Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Co cię denerwuje/Czego ci brakuje na Forum ?

• Please log in to reply
1840 replies to this topic

#376 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 23 April 2012 - 12:19

Mnie denerwuje to, że na iPhonie reklamy ładują się zawsze dłużej niż reszta forum. Przez to często w momencie "kliknięcia" tematu reklama się ładuje przesuwając resztę w dół i wchodzę w inny temat niż chciałem.

#377 iAdasiek

iAdasiek
  • 1239 posts

Posted 23 April 2012 - 12:53

Mnie denerwuje to, że na iPhonie reklamy ładują się zawsze dłużej niż reszta forum. Przez to często w momencie "kliknięcia" tematu reklama się ładuje przesuwając resztę w dół i wchodzę w inny temat niż chciałem.

Ja nie mam tego problemu. Ewentualnie zmień przeglądarkę na Operę Mini.
PS: Miałem na myśli to, że nie mam tego problemu ani w Safari, ani w Operze.

#378 iAdasiek

iAdasiek
  • 1239 posts

Posted 23 April 2012 - 20:21

Składam wniosek w imieniu Użytkowników tego forum, żeby zablokować dział "Kody w App Store" dla osób z poza forum. PS: Proszę cytowac ten post i pisać "jestem za".

#379 jhartman

jhartman
  • 668 posts

Posted 23 April 2012 - 20:24

Pewnie było już ze sto razy ale: mobilnej wersji strony (dla telefonu i ipada). Pozdrawiam

#380 ftpd

ftpd

Nie.

• 24178 posts

Posted 23 April 2012 - 20:45

Ty, iAdasiek, nie bądź taki do przodu. Kto Ci niby dał prawo wypowiadania się za innych? Wasze wnioski o zamknięcie działu zostały przeczytane. Jeśli Administracja uzna je za zasadne, dział zostanie przekonfigurowany. Pisanie co dwa dni kolejnego posta, bo nie byłeś zbyt szybki, żeby wyprzedzić innych jest bez sensu.

#381 iAdasiek

iAdasiek
  • 1239 posts

Posted 23 April 2012 - 21:43

Ty, iAdasiek, nie bądź taki do przodu. Kto Ci niby dał prawo wypowiadania się za innych?.

W tym przypadku zdanie innych jest chyba oczywiste.

#382 ftpd

ftpd

Nie.

• 24178 posts

Posted 23 April 2012 - 21:52

Ale nadal nie jesteś ich przedstawicielem. Nieważne. Napisałem, co napisane miało zostać i mam wielką nadzieję, że _w końcu_ przestaniesz zamęczać i przynudzać na jeden temat.

#383 macieks72

macieks72

• 9873 posts

Posted 23 April 2012 - 22:51

iAdasiek, z tymi kodami to Ty i spółka macie chyba jakiegoś hopla. Stary, jak te kody to dla Ciebie taka super sprawa to koczuj tam i poluj na nie, a nie stwarzasz problemy tam gdzie ich nie ma.

#384 Inventer89

Inventer89
  • 232 posts

Posted 25 April 2012 - 11:49

Składam wniosek w imieniu Użytkowników tego forum, żeby zablokować dział "Kody w App Store" dla osób z poza forum.
PS: Proszę cytowac ten post i pisać "jestem za".

Na vbulletin jest wtyczka umożliwiająca pokazanie ukrytej treści dopiero po kliknięciu na przycisk "dziękuj" (i każda osoba, która podziękowała jest na liście osób dziękujących). Niestety nie wiem jak się ta wtyczka nazywa.

#385 tasiu

tasiu
  • 546 posts
  • Skądokolice Cieszyna

Posted 25 April 2012 - 13:30

Składam wniosek w imieniu Użytkowników tego forum, żeby zablokować dział "Kody w App Store" dla osób z poza forum.
PS: Proszę cytowac ten post i pisać "jestem za".

Zmuszanie ludzi do rejestracji na forum tylko po to, aby mieć dostęp do działu z kodami to głupi pomysł. Jestem przeciw.

#386 528eae9968

528eae9968
  • 7222 posts
Posted 25 April 2012 - 16:08

Nocny ciemny motyw?

#387 iAdasiek

iAdasiek
  • 1239 posts

Posted 25 April 2012 - 17:14

Nocny ciemny motyw?

Co najwyżej jako dodatek (według mnie).

#388 kusiek

kusiek
  • 832 posts

Posted 25 April 2012 - 17:33

Dokładnie, klikając myślę że wchodzę w dany temat, lecz reklama się załadowała i wbijam się
w kilka tematów wyżej.

#389 tomasz

tomasz

• 10981 posts

Posted 25 April 2012 - 17:35

Na vbulletin jest wtyczka umożliwiająca pokazanie ukrytej treści dopiero po kliknięciu na przycisk "dziękuj" (i każda osoba, która podziękowała jest na liście osób dziękujących). Niestety nie wiem jak się ta wtyczka nazywa.

Poszukam tej wtyczki - rzeczywiście rozwiązałoby to problem :)

#390 xploler

xploler
  • 236 posts

Posted 26 April 2012 - 20:30

Tak z ciekawości to co by było gdybym mieszkał w Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch? Jest taka miejscowość w Zjednoczonym Królestwie Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej. No właśnie, jak miałbym zmieścić w profilu coś takiego:

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej

Wiem, że pytanie głupie, ale na serio jestem ciekaw.

#391 ar3kb

ar3kb
  • 4635 posts
  • SkądSchlesierland - Königshütte/Laurahütte

Posted 26 April 2012 - 20:32

Czy w przyszłości będzie mozna wprowadzić pod avatarem dodatkowa informację o uzytkowniku w postaci nazwy z Game Center? Pomogłoby to w budowaniu listy znajomych w oparciu o konkretne osoby z Forum MyA. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

#392 macieks72

macieks72

• 9873 posts

Posted 26 April 2012 - 20:38

Pod awatarem? No nie wiem czy to dobre bo w zasadzie to można by tam wszystko wrzucić, pomysłów "co" by się znalazło pewnie tyle ile ludzi na forum. Jak dla mnie to takie dodatkowe informacje w stopce dawać i już - to jest odpowiedniejsze miejsce.

#393 McTom

McTom

All work and no play...

• 3827 posts

Posted 26 April 2012 - 21:13

http://myapple.pl/ip...ow-myapple.html

@xploler
Lg ZKWBiIP

#394 ar3kb

ar3kb
  • 4635 posts
  • SkądSchlesierland - Königshütte/Laurahütte

Posted 26 April 2012 - 22:12

Zanim znajdziesz odpowiednia osobę w tym dziale...powodzenia. Pisałem o czymś prostszym, coś co funkcjonuje jak ikonki komunikatorów.

#395 OjciecModerator

OjciecModerator
  • 93 posts
  • Skądz przeciwnej.

Posted 06 May 2012 - 11:21

Czy będzie kiedyś możliwość przeglądania forum przez aplikacje tapatalk? Bardzo brakuje mi myapple w moim iPhone. Proszę o odp. Pozdrawiam.

#396 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 posts
  • SkądKalisz

Posted 06 May 2012 - 20:04

Przeczytaj kilka stron do tylu...

#397 Saka

Saka
  • 8 posts
  • SkądTychy

Posted 06 May 2012 - 21:07

Panie i Panowie moderatorzy znalazłem taki temat więc postanowiłem się wypowiedzieć. Jestem całkiem nowym użytkownikiem ipada2 i jednocześnie tego forum, i najbardziej mi brakuje działu dla początkujących, w którym totalny laik przeczyta co to jest jailbreak, cydia, do czego to służy, jak wgrywać nowe sofy, kiedy można je wgrywać itp. Wszystko to można znaleźć na tym forum, ale trzeba na to poświęcić mnóstwo czasu. Przez to ludzie nie czytają wątków tylko zadają pytania, które już były zadawane po kilka razy (co denerwuje innych), zresztą sam tak zrobiłem. Na początku każdego działu powinny być podstawy czyli jeżeli wchodzimy np na iPad to jakie są modele, czym się różnią itd. Coś o czym 90% ludzi na tym forum wie, ale pozostałe 10% nie ma bladego pojęcia.

#398 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 posts
  • SkądPolska

Posted 06 May 2012 - 21:40

Może dział pt. Informacje? Uważam, że by się przydał.

#399 Saka

Saka
  • 8 posts
  • SkądTychy

Posted 06 May 2012 - 21:58

Jak zwał tak zwał, może być informacje. Wydaje mi się, że nowe osoby, które dopiero kupiły sprzęt z jabłuszkiem, bądź chcą go kupić, porzebują działu gdzie mogą się czegoś dowiedzieć o tym sprzęcie. Osoba która ma pierwszy raz w ręce ipada bądź iphona nie ma pojęcia jak działa ten sprzęt, każdy myśli, że można tam wgrywać wszystko tak jak do zwykłego komputera czy większości telefonów na innych systemach co niestety nie jest takie proste.

#400 Lokria

Lokria
  • 6278 posts
  • SkądŁódź

Posted 07 May 2012 - 08:12

Jak zwał tak zwał, może być informacje. Wydaje mi się, że nowe osoby, które dopiero kupiły sprzęt z jabłuszkiem, bądź chcą go kupić, porzebują działu gdzie mogą się czegoś dowiedzieć o tym sprzęcie. Osoba która ma pierwszy raz w ręce ipada bądź iphona nie ma pojęcia jak działa ten sprzęt, każdy myśli, że można tam wgrywać wszystko tak jak do zwykłego komputera czy większości telefonów na innych systemach co niestety nie jest takie proste.

http://myapple.pl/ip...kupie-ipad.html tutaj początkujący użytkownicy zadają swoje pytania.

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users