Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#601 zefiros

zefiros
  • 15 postów

Napisano 03 marca 2010 - 17:58

Czesc wszystkim, nazywam sie Piotrek, lat 24,pracuje w ksiegowosci i podatkach, hobbistycznie fotografuje stad pomysl wejscia na Mac OS, duzo osob chwali :), od kilku godzin uzytkuje iMaca 21,5 :) zobaczymy co z tego zwiazku wyjdzie ;D:D narazie mega wrazenie jesli chodzi o dzialanie predkosci systemu i softu :) o kwestiach wizualnych nie wspomne :))) pozdro !

#602 yahuto

yahuto
  • 323 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 marca 2010 - 11:29

dzień dobry, mam na imię Czesio ... ;-)

witam, Mariusz z Łodzi. OSXem zaraziłem się sam jakiś miesiąc temu. najpierw 10.5.5 na Dell-u lecz po problemach z Hack i pobieżnym lecz owocnym poznaniu systemu w jeden wieczór decyzja i zakup MacBook-a 13". Zajmuje się programowaniem skryptowym oraz bazami danych Oracle.
test
zdjęcia

#603 RedJonaprince

RedJonaprince
  • 2 postów

Napisano 10 marca 2010 - 15:40

Witam kolegów. Pozytywnie zaskoczony iPhonem 3GS postanowiłem zaryzykować i wejść na całość w jabłka. Od ponad dwóch miesięcy oswajam Mac Booka Pro 13.3. Serdecznie wszystkich pozdrawiam

#604 regedit

regedit
  • 29 postów

Napisano 10 marca 2010 - 19:58

Witam wszystkich Od niedawna przestawiłem się na maki :D Zaczęło się od iPoda którego kupiłem nieco ponad 2 lata temu. Potem dokupiłem "Szuflę" jako malutki odtwarzacz do używania poza domem. Następnie w nowej pracy otrzymałem służbowy komputer (Nowy Macbook Pro 15 Unibody z podpisu) i od ponad tygodnia oswajam się z Mac OS. Ów macbook przekonał mnie na tyle, że mimo posiadania telefonu w Plusie, pobiegłem do Ery i kupiłem iPhone z najtańszym abo który teraz leży w szafie :D Można więc powiedzieć, że jestem makowcem na całego. Najchętniej wywalił bym u swoich rodziców PC na śmietnik i kupił im miniaka :D

#605 tymek666

tymek666
  • 84 postów
  • SkądButryny, PL

Napisano 13 marca 2010 - 15:35

Witam forumowiczów, Po kilku latach pracy na linuksie, postanowiłem spóbować czegoś bardziej ucywilizowanego. Przeprowdzaka planowana było na lato, ale kolejna awaria grafiki w latopie HP i okazja nabycia niedrogo iMaca przyspieszyła migrację :) Pierwszy iMac robi za komputer domowy: internet, edycja tekstów i grafiki, przygotowywanie prezentacji. Testuję też oprogramowanie specjalistyczne, które będzię instalowane w przyszłości (niedalekiej) na iMacu w pracy. Pozdrawiam, Kuba

#606 ren

ren
  • 91 postów
  • SkądPłock / Warszawa

Napisano 15 marca 2010 - 21:35

witam wszystkich :) jestem od niedawna posiadaczka Macbooka alu. kupiony z myslą o wyjeździe na studia do innego miasta - matura w tym roku a potem mam nadzieję wsio do Wawy tudzież Łodzi tudzież innego miasta. jak na razie jestem na etapie oswajanie się z faktem, że tak jak Windowsa przejrzałam na wylot posiadając komputer od 2 klasy podstawówki tak teraz jesli chodzi o obsługe Mac'a jestem zielona i czuję się jak niemowlę. Aczkolwiek mam trochę czasu zanim zostane jedynie z mac'em, żeby go trochę rozpracować. Jak to dziewczyna najpierw zaczęłam od jego 'odpicowania' ;pp Mam nadzieję, że będę tutaj często wpadać i dogadywac się z resztą ;-) Pozdrawiam wszystkich Mac'owiczów :D

#607 gaff

gaff
  • 41 postów

Napisano 26 marca 2010 - 23:20

Witam wszystkich :) Maciej, student, Poznań. Na forum jestem już jakiś czas. Jednak do tej pory tylko wczytywałem się w wypowiedzi kompetentnych ludzi. Jakieś 2 lata temu kupiłem iPhone 2g, niestety pozbyłem się na rzecz Nokii E71, telefonik jednak długo nie zagościł w moich rękach, brakowało " tego czegoś ". Kolejnym zakupionym jabłuszkiem był iPod Nano 3G, po sprzedaży Nokii od razu zakupiłem iPhone 3g, a od 6 dni jestem szczęśliwym posiadaczem MacBook Unibody White :)

#608 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 26 marca 2010 - 23:30

Witamy wszystkich jabłkowiczów. Podjeliscie trudną decyzję. Nie będzie łatwo... ale jesteśmy razem, i razem pokonamy całe zło.

#609 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 28 marca 2010 - 18:15

Cześć.

#610 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 28 marca 2010 - 18:22

I co z tego?
Tytuł wątku brzmi "Napisz kilka słów..." Jedno to za mało.
Z niecierpliwością czekam na dalsze wpisy "kolegi"

#611 wishu

wishu
  • 198 postów

Napisano 28 marca 2010 - 18:56

Siema ;) Wprawdzie witałem się już w innym temacie i już trochę pisałem na forum ale dopiero teraz zauważyłem ten wątek. Jestem studentem Politechniki Rzeszowskiej od ponad roku może już nawet półtora roku posiadam iPhone 3G i zadowolony z jego wykonania, działania postanowiłem zakupić jako laptopa mbp 13 :) chyba tyle na początek ;) pozdrawiam

#612 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 28 marca 2010 - 22:56

Cześć! Mam na imię Tomek. Pierwszy raz z komputerami apple zetknąłem się w Stanach, w roku '97. Po powrocie do Polski miałem okazję kontynuować naukę na mac'ach, najpierw w szkole, później na uczelni. Nie miałem jednakże takiego szczęścia w pracy zawodowej... W tej chwili używam swojego laptopa do celów prywatnych. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Mam nadzieję, że ciekawość "kolegi" została zaspokojona...

#613 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 28 marca 2010 - 22:57

"Kolega" interesuje mnie tylko poprzez ciekawe i inteligentne wpisy.

#614 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 29 marca 2010 - 07:35

"Kolega" interesuje mnie tylko poprzez ciekawe i inteligentne wpisy.

A jeszcze jakby były dowcipne i się rymowały...

Czy wszyscy "moderatorzy" są tutaj tacy "mili" i "pomocni"?

#615 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 29 marca 2010 - 12:47

To tyko zależy od użytkowników. Jeżeli w nazwie tematu mamy "napisz kilka słów..." , użytkownik pisze prowokacyjnie "cześć" mogąc sobie to darować, odbieram to jako wyszydzanie tego wątku, forum i wszystkich użytkowników. Jest to jawna prowokacja. Nie interesuje mnie ani MyApple Team śledzenie życia prywatnego użytkowników, dlatego też napisałem, że interesują mnie tylko wpisy użytkownika a nie jego zawód, kolor skóry, wyznanie, czy ideologia. Ten wątek służy do przyjaznego przedstawiaenia się społeczności, a nie pokazywania swojego vis comica. Proszę pamietać, że zawsze można zwrócić uwagę właściciela forum na nieprawidłowości w pracy moderatorów i administracji.

#616 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 29 marca 2010 - 13:05

Nie miałem zamiaru nikogo prowokować. Przepraszam Cię KOKOS z całego serca. Pozdrawiam.

#617 mateusznuciak

mateusznuciak
  • 3 postów

Napisano 29 marca 2010 - 20:29

Witam, przyszła pora żebym i ja się przedstawiał, mam na imię Mateusz, pierwszą styczność ze sprzętem Apple miałem 2lata temu , jestem użytkownikiem iPhona i MacBooka 2,26Ghz. Zawodowo zajmuje się obsługą zawodów sportowych.

#618 dawoz

dawoz
  • 4 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 kwietnia 2010 - 16:02

Witam, tutaj Dawid z poznania, student informatyki w nieinformatycznym opakowaniu. nie nosi okularów. nie lubi koszulek z geekowskimi nadrukami. nienawidzi kolektywu skarpeta + sandał. nie ubiera go mamusia. kocha kawę i House'a, choć w przeciwieństwie do niego uwielbia ludzi i nie może bez nich żyć. racjonalista z podniesioną głową. dużo gada i szczerzy paszczę. posiada MacBooka od marca 2o1o pozdrawiam serdecznie ; )

#619 naughtydog

naughtydog
  • 132 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 kwietnia 2010 - 17:11

Witam, mam na imie Piotrek, jestem z Wroclawia. Podobnie jak moj przedmowca studiuje informatyke, ale niestety nosze okulary (glownie soczewki kontaktowe), co jednak nie robi ze mnie zadnego geek'a:). Jestem zagorzalym xbox'owcem chociaz w przeciwienstwie do fanboyi posiadam rowniez PS3. Pozdrawiam

#620 Brandar

Brandar
  • 2 postów
  • SkądZG

Napisano 03 kwietnia 2010 - 20:32

Hej! Jestem Rafał i mieszkam w Zielonej Górze. Obecnie chodzę do LO. MyApple odkryłem podczas poszukiwania info na temat MBP, samego systemu i daty premiery modeli 2010 MBP, z których mam zamiar kupić mid-endową 15 ;]. Przez pewien czas podglądałem stronę aż postanowiłem się zarejestrować. No i jestem. Z zainteresowań to muzyka, grafika, technologie, sport i jeszcze raz muzyka. No i to chyba wszystko.

#621 tom23pl

tom23pl
  • 10 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 kwietnia 2010 - 00:21

Cześć, jestem Tomek i chodzę do liceum. Interesuje się architekturą, sztuką, książkami i filmami, a tak naprawdę to wszystkim;) Jestem zapalonym foto-amatorem(z naciskiem na amator). Stronę myapple odkryłem wraz z kolegą(obaj dostaliśmy pierwsze macki na gwiazdkę). Z mojego MacBooka(2010) jestem bardzo zadowolony pomimo jakiegoś problemu z gładzikiem(przez kilka tygodni tak jakby ktoś jeździł po nim za mnie). Pozdrawiam

#622 szczottie

szczottie
  • 285 postów
  • SkądBielsko-Biała, Poland

Napisano 04 kwietnia 2010 - 08:16

Siema, Mimo, ze na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu, to nie udzielałem się w żadnych dyskusjach. Mam nadzieje, że teraz się to zmieni ;) Swojego pierwszego Maca kupiłem w październiku 2009 roku. I mimo, że posiadam go już kilka miesięcy to wciąż mnie zachwyca ;) Obecnie mam w planach mam kupno Maca Mini :) W życiu prywatnym jestem wiecznym studentem ;) W tym roku (a właściwie już w zeszłym) 3 raz zaczynam studia, tym razem na kierunku Informatyka z nadzieja, ze uda mi się w końcu je skończyć ;) Poza tym interesuje się NBA. Pozdrawiam.

#623 kasperczykp

kasperczykp
  • 6 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 kwietnia 2010 - 22:57

Powitać wszystkich. Mam na imię Piotrek i swoją przygodę z Mac'iem zacząłem jakiś tydzień temu. Jak na razie jestem zachwycony i jednocześnie zły. Zły jestem o to, że niestety dużo czasu muszę spędzać na służbowym PC'ie :-( Jak do tej pory moją przygodę z produktami Apple'a mogę podsumować jednym zdaniem - DLACZEGO DOPIERO TERAZ??!! Pozdrawiam z Krakowa :-)

#624 domio56

domio56
  • 1 postów
  • SkądKielce

Napisano 13 kwietnia 2010 - 20:35

Witam wszystkich, Kłania się Olek. Po wielu latach na PC, w końcu właściwa decyzja. Jest Powerbook 17. Lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam z Kielc.

#625 stiepan

stiepan
  • 1 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 17:30

Witam. po wielu latach marzeń wreszcie ma . Na forum trafiłem przez iPhona (niestety się go pozbyłem). Od miesiąca mam iMaca i jestem nim zachwycony.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych