Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipad 2 czy Sony S

• Zamknięty Temat jest zamknięty
27 odpowiedzi w tym temacie

#26 hejterz

hejterz
  • 92 postów

Napisano 19 października 2011 - 17:24

Nie sądzisz, że skoro sam umiałby zdecydować to by nie zakładał tego tematu? Czy Android jest bardziej przyjazny dla użytkownika? Nad tym bym się zastanowił, nie ma pewności co do aktualizacji, niektóre aplikacje działają, inne nie. Nikt nie wie dlaczego. Dwa, kabel HDMI to chyba trzeba kupić do czegokolwiek co się chce podłączyć po HDMI, jeśli masz na myśli przejściowkę to nie jest ona niezbędna do szczęścia, a jeśli jej potrzebujesz można kupić tańsze odpowiedniki. Jednak najbardziej podoba mi się wątek o grach - nie wiem czy wiesz, ale to iOS jest najpopularniejszą platformą do gier, a nie Android, szczególnie HoneyComb na którego ciągle jest dostępna zaledwie garstka aplikacji. Nie oszukujmy się: chcesz grać - kup konsolę.

Zakladanie tematu na takim forum, gdzie 99% osob wielbi wszystko od apple mija sie z celem, bo nie doradza mu uczciwie. Pozatym widze ze masz problem z czytaniem: napisalem ze oprocz APPSTORE, android z playstation suite ma najwiecej gier. Smieszy mnie rowniez stwierdzenie ze smartfon czy tablet nie jest do gier - to sprawdz jakie aplikacje sprzedaja sie najwiecej w appstore i gdzie jest najwiekszy zysk, oraz na co przecietny uzytkownik tabletu spedza najwiecej czasu. 400 milionow pobran z roznych platform Angry Birds, gdzie wiekszosc do appstore i android market? MAŁO? Tablet to nie konsola, ale co z tego? Pozdrawiam, nastepnym razem pomysl dwa razy i poszukaj informacji.

"Co więcej, 84% posiadaczy tabletów używa ich do grania w gry, 78% – do poszukiwania informacji, 74% – do wszystkich aktywności związanych z obsługą poczty elektronicznej, 61% – do czytania wiadomości, 56% – do korzystania z serwisów społecznościowych, 51% – do oglądania wideo i słuchaniu muzyki, natomiast 46% – do czytania e-booków."

#27 michael2310

michael2310
  • 15 postów

Napisano 19 października 2011 - 21:43

Widzę że niezła kłótnia się zrobiła, ale jednak chyba postawie na Ipada :) Mimo wszystko po sony mogę się zawieść bo czasem zdarza im się bubel wypuścić, a po Apple mam pewność że się nie zawiode. No i IOS którego uważam zna lepszego od androida. W sobote chyba będę kupował :)

#28 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 19 października 2011 - 21:51

No to zamykam i gratuluję wyboru.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych