Powtórzę za innymi: NIE MASZ RACJI.
1. Nie ma możliwości legalnego zainstalowania OS X na tym komputerze. Z dwóch powodów:
To wszystko prawda ale jak to się ma do tej Aukcji i czy uważasz pracowników Allegro i ich prawników za tempaków ?
Zrozum wreszcie, że aukcja nie została usunięta i nie zostanie, bo nie ma do tego jakichkolwiek podstaw. Nie ma tu nawet cienia podstaw do zdjęcia aukcji. Trochę zachowujesz się jak Ziobro i jego niszczarka, gdzie nie ma dowodów ale niszczarka MOGŁA posłużyć do ich zniszczenia i na tej podstawie wydajemy wyrok na człowieka.
A gdzie te protesty przed nielegalną instalacją Mac OS X na Apple TV ? Czemu nikt nie zgłosił tego faktu adminowi strony, na której jest ten opis ? No cuś nie widzę...
Błędny tok rozumowania. Nie mów mi, że nie mam racji, gdy przytoczyłem mocne argumenty. Ty mi mówisz, czego robić nie wolno (tu masz absolutną rację) ale jak to się ma do tej aukcji ?
Dwukrotnie już prosiłem: Niech ktokolwiek poda konkretny punkt czegokolwiek co zostało naruszone, bądż złamane. Konkretnie. Nadal nie widzę.
Przecież to prośba łatwa do spełnienia. Regulamin Allegro jest ogólnodostępny. Czemu nikt, kto tak chętnie klikał za zdjęciem aukcji nie podał ani jednego punktu wprost ?
Proszę o konkrety a nie własne przekonanie.
Masz rację ale to się ma nijak do tej aukcji. Możemy się założyć, że jej nie zdejmą, co obali ostatecznie Twoje i nie tylko argumenty za jej usunięciem.
Nie ma podstaw. Najmniejszych nawet.
Jedyne co możesz zrobić a nawet masz obowiązek, skoro jesteś przekonany to zgłosić donos obywatelski na Policję. Więcej. Skoro widzisz przestępstwo a go nie zgłosisz też łamiesz prawo. Jak mu zrobią nalot i znajdą przedstawione przez ciebie dowody a sąd je uzna to możesz uznać, że miałeś rację. Od sugestii do pewności droga jest jeszcze daleka.
Apeluję jeszcze raz o zdrowy rozsądek w ferowaniu pochopnie wyroków.Kliknąć jest łatwo tylko ktoś to potem musi sprawdzać a w tym czasie ktoś inny kogoś na prawdę przekręci, bo pracownik sprawdzał bzdurę, zamiast zajmować się poważnymi przekrętami.
Jak Boga kocham, gdy będę kiedykolwiek wystawiał jakiś komputer na sprzedaż to złośliwie zrobię to samo.
Specjalnie napiszę, że MOżNA postawić na nim Mac OSa, screeny wezmę z netu, dam podpis "przykład" i niech się wszyscy zaklikają na amen a ja będę tylko patrzył jak gól skacze z bezsilności, skoro inaczej nie dociera, że tak można.