Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#576 bubel69

bubel69
  • 15 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 sierpnia 2009 - 14:25

Witam. Mam na imię Marek, jestem z Gdańska. Moją przygodę z Apple zaczne dopiero w październiku, ale już nie mogę się doczekać przesiadki z MS (10 lat w tym siedze^^). Mam nadzieje że nie będzie trudno. Pozdrawiam wszystkich użytkowników, a szczególnie tych z 3miasta :)

#577 maciprel

maciprel
  • 44 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 sierpnia 2009 - 17:45

iHej! jestem Maciej, swoją przygodę z Apple rozpocząłem od iPoda Nano 2G i jakoś się tak potoczyło, ostatnio dostałem wymarzonego 17" MBP. Żałuję, że tak późno się przesiadłem na maca. Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Łódź. =)

#578 T. Pery

T. Pery
  • 55 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 12 września 2009 - 12:07

iCześć! Jestem Kamil i jestem z Dąbrowy Górniczej, przygodę z Apple rozpocząłem od iPhone'a 3GS 16 GB, chociaż sądzę że w przyszłości jak pozwoli czas i pieniądze, to skuszę się na Mac'a .. :)

#579 mpiaszczynska

mpiaszczynska
  • 1 postów

Napisano 13 września 2009 - 10:12

Witam! NAzywam się Magda i pracuje na Maczkach od 2 lat. Poszukuję gimpa na tigera a nie leoparda. Ktoś wie gdzie jest?

#580 Zonni

Zonni
  • 58 postów
  • SkądKalisz

Napisano 13 września 2009 - 11:03

iElo ! Jestem Maciej i jestem z Kalisza, przygodę z Apple zacząłem od iPod Touch 1G 8GB, niedługo czeka mnie przesiadka z PC ( Linux + Win$hit ) na MacBooka... Ciekawe co to będzie...

#581 OzzyMac

OzzyMac
  • 324 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 września 2009 - 11:16

Witam! NAzywam się Magda i pracuje na Maczkach od 2 lat. Poszukuję gimpa na tigera a nie leoparda. Ktoś wie gdzie jest?

Może to ci pomoże.
http://www.myapple.p...co-dalej-2.html

#582 Yarko

Yarko
  • 47 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 października 2009 - 07:49

Witam wszystkich :) od jakiś 10 lat pracuje na windzie i stwierdziłem, że nadszedł czas na zmiany :) aktualnie poszukuję MacBooka 13.3'' Pozdrawiam

#583 jethro1

jethro1
  • 290 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2009 - 20:14

Juz troche tu jestem a nie powiedzialem' czesc' a więc Hello : ) jestem z Tomaszowa Maz(niedaleko Łodzi) i mam na imię Damian :D niestety moj komp to jeszcze wina ale juz niedlugo nadejdzie moj MacBook :) Na forum udzielam się głownie w tematach glownie zwiazanych z iPhone'm oraz iPodem, poniewaz od nich zacząłem moją przygode z Apple :)

#584 DonLechoos

DonLechoos
  • 238 postów
  • SkądJędrzejów, Poland

Napisano 11 października 2009 - 20:52

Witam wszystkich:) Jestem z Jędrzejowa niedaleko Kielc. Jestem szczęśliwym posiadaczem MacBooka 13,3'' Unibody na Snow Leopardzie 10.6.1 i iPhone`a 3G 8gb. Przygodę z Apple rozpocząłem jakieś 1,5 roku temu z iPhone`em 2G 16gb, lecz zionął ducha;] Staram się pomagać gdy się tylko da:) a i za Waszą pomoc dziękuję;*

#585 Avide

Avide
  • 1 postów

Napisano 22 października 2009 - 10:51

Cześć, mam na imię Adrian, pochodzę z małej miejscowości w Łodzkiem (nazwa na pewno nic Wam nie powie :P ). Mam 18 lat. Interesuję się Webmasteringiem, Webdesign'em, nowymi technologiami no i Makami of course :D Za 2 miesiące planuję zakup iMac'a 24" :) To będzie mój pierwszy kontakt z produktem Apple w domu. W szkole mamy pracownię Macintoshy i to właśnie stamtąd wzięło się moje zafascynowanie tymi komputerami :D Pozdrawiam wszystkich ;)

#586 Maciek Stanasiuk

Maciek Stanasiuk
  • 216 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 22 października 2009 - 11:17

No to i ja coś mądrego napiszę... nazywam się Maciek i też tutaj już od jakiegoś czasu urzęduję. Przygoda z samym Apple zacząłem od pierwszego iPoda Nano, później był Touch, iPhone, a teraz już drugi iPhone. :) Z Macami miałem styczność w szkole (mieliśmy pracownię na eMacach ;)) i u znajomych, no ale zawsze zaporowa była cena. Teraz jednak przymierzam się do kupna iMaca 27", a w przyszłym roku może i MBP. Poza tym, jestem studentem filologii angielskiej na poznańskim UAMie i interesuję się zarówno lingwistyką ogólnie, jak i kulturą Japonii (ot taki bzik ;)) jak i sprzętem audio, także na wszelkie pytania chętnie odpowiem.

#587 adkim

adkim
  • 4 postów

Napisano 23 października 2009 - 14:31

Hi Witam wszystkich, MacBook 13'' - dojedzie dzisiaj, czekam i czytam, czytam i czekam, itd itp Pytań mnóstwo, mam nadzieję, że kilka życzliwych dusz sie znajdzie, Pozd :)

#588 cesiu111

cesiu111
  • 741 postów
  • SkądRz

Napisano 25 października 2009 - 12:25

Witam wszystkich, jestem Krzysiek i na forum jestem już od jakiegoś czasu, ale najczęściej tylko czytam co inni mają do powiedzienia:) Jestem na etapie kupna mojego pierwszego maka.

#589 _marcin

_marcin
  • 31 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 09:37

Nie mam jabłka,ale... witam wszystkich na forum. Moja przygoda z komputerami rozpoczeła się od Atari model 130 XE i trwa do dzisiaj.Obecnie używam linuxa .Distro "Ubuntu" ze względu na wykrywalność sprzętu i liczby dostepnego softu. W niedalekiej przyszłości myśle o przesiadce na jakiegoś "maczka"...zobaczymy.A komputer wykorzystuję głównie do celów rozrywkowych - muzyka,film,pisanie. pozdrawiam Marcin

#590 duzy77

duzy77
  • 1 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 10:15

Witam, z tej strony Marcin. Jestem redaktorem technicznym i operatorem DTP. Zawodowo z "jabłkami" styczność od ok. 1992 roku, jeszcze z Classikiem. Prywatnie posiadacz iBooka G3, Powerbooka G4, iMaca G5, iMaca C2D oraz od niedawna iPhonea 3GS. Starsi użytkownicy maków (no może bez przesady, tacy sprzed 10 lat) pamiętają mnie może jako jednego z adminów KPHL ;-) Pozdrawiam

#591 crumplershop_pl

crumplershop_pl
  • 5 postów
  • SkądTarnobrzeg

Napisano 16 listopada 2009 - 18:35

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Mariusz. Wraz z moja dziewczyna prowadzę internetowy sklep specjalizujący się w sprzedaży toreb, etui i plecaków fotograficznych oraz laptopowych. Preferujemy solidnego Crumplera ale od niedawna mamy również w swojej ofercie francuskiego Be.ez-a.
[URL="http://www.crumplershop.pl"]C R U M P L E R S H O P[/URL] - zapraszamy :)

Prywatnie używam iMaca 20" i od roku przy każdej wizycie w iSpocie oglądam MBP 13", ehh ...

Pozdrawiam

#592 nrm

nrm
  • 27 postów
  • SkądSilesia

Napisano 16 listopada 2009 - 19:55

Hej, jestem nowy ;)

Po 4 latach tylko z Ubuntu i około 8 w ogóle z Linuksem od kilku dni jestem na tym co w stopce ;) Oczywiście moje środowisko odsądziło mnie od czci i wiary ;) i jestem teraz potępiony ;)

A zajmuje się różnymi rzeczami, m.in. tym:

YouTube - SPODEK 2.0 - IX Edycja, Katowice, Oko Miasta

pzdr

#593 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 20:30

@nrm: nie przejmuj się. Tu wszyscy jesteśmy wyklęci :wink:

#594 fascik

fascik
  • 626 postów
  • SkądRyki

Napisano 16 listopada 2009 - 20:38

@nrm: nie przejmuj się. Tu wszyscy jesteśmy wyklęci :wink:

A ja ostatnio przekornie pojawiłem się na jednym ze spotkań Linuxowych z Makiem. :) Nie obrzucili mnie kamieniami, nie zostałem zewangelizowany ani ukamienowany. Wręcz powiem, że zostałem bardzo miło przyjęty. [/EOT]

#595 nrm

nrm
  • 27 postów
  • SkądSilesia

Napisano 16 listopada 2009 - 20:57

;)
Dostałem kolejne podsumowanie mojego czynu -> BLIP - nrm: zostałem ładnie podsumowany #ubuntu -> #mac:człowiek z otwartych standardĂłw przeniĂłsł się do najbardziej hermetycznie zamkniętych o stary upadłeś w moich oczach :D

#596 Color.

Color.
  • 122 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 03 grudnia 2009 - 20:22

Witam serdecznie wszystkich użytkowników myapple. Z tej strony Piotrek. Przygodę z "jabłkami" zacząłem miesiąc temu i w końcu moglem porzucić tragiczną moim zdaniem "windę". Co mógłbym powiedzieć o sobie? Jestem studentem 2 roku na ASP we Wrocławiu. Lubię dobrą muzykę (głownie elektroniczną) i to chyba tyle. Mam nadzieję, że zostanę na długo, a to forum pomoże mi w kwestii mojego nowego sprzętu. Pozdrawiam.

#597 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 21:11

Witajcie - wszyscy "starzy" bardzo się cieszą, że cały czas napływa świeża krew. Mnie osobiście cieszy to, że użytkownicy iPhone'a tak szybko przestawiają się na Maka. :)

#598 jeanneau

jeanneau
  • 5 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 21:40

Witajcie Żegnaj próchnico! Rzekłem, patrząc po raz ostatni na Windows'a. Jak mogłem tyle czasu nie widzieć, lepszego świata. Marek

#599 gmer4

gmer4
  • 4 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 16:14

Witam! Witam wszystkich forumowiczów! Usiłuję oswoić swojego Powerbooka G3 333Mhz ;) Umieściłem już jedną prośbę i zapytanie w dziale sprzęt. Pozdrawiam! Marcin.

#600 kwachus

kwachus
  • 3 postów
  • SkądLublin

Napisano 20 lutego 2010 - 21:44

Witam ,jestem nowicjuszem na forum ale sprzęt Apple jest już przyjazny mi parę lat (zaczęło się od ipoda) a niedawno zakupiłem MBP do pracy , jestem ogromnie zadwonony:D Pozdrawiam Wojtek

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych