Wicko - co to kogo obchodzi ze komus klikasz raport?
Mnie obchodzi, nie jesteś sam na forum.
Przynajmniej wiem że nie muszę zgłaszać tego posta bo zrobił to ktoś inny.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 08 października 2007 - 22:12
Wicko - co to kogo obchodzi ze komus klikasz raport?
Napisano 08 października 2007 - 22:18
Napisano 08 października 2007 - 22:22
Jak dla mnie to EOT tutaj, z Wicko wymienilismy swoje uwagi na PM na przyjacielskim poziomie i bez nerwow do czego gorąco zachęcam bo tam jest miejsce do tego.
Napisano 08 października 2007 - 22:44
Napisano 09 października 2007 - 07:04
Napisano 09 października 2007 - 07:12
Nie próbowałem, a jak wiadomo w systemie nie ma iLife/iWork.jak chodzi ilife oraz iwork na leopardzie ( na jakims forum czytalem ze z imovie sa problemy - nawet po aktualizacji do 7.1 )
Tzn? Sądzisz, że nie działają, czyli, że Apple wykonałoby krok w przeszłość i strzeliła sobie w stopę?- jak wyglada sprawa zewnetrznych dyskow na usb
W chwili obecnej działa wyłącznie na dyskach podpiętych do komputera. To kiepska wiadomość chociażby dla mnie, ponieważ nie mogę sobie backupować laptopa który podpięty jest po GigabitEthernet do macierzy 1.5TB :/- czy timemachine pozwala dzialac na folderach sieciowych czy trzeba byc podbietym bezposrednio przez fw / usb
Napisano 09 października 2007 - 09:55
Jesteś moderatorem, Twoje prawo.Panowie Wicko i Wallenrod po ostrzeżeniu. Wicko: jeszcze kilka raportów odwetowych i będzie odpoczynek od forum. Wallenrod: są nieco grzeczniejsze formy wymierzenia dyskutantowi prztyczka w nos.
Napisano 09 października 2007 - 13:54
Panowie Wicko i Wallenrod po ostrzeżeniu. Wicko: jeszcze kilka raportów odwetowych i będzie odpoczynek od forum. Wallenrod: są nieco grzeczniejsze formy wymierzenia dyskutantowi prztyczka w nos.
Napisano 09 października 2007 - 14:03
A cóż do dyskusji wnosił post mojego szanownego przedmówcy?Raportów odwetowych? Bardzo dobrze że go wysłał, post Wallenrod jest złośliwy i nie wnosi nic do tematu.
Napisano 09 października 2007 - 16:12
Napisano 09 października 2007 - 17:12
chodzi mi o przypadki gdzie pod 10.4 nie wszystkie kieszenie na USB byly rozpoznawane.ew byly widziane raz przez system i do nastepnego restartu. przyklad kieszen wellanda usb OTG. nie banga i kropka. a sie ona przydaje gdyz nie trzeba targac laptopa tylko zgrabnie wysysa wszystko z cyfraka i pozniej wystarczy przerzucic na makowke. a tak po .10 update trzeba sie bujac przez winde.Nie próbowałem, a jak wiadomo w systemie nie ma iLife/iWork.
Tzn? Sądzisz, że nie działają, czyli, że Apple wykonałoby krok w przeszłość i strzeliła sobie w stopę?
ale montujesz jako partycje ? czy pozwala na utworzenie pliku na share sieciowym i bezposrednie wtlaczanie do niego zawartosci?W chwili obecnej działa wyłącznie na dyskach podpiętych do komputera. To kiepska wiadomość chociażby dla mnie, ponieważ nie mogę sobie backupować laptopa który podpięty jest po GigabitEthernet do macierzy 1.5TB :/
Mała korekta jeśli chodzi o dyski backupowe w TimeMachine. Można wybrać dysk sieciowy. Należy pierw go podmontować do komputera przez Network, a później wybrać z listy.
Napisano 09 października 2007 - 17:24
Napisano 10 października 2007 - 15:06
Napisano 10 października 2007 - 17:24
jakos czuje przez skore ze z leopardem bedize jak z vista - nowe ladne fajne ale wszyscy zostana przy starym nie trendi dzezi XP
Napisano 10 października 2007 - 22:34
jakos czuje przez skore ze z leopardem bedize jak z vista - nowe ladne fajne ale wszyscy zostana przy starym nie trendi dzezi XP
Napisano 10 października 2007 - 22:46
Jadę na becie 9a527 od niemal miesiąca i nie mam z nią większych problemów, podejrzewam że nie będzie takowych po premierze.
Napisano 11 października 2007 - 04:13
Wiesz może jak sprawa udostępniania zasobów dysków innych niż systemowy ? da się ?Jadę na becie 9a527 od niemal miesiąca i nie mam z nią większych problemów, podejrzewam że nie będzie takowych po premierze.
Napisano 11 października 2007 - 04:43
Wiesz może jak sprawa udostępniania zasobów dysków innych niż systemowy ? da się ?
Napisano 11 października 2007 - 05:45
Napisano 11 października 2007 - 08:55
NO ! to nawijaj grzegor, jak to się robi ? Dzwoniłem kiedyś do Cortlandu i SADu. Dowiedziałem się, że niby można ale tak naprawdę to nie. A jeśli tak to bardzo trudne jest. Czyli pełna profeska.To po odpowiedniej konfiguracji da się i w Tigerze.
Napisano 11 października 2007 - 09:03
Napisano 11 października 2007 - 14:59
NO ! to nawijaj grzegor, jak to się robi ?
Napisano 11 października 2007 - 16:34
Napisano 11 października 2007 - 20:27
Napisano 11 października 2007 - 20:40
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych