Temat o nastawieniu moderatorów został zamknięty, bo podobno został wyczerpany ale oczywiście nie został. Nowego nie założę, bo przecież trafi do śmietnika. Tak na marginesie to jakaś niechlubna tradycja zamykania większości tematów pod pozorem wyczerpania, bo tak się komuś wydaje.
Na prawdę nie widzisz, czemu zamknąłem kółko wzajemnej adoracji? Poza Tobą i jeszcze dwoma osobami, nikt nie był skłonny dyskutować rzeczowo, tylko wszyscy poszkodowani z ostrzeżeniami postanowili na siłę udowadniać pewną tezę, więc nie było sensu oglądanie dalszego trollowania, jak nie było rzeczowej dyskusji.
Postanowiłem napisać, bo mamy nowy poranek i pierwszy temat jaki zobaczyłem to właśnie kwintesencja tego co może się w pracy moderatorów nie podobać. Miałem to napisać dosadniej ale nie chcę urazić Kolegi, który temat wywalił do kosza. Mianowicie chodzi o ten temat:
http://myapple.pl/fo...0-za-mackeeper/
W dziale hardware i do tego ten tytuł wątku. No wywalił. Pewnie też bym wywalił, tym bardziej, że zgłoszenie moderacyjne też wisiało. Czy można było zme3nić tytuł, przenieść, może można by było... jakby nas było 10 razy tyle a nie 5 osób na całe forum.
Ktoś zakłada temat fakt, że w złym dziale ale pyta o konkretny problem, pojawiają się konstruktywne odpowiedzi, wpada moderator i co robi? Wypieprza temat do kosza z komentarzem "Fajnie - tylko co to ma wspólnego z hardware?"[/size]
Przecież to wygląda jak jakiś ordynarny żart. Nie da się tematu przenieść do odpowiedniego działu i kontynuować dyskusji tylko trzeba go wywalać? Zróbcie coś z tym, bo to forum zdechnie, zostaniemy sami z garstką starych użytkowników, którzy już do tej abstrakcyjnej sytuacji przywykli.
Co do konstruktywnej, to polemizowałbym akurat
A co do reszty, pewnie dałoby, ale wracamy do głownego problemu ilość modów... łatwiej i szybciej jest wywalić i iść do następnego, bo czas goni a każdy pewnie w pracy...