Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Diablo III

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
571 odpowiedzi w tym temacie

#76 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 21 marca 2012 - 10:04

no chyba im się w głowach poprzestawiało .... albo to plotka albo zrobią to normalnie skoro mają wsio dla wersji na PC to nie muszą nic robić tylko dodać to do wersji macowskiej. pzdr. Łukasz

#77 arlstdio

arlstdio
  • 22 postów
  • SkądOna, Wciąż Ona - Tarcza Niezwyciężona - Warszawa!

Napisano 21 marca 2012 - 12:05

Nie ma polskiego instalatora. Ściągnąłem polski instalator na Windę. Na Win 7 pociągnęło mi z Blizza lekko ponad 7Gb. Katalog skopiowałem na Maka i setup na Maku odpala się po polsku (oczywiście się nie chce zainstalować przed 15.05). Co będzie 15.05 - się zobaczy :)

#78 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 21 marca 2012 - 14:20

podejrzewam że jak już wyjdzie to też bedzie normalnie po polsku przecież to żaden problem dla nich :) jak i tak mają już tłumaczenia itp :) pzdr. Łukasz

#79 simi

simi
  • 59 postów

Napisano 21 marca 2012 - 16:25

Niestety info o braku wersji PL na maca jest oficjalnie potwierdzone. Oby kombinacja z podmiana katalogów się sprawdziła.

#80 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 21 marca 2012 - 17:28

ja myślę, że jak my na to WPADLOIśMY to oni też powinni :) pzdr. Łukasz

#81 ones

ones
  • 213 postów

Napisano 21 marca 2012 - 17:33

Również mam taką nadzieję.. Chcę kupić do maja oryginała.. Lecz teraz pytanie.. Jeżeli kupimy oryginał w sklepie takim jak gram.pl to czy dostaniemy również wersję na maca czy zostanie jedynie kupienie jej tam, dodanie klucza do battle netu i następnie ściągnięcie wersji na mac?

#82 arlstdio

arlstdio
  • 22 postów

Napisano 22 marca 2012 - 08:42

1. Zakładasz konto na eu.battle.net 2. Kupujesz pudełko (zakup cyfrówki na BN się nie opłaca - dużo drożej) 3. Na swoim koncie eu.battle.net wklepujesz cyferkę z pudełka. 4. Ciągniesz z BN instalki (dowolność wyboru platformy MAC/Winda + wszystkie dostępne języki) - Blizzardowy klołd OK :)

#83 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 22 marca 2012 - 08:56

Również mam taką nadzieję.. Chcę kupić do maja oryginała.. Lecz teraz pytanie.. Jeżeli kupimy oryginał w sklepie takim jak gram.pl to czy dostaniemy również wersję na maca czy zostanie jedynie kupienie jej tam, dodanie klucza do battle netu i następnie ściągnięcie wersji na mac?

Powtórzę :) Wersja pudełkowa instaluje sie ZARÓWNO na MACu jak i na PC :), bynajmniej tak jest ze SC2 nie widzę powodu dla którego z D3 miało by być inaczej. Albo po kodzie możesz z BN ściągać sobie jaką chcesz.

pzdr. Łukasz

#84 arlstdio

arlstdio
  • 22 postów

Napisano 22 marca 2012 - 11:57

Fajna dyskusja na temat lokalizacji >>tutaj<<
German German
European Spanish
American Spanish

Możemy dodać:
Góralish Polish
Kashebian Polish
Kuprish Polish
Masurian Polish
Silesian Polish
:)

#85 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 23 marca 2012 - 09:05

Ja gdzieś widziałem na jakieś stronie o D3 że ktoś pisał maila do blizzarda i odpisali mu mniej więcej coś takiego, żeby był spokojny że beda starac się dodać największą liczbę języków dla użytkowników maca i na 99% polski też będzie. Nie wiem ile w tym prawdy ale na coś takiego się natknąłem. pzdr. Łukasz

#86 Pretorianin

Pretorianin
  • 18 postów

Napisano 25 marca 2012 - 19:50

Fajnie by było gdyby okazało się to prawdą :). Szkoda trochę, że są tylko 4 klasy postaci, ciekawe czy wydadzą dodatek z nowymi aktami i postaciami jak z D2

#87 skinny500

skinny500
  • 140 postów
  • SkądBangkok

Napisano 26 marca 2012 - 16:27

Od dawna mówią, że nad talizmanami itp będą myśleli przy wydawaniu dodatku.

#88 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 02 kwietnia 2012 - 10:09

Ja miałem okazje pograć na moim sprzęcie w Betę ( dostałem na parę godzin logina z hasłem ), i w sumie 3/4 ustawien na HIGH i smigało bardzo dobrze, na początku lekko zwalniało ale lekko ale po paru minutach nie wiem 2-3, wsio się upłynniło i chodziło płynnie, w menu sprzedawania trochę wolno, ale wyglądało tak jakby miało tak być, bo nie wierzę że otwarte inwentory nagle tak obciążyło kompa :). Gra się generalnie ZAJEFAJNIE :), że miałem tylko chwilę to pograłem te 3h i trzeba było podziękować i się rozłączyć :), nie zdążyłem sprawdzić jak mi to po necie chodziło itp, ani na innych rozdzielczościach. Ale na MBP z i5 4GB ramu i GF 330GT pod systemem maca, o ile czegoś nie spierdzielą po drodze do pełnej wersji to chodzi to świetnie, zdecydowanie lepiej od SC2 mimo iż na sporo wyższych parametrach. pzzdr. Łukasz

#89 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 02 kwietnia 2012 - 17:22

Diablo 3 znajac Activision beda 3 czesci z contenem. Niedlugo wychodzi dodatek do SC2 Heart of the Swarm w ktorym beda nowe jednostki oraz cala nowa linia fabularna. Patrzac na Blizzard, bedzie dokladnie tak samo z Diablo 3 - nowy content z fabula i nowymi klasami.

#90 simi

simi
  • 59 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 09:13

W dniu dzisiejszym od godz. 21 do poniedziałku, do godz. 19.00 beta dostępna dla wszystkich :)

#91 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 20 kwietnia 2012 - 09:27

FAJNIE :D

a jakoś trzeba się logować coś ?

już znalazłem :)

http://games.eska.pl/news/46238

pzdr. Łukasz

#92 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 10:58

no to ściągamy :D

#93 xippon

xippon
  • 65 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 11:19

Jak ktoś będzie miał problem, aby uruchomić instalator (min wymagania systemu 10.6.8) to polecam ustawić uprawnienia wg. porady

1) Drag the Diablo III Beta Setup.app to the Applications folder.

2) Got to Applications folder -> Utilities and open Terminal.app

3) Copy and past this line :

chmod 777 /Applications/Diablo\ III\ Beta\ Setup.app/Contents/MacOS/Diablo\ III\ Beta\ Setup

and press return. It won't output anything.

4) To check it's worked copy and paste this line (and press return) :

ls -l /Applications/Diablo\ III\ Beta\ Setup.app/Contents/MacOS

The first column should be "-rwxrwxrwx"

5) If that's good you should be GtG . Quit the terminal and try the Diablo III Beta Setup app in the Applications folder

źródło:No response when launching D3 Beta app? - Forums - Diablo III

#94 flamner

flamner
  • 253 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 kwietnia 2012 - 11:31

czy komuś udało się zalogować na btn??

#95 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 kwietnia 2012 - 12:13

czy komuś udało się zalogować na btn??

Tak, przed chwilą, bez problemu.

#96 flamner

flamner
  • 253 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 kwietnia 2012 - 12:31

qrcze, mi wywala błąd 3003

#97 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 20 kwietnia 2012 - 13:41

mi jakis error 12 wyskoczył ze nie mam licencji na bete coś takiego. chyba trzeba do tej 21 poczekać LOKRIA normalnie diablo 3 beta się odpaliła ??

#98 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 kwietnia 2012 - 13:45

mi jakis error 12 wyskoczył ze nie mam licencji na bete coś takiego.

chyba trzeba do tej 21 poczekać

LOKRIA normalnie diablo 3 beta się odpaliła ??

Beta odpali się dopiero o 21. Można spokojnie zalogować się na Battle.net

#99 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 postów
  • SkądWolin

Napisano 20 kwietnia 2012 - 13:48

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#100 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 15:31

@wyspiarz Najpierw musisz ustawić profil beta testera na battle.net. Potem czekać do 21:01 :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych