Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#701 Myszor

Myszor
  • 77 postów
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Napisano 29 czerwca 2011 - 22:20

Cześć Ludzie, jestem PC tak samo jak MAC. Jednego używam w pracy - drugiego w domu. Lubię Apple bo jest eleganckie i elitarne. Jednak nie lubię wyznawców jednej, jedynie słusznej, wiary, tzw. maniaków religijnych. Tolerancja, peace, love and rock'n'roll. Pozdrawiam wszystkich Maciek

#702 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 30 czerwca 2011 - 19:23

To jest temat wyłącznie do przedstawienia się. Dyskusje proszę prowadzić w dziale Thick Different

#703 KamilRonek

KamilRonek
  • 219 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 06 sierpnia 2011 - 20:50

Cześć jestem Kamil mam 15 lat :) Pochodzę z Gdańska . Interesuję się Muzyką, Komputerami, i Motoryzacją :D

#704 maksio88

maksio88
  • 47 postów
  • SkądElbląg, Toruń

Napisano 18 sierpnia 2011 - 13:20

Witam witam,
jestem Maksymilian. Mieszkam w Elblągu, studiować będe w Toruniu Kognitywistykę.
Pozdrawiam!
Na myApple jestem długo, ale długo też nic nie pisałem i sie nie udzielałem.

Mój sprzęt

Moje biurko

#705 hegemon

hegemon
  • 1 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 23:09

Hmm dobry zwyczaj powiań i wstępnych prezentacji na makowych forach to już niepraktykowana zasada z tego co widzę ... Tak czy siak witajcie ponownie :D macuser z ponad 19 letnim stażem, z drobnymi przerwami technicznymi - obecny po obu stronach mocy (w PL).

#706 Jarson

Jarson
  • 139 postów

Napisano 25 sierpnia 2011 - 11:42

cześć. forum przeglądam od jakiegoś czasu, jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i częściej wziąć udział w dyskusjach. jestem Konrad, mam 21 (już?) lat, mieszkam i studiuję w Glasgow. jestem szczęśliwym posiadaczem iPhone 4, jednak do komputerów Apple'a nie jestem do końca przekonany ze względu na stosunkowo mniejszą ilość możliwości w porównaniu do Okienek, w każdym razie to nie temat na tego typu dyskusje. w każdym razie do zobaczenia w dyskusjach!

#707 andwal

andwal
  • 115 postów
  • Skąd3city/UK

Napisano 28 sierpnia 2011 - 09:48

Mam na mię Andrzej pozdrawiam wszystkich serdecznie!pochodzę z Gdyni ale od kilku lat mieszkam w UK,tak naprawdę to nie dawno przesiadłem się z Windowsa na maca i mogę powiedzieć że bardzo mi się podoba ten system!

#708 Hierro

Hierro
  • 1 postów

Napisano 07 września 2011 - 17:08

Witam wszystkich! Piotr z Łodzi. Od niedawna szczęśliwy posiadacz Maca i już tak zostanie na zawsze :) Pozdrawiam

#709 zwi

zwi
  • 27 postów

Napisano 07 września 2011 - 17:56

Witam, na imię mam Marcin, korzystam z komputera MacMini w nowej wersji z Lionem. Można powiedzieć, że z komputerami pc jestem obyty jednak mac jest dla mnie nowością.

#710 Bomba Zbys

Bomba Zbys
  • 1 postów
  • SkądGliwice, PL

Napisano 20 września 2011 - 15:48

Witam :) Mam na imię Bartek, mieszkam w Gliwicach, mam 20 lat. O początku mojej przygody z firmą Apple zadecydował przypadek - iPada 2 wygrałem w konkursie. Nie wiedziałem do czego takie ustrojstwo może się przydać, ale wystarczyło 30 minut i już wiedziałem, że szybko się z nim nie rozstanę, tak samo jak z iOS :D Na obecną chwilę przymierzam się do zakupu iPhona 4 ;) Jestem instruktorem tenisa ziemnego, ponadto interesuję się elektroniką, muzyką, samochodami i wieloma innymi pierdołami :D Pozdrawiam!

#711 jkrawat

jkrawat
  • 16 postów
  • SkądOleśnica, PL

Napisano 21 września 2011 - 11:57

Witam :) Mam na imię Jarek i jestem z Oleśnicy pod Wrocławiem ;) Z zawodu jestem psychoterapeutą. Właśnie kupiłem swojego pierwszego prywatnego apple :) ibook g4 14'' Do tej pory zdarzyło mi się pracować na Macach w pracy (bardzo starych os 8) i bardzo ciężko było mi się poruszać po tym komputerze, szczególnie w wersji niemiecko-języcznej. Po fascynacji iPhonem 5 (zwiastunami), zacząłem interesować się laptopami apple, którego chciałem kupić. Podjąłem decyzję rezygnacji z Microsofta. Mam nadzieję, że mój iBook będzie dobrym startem i początkiem wielkiej przygody ze sprzętami Apple. Pozdrawiam ;)

#712 m.jeanne

m.jeanne
  • 20 postów

Napisano 26 października 2011 - 12:57

Witam wszystkich :) Mam na imię Joanna, 21 lat, studiuję psychologię i projektowanie ubioru, pochodzę i póki co mieszkam w Warszawie. Właśnie zaczynam swoją przygodę z pierwszym Macbookiem, dlatego postanowiłam zarejestrować się na forum. Co prawda od kilku lat korzystam z kolejnych modeli iPhonów, ale jednak Mac jest zupełnie nowym i na tyle ambitnym wyzwaniem, że z pewnością przyda mi się pomoc w postaci nieocenionych porad bardziej zaawansowanych użytkowników ;)

#713 peptor

peptor
  • 1 postów

Napisano 31 października 2011 - 22:53

Hejo, właśnie sprawiłem sobie maca i ipada. Fajne... Jeszcze trochę mam problem z klawiszami, po windozie... i officem, i innymi programami windowsowymi. Pierwsze wrażenia? Rewelacja! Nad resztą pracuję. peptor

#714 andrzej265

andrzej265
  • 65 postów
  • SkądLublin, PL

Napisano 01 listopada 2011 - 19:09

iCześć :) Kilka razy odzywałem się już na forum nieświadomie omijając ten wątek :) Mam na imię Andrzej, jestem z Lublina, a w momencie pisania wpisu mam 19 lat :) iMac'a "Posiadłem" xD dopiero w styczniu tego roku, jednak moje zainteresowanie tematem trwało od jakiegoś czasu. Wcześniej sprezentowano mi iPhona 3G którego posiadaczem jestem do dziś :) Studiuję i na pewno pomagają mi w tym sprzęty oraz usługi apple (przy znajomości języka naprawdę da się zrobić użytek z iTunesU) Obecnie czekam na premierę iPad'a 3 którego nabycie będzie moim priorytetem kiedy tylko takowy pojawi się na rynku :) Pozdrawiam wszystkich użytkowników zarówno tych nowych jak i starych (starych stażem na forum oczywiście xD) Andrzej eM.

#715 mateuszmjm

mateuszmjm
  • 69 postów
  • SkądTychy

Napisano 03 listopada 2011 - 12:58

Cześć Wszystkim, Jestem Mateusz, na chwilę obecną używam MacBook White ten najnowszy w sensie zeszło roczny :) przeszedłem już przez wiele iPhonów aby zatrzymać się ostatecznie na iP 4 16GB, ostatnimi czasy sprawiłem sobie iPada 1 32GB do kolekcji ku uciesze mojej Pani. Pracuję w Saturnie na dziale komputerowym, z wykształcenia jestem licencjatem administracji samorządowej.

#716 Gaydar88

Gaydar88
  • 15 postów
  • SkądPrzeróżne miejscowości

Napisano 26 listopada 2011 - 07:51

Mój pierwszy post więc wypada się przedstawić.
Jestem Gaydar88. Apple zaraziła mnie od dokładnie 2 lat kiedy to wziąłem iphona 3GS na umowę i dotej pory mój zbiór powiększył się o macbooka pro, iMaca, iPhone 4 oba ipady, 3 ipody.
[CIACH]<- Twoje życie prywatne naprawdę nas nie interesuje. renqien

#717 Fafruch

Fafruch
  • 16 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 18:05

Witam wszystkich. Mam na imię Filip. W internecie żyję pod ksywą "Fafruch". Na codzień jestem uczniem gimnazjum, a w wolnych chwilach sobą. ;) Chętnie eksperymentuję w fotografii i wykonuję grafiki na życzenie. Stronę MyApple przeglądam nie od dziś, ale w końcu zdecydowałem się dołączyć do grona szanownych użytkowników. W te święta przesiadam się na Maca, dlatego też postanowiłem zadomowić się na tym forum, bo przypuszczam, że nie obejdzie się bez problemów, czy wątpliwości. :) Pozdrawiam

#718 maxxxim

maxxxim
  • 2 postów

Napisano 30 listopada 2011 - 21:56

Cześć mam na imię Maxim jestem z Kłodzka trafiłem tu bo zakochałem się w aluminium :) a APPLE mi daje możliwośc obcowania z tym metalem non stop:-D. Pozdrawiam.

#719 Joke

Joke
  • 33 postów
  • SkądKRK

Napisano 30 listopada 2011 - 22:06

Czesc mimo iz nie jest to moj pierwszy post, pragne naprawic swoj "blad" i sie przywitac w odpowiednim temacie ;) Mam naimie Janusz, na forum obecny jestem od 3 lat lecz dopiero niedawno postanowilem troche sie poudzielac na , nie jestem FunBoyem lecz produkty Apple od zawsze mi sie podobaly stad moja obecnosc na forum. W styczniu przedluzenie z orange wiec mam nadzieje ze wkoncu bede szczesliwym posiadaczem Iphone 4s :D Pozdrawiam :)

#720 peeter1972

peeter1972
  • 6 postów
  • SkądWarszawa PL

Napisano 01 grudnia 2011 - 15:11

Witam wszystkich :) Piotr z Wawy. Zaczynałem przygode z jablkiem na Power Macu 4400 wiele lat temu. Jeśli chodzi o komputery to przez cały czas pracuje na Apple, telefony - baardzo różnych marek głównie Nokia, ostatnio Galaxy SII i iphone 4s. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. :)

#721 villain

villain
  • 16 postów

Napisano 03 grudnia 2011 - 22:44

Witam!
A więc nazywam się Hubert. Apple'm interesuję się już jakiś czas. Jak na razie nie mam żadnego Mac'a, ale mam szczerą nadzieję, że to się w najbliższym czasie zmieni. Na forum zarejestrowałem się głównie po to, aby móc dowiedzieć się więcej o niektórych urządzeniach, sięgać po wasze rady i dobrze się bawić! Myślę, że to już wszystko co chcę wam powiedzieć.
Pozdrawiam

#722 Kamrado

Kamrado
  • 95 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 00:41

Cześć, Kamil. Od dawna chorowałem na iPhone, lecz był dla mnie nieosiągalny, teraz się to zmieni :). Moje hobby to fotografia amatorska, niestety brak czasu i stale kiepskie warunki pogodowe nie dają mi możliwości na cykanie i zabawę. Troszkę też interesuje się samochodami, lubie sobie popatrzeć:). Interesuje się Biologią.

#723 pawel123t

pawel123t
  • 74 postów
  • SkądPoznań/Szamotuły

Napisano 10 marca 2012 - 21:16

Witajcie, Od dawna zaglądałem na forum, jednak, iż nie posiadałem żadnego urządzenia ze stajni apple nie podejmowałem decyzji o rejestracji. Teraz się to zmieniło, po wielu modelach ( i problemach ) z AOS, wreszcie dorobiłem się pierwszego smartfona z Cupertino. Czas się przedstawić. Mam na imię Paweł, na większości for przyjmuje nick "pawel123t". Kiedyś zakładając konto na youtube wpisałem byle co i jakoś tak się przyjęło. Hobby? "Amatorska fotografia" - lubię to, ale póki co nie stać mnie na porządny, profesjonalny sprzęt, motoryzacja, piłka nożna oraz informatyka ( grafik ) i myślę, że z nią będę wiązał swoją przyszłość.

#724 iThrol

iThrol
  • 42 postów
  • SkądZjednoczone Emiraty Poznańskie

Napisano 12 marca 2012 - 23:18

Witka Wszystkim :) Nazywam się Karol, pochodzę z Poznania. Swoją przygodę z Jabłkiem rozpoczynam od miesiąca (iPhone 4). Forum przeglądam od dość dłuższego czasu, jednak teraz postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Wszystkich i do napisania ;)

#725 szylu

szylu
  • 1 postów

Napisano 13 marca 2012 - 15:45

czesc Lukasz, przeszedlem przez iphona 3g, 3gs 4 i teraz 4s, jestem tez szczesliwym posiadaczem ipad2, a o ipodzie nie wspomne :) pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych