 liceum... Najlepsze jest to.. ze dam rade ;) Siedze i ucze sie od 11 do 22, 23...
Ale coz, caly rok sie opier.. to trzeba za swoje odpowiedziec ;)

Przez 3 dni...

I tak współczuje Ci :wink:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych