Sprawa z czujnikiem z czwórki też była żenująca. Trochę im to zajęło zanim sprawę naprawili.
Biała obudowa do 4'rki to była dopiero kpina.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 25 października 2011 - 21:12
Sprawa z czujnikiem z czwórki też była żenująca. Trochę im to zajęło zanim sprawę naprawili.
Napisano 25 października 2011 - 21:14
Napisano 25 października 2011 - 21:40
Napisano 25 października 2011 - 21:47
Napisano 25 października 2011 - 22:17
Napisano 25 października 2011 - 22:29
Po co tak wyrywasz sie z pochopną oceną. Tak jakbyś już na 200% miał dowody, ze antena jest znowu do kitu.Jak fabryka moze odpowiadac za blad konstrukcyjny anteny, tym bardziej ze goscia ktory byl za to odpowiedzialny Mark Papermaster - zostal wyrzucony przez Jobsa z pracy. Pozatym dla mnie blad moze popelnic nawet Heniek, blad to blad i wina Apple a Ty nie bron slepo firmy, ktora zaliczylo wlasnie 2 raz faila przy nowym iphonie. Takiej firmie nie powinny zdazac sie takie rzeczy, tym bardziej ze to nie sa jakies błahostki. Jezeli teraz tego nie naprawią softem to znowu apple ma problem
Napisano 25 października 2011 - 22:31
Napisano 25 października 2011 - 22:37
Napisano 25 października 2011 - 22:46
Wyłącznika od 3G nie ma ze względu na Siri.
Napisano 26 października 2011 - 20:59
Napisano 26 października 2011 - 21:18
Powiedz mi jaka jest wina foxconnu w antenie? Przeciez to jest BLAD KONSTRUKCYJNY, ich wina ze dostali taki projekt z dwoma antenami, gdzie jak sie zakryje miejsce gdzie one sie zbiegaja, gubi sie zasieg?
Znany serwis dla konsumentów Consumer Reports, przetestował nowy telefon Apple w warunkach laboratoryjnych gdzie przy słabym sygnale GSM testowany był omawiany wszędzie problem z zasięgiem iPhona. Testy udowodniły wadę konstrukcyjną telefonu i fakt, że gubi on zasięg w momencie zakrycia dłonią miejsca w którym zbiegają się dwie anteny. W czasie testów sprawdzane były również inne modele iPhona jak również sprzęt od innych producentów – żaden sprzęt nie wykazywał takich problemów nawet przy zakrytej dłonią antenie jak iPhone 4.
tutaj dla 4s, dlaczego juz nie ma tego:
Ale o co chodzi? Początkowo myślałem, że po prostu będzie lewa antena dla leworęcznych i prawa dla praworęcznych, aby można było trzymać telefon jak się chce i uniknąć znanego "uchwytu śmierci". Ewentualnie kupi się dwa bumpery i po krzyku.
Sprawa jest jednak o wiele bardziej skomplikowana - jak twierdził prezenter (nie wiem który, bo nie bardzo ich odróżniam, z wyjątkiem TimKuka), iPhone 4S będzie wyposażony w Wireless System, który w niezwykle wyrafinowany sposób będzie korzystał z obu anten, przełączając je dla jak najlepszego odbioru. Jedna antena będzie nadawać, podczas gdy druga będzie odbierać. Albo na odwrót.
Polecam lekture. Byc moze przy okazji byl to tez blad w sofcie, tak mowilo chyba oficjalnie apple, ale ile w tym prawdy a ile marketingu?
Napisano 26 października 2011 - 22:12
Powiedz mi jaka jest wina foxconnu w antenie? Przeciez to jest BLAD KONSTRUKCYJNY, ich wina ze dostali taki projekt z dwoma antenami, gdzie jak sie zakryje miejsce gdzie one sie zbiegaja, gubi sie zasieg?
Znany serwis dla konsumentów Consumer Reports, przetestował nowy telefon Apple w warunkach laboratoryjnych gdzie przy słabym sygnale GSM testowany był omawiany wszędzie problem z zasięgiem iPhona. Testy udowodniły wadę konstrukcyjną telefonu i fakt, że gubi on zasięg w momencie zakrycia dłonią miejsca w którym zbiegają się dwie anteny. W czasie testów sprawdzane były również inne modele iPhona jak również sprzęt od innych producentów – żaden sprzęt nie wykazywał takich problemów nawet przy zakrytej dłonią antenie jak iPhone 4.
tutaj dla 4s, dlaczego juz nie ma tego:
Ale o co chodzi? Początkowo myślałem, że po prostu będzie lewa antena dla leworęcznych i prawa dla praworęcznych, aby można było trzymać telefon jak się chce i uniknąć znanego "uchwytu śmierci". Ewentualnie kupi się dwa bumpery i po krzyku.
Sprawa jest jednak o wiele bardziej skomplikowana - jak twierdził prezenter (nie wiem który, bo nie bardzo ich odróżniam, z wyjątkiem TimKuka), iPhone 4S będzie wyposażony w Wireless System, który w niezwykle wyrafinowany sposób będzie korzystał z obu anten, przełączając je dla jak najlepszego odbioru. Jedna antena będzie nadawać, podczas gdy druga będzie odbierać. Albo na odwrót.
Polecam lekture. Byc moze przy okazji byl to tez blad w sofcie, tak mowilo chyba oficjalnie apple, ale ile w tym prawdy a ile marketingu?
Napisano 27 października 2011 - 13:43
Napisano 27 października 2011 - 14:38
Napisano 27 października 2011 - 14:52
Napisano 27 października 2011 - 15:33
Napisano 29 października 2011 - 09:38
Napisano 29 października 2011 - 09:50
Napisano 29 października 2011 - 09:56
Napisano 29 października 2011 - 09:58
Napisano 29 października 2011 - 10:05
tak jak pisze @AdrianoSprinter, bierz 4 i się ciesz jak głupi
Napisano 29 października 2011 - 10:06
Napisano 29 października 2011 - 10:08
Poszukaj kogoś kto sprowadził lub tak jak ja pojedź do Drezna da Apple Store i tam kup.
Napisano 29 października 2011 - 10:10
A czemu tak sądzisz? ;d
Napisano 29 października 2011 - 10:14
A za jaką cenę tam kupiłeś?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych