Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Modern Combat 3: Fallen Nation

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
295 odpowiedzi w tym temacie

#101 yUlekk

yUlekk
  • 119 postów

Napisano 28 października 2011 - 21:27

A mozecie podac ile macie wolnego ramu przed i po uruchomieniu gry?

#102 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 28 października 2011 - 21:42

345 - 255

#103 Hecio

Hecio
  • 10 postów

Napisano 29 października 2011 - 12:36

mnie tez wywala z multi non stop.. może za słaby ruter albo jakieś porty trza odblokować ? macie jakieś lekarstwo ?

#104 Bastuś

Bastuś
  • 133 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 października 2011 - 12:47

Spokojnie, może mają jakiś problem, bo mnie wyjątkowo też wywala dziś. Internet mam słaby, 1Mb, ale działało ok.:) Chyba, że to u mnie problem, bo wczoraj zmuszony byłem zrobić Restore, zobaczę wieczorem. Co ciekawe, po odtworzeniu kopii zapasowej kariera (singleplayer) zapisała się, mówię o tym, bo często występują wątpliwości. Pozdrawiam.

#105 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 29 października 2011 - 16:56

Wątek oczyściłem i proszę uczestników o zachowanie formy wypowiedzi.

#106 reaktor

reaktor
  • 51 postów

Napisano 29 października 2011 - 17:16

Jeśli to nie pomoże, to wina leży po stronie połączenia internetowego.

Kolego nie pisz takich głupot jak nie masz o tym pojęcia bo poźniej ludzie tracą czas na jakieś bez sensowne zabiegi

nie trzeba wielkiego wysiłku intelektualnego żeby dojść do wniosku że

Wina leży tylko i wyłącznie po stronie serwerów które się nie wyrabiają
a dzisiaj wywaliły już połowę użytkoników i nie przyjmują nowych

Zresztą sytuacja nie jest nowa i problem występował już częsciowo w mniejszej skali w MC2

widocznie game loft postanowił to zignorować i zarobić trochę

#107 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 29 października 2011 - 17:34

Kolego nie pisz takich głupot jak nie masz o tym pojęcia bo poźniej ludzie tracą czas na jakieś bez sensowne zabiegi

Wbrew pozorom te "bez sensowne zabiegi" mają sens. W tym przypadku akurat na wiele się nie zdadzą, jeśli serwery padły to nic się nie da zrobić. Z drugiej strony wszystkie pozostałe możliwości zostały wyeliminowane, więc w razie problemów może to pomóc (przyjmując, że serwery wstaną).

#108 reaktor

reaktor
  • 51 postów

Napisano 29 października 2011 - 18:05

serwery ledwo zipią teraz odbywa sie to na zasadzie że wygrywa ten komu sie akurat gra nie zawiesi

---------- Wpis dodano o 19:02 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:59 ----------

szkoda bo grajest genialna

---------- Wpis dodano o 19:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 19:02 ----------

sama w sobie

#109 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 29 października 2011 - 19:51

jakies biedne te serwery 1500max online i juz nie wyrabiaja , myslalem ze serwery maja wieksze mozliwosci

#110 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 29 października 2011 - 20:56

Ja jeszcze nie miałem tego zaszczytu zagrania w tą grę, ale mam pytanie. Jak tam multi? Lepiej jak w MC2 BP?

#111 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 29 października 2011 - 21:28

oglnie ciezko mówic o MP jak ciagle wywala albo wcale nie łączy, udało mi sie z 2x zagrac i opcji trybów nie brakuje grywalność tez swietna jak sie juz uda zagrac

#112 yUlekk

yUlekk
  • 119 postów

Napisano 29 października 2011 - 21:39

Multi zdecydowanie lepsze. Mapy są duuużo większe i jest więcej obiektow, miejsc na ktore mozna wejsc, schowac sie. W dodatku masz mozliwosc wezwania samolotu zwiadowczego, artylerii. Jednak na razie nie idzie się nim w pełni cieszyc przez blad "lost connection". Po zakonczeniu meczu co jakis czas(ostatnio slyszalem sie nasililo) jest blad polaczenia i doswiadczenie nabite idzie sie pasc. U mnie jest tak, ze zawsze mam lost connection i jakims cudem dopiero dzisiaj udalo mi sie zdobyc drugi poziom. Radze zaczekac z zakupem tej gry, az wydadza poprawki Dodatkowo irytuje wybieranie servera na multi - lista jest co chwile odswiezana i jak juz wybierzesz server odpowiedni to ci odswieza i musisz szukac dalej. W mw2 bylo wiecej czasu na wybranie servera, chociaz juz tam sie denerwowalem.

#113 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 29 października 2011 - 21:57

players online 1733 ludzikow przybywa a pograc nie mozna
pingi gubi nie ma szans pograc
co za bzdura łączy do serwerów w kanadzie
mogli chociaz postawic jeden w europie
http://quick-ip-look...p=208.71.187.26

#114 Bastuś

Bastuś
  • 133 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 października 2011 - 00:55

O, no czyli dobrze, bo nie tylko u mnie, już się martwiłem.;) Hmm, a tak z ciekawości, jak z poziomach na multi? Ja aktualnie 13. A multi? GENIALNE. Ja w te trzy dni dopiero jedną mapkę w miarę ogarnąlem, i to nie tak dokładnie jak zimówkę w MC2, są ogromne!

#115 hejterz

hejterz
  • 92 postów

Napisano 30 października 2011 - 09:12

sprawdzilem ta gre - strasznie muli na ipku 4, 4.3.3, tak jakby bylo malo fpsow, moze z 30. Nie jest to dynamiczna gra jak w MC2. Dobrze ze nie kupilem bo stracilbym tylko kase, a taka ochote na gre mialem w multi. Jak naprawia stabilnosc, to kupie, ale narazie to nie da sie grac w singla a multi pewnie muli jeszcze bardziej

Otrzymujesz ostrzeżenie. Na forum nie tolerujemy piractwa! / Michał.Rz

#116 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 października 2011 - 14:29

To co, warto kupić tą grę? Ile wychodzi w przeliczeniu na PLN? Póki co zagrywam się w Shadowguna. Jak jedna gra ma się do drugiej?

#117 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 30 października 2011 - 14:32

Tak, warto kupić. Ile kosztuje w PLN?, no przelicz sobie wg kursu Twojego banku jeśli musisz miec co do grosza. Tak się ma, że Shadowgun to kupa niesamowita, a MC3 rewelka, jak każda MC.

#118 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 30 października 2011 - 14:49

To co, warto kupić tą grę? Ile wychodzi w przeliczeniu na PLN? Póki co zagrywam się w Shadowguna. Jak jedna gra ma się do drugiej?

Zdecydowanie warto kupić. Wychodzi około 25 zł. Shadowgun to jednorazówka, przejdziesz i Ci się znudzi. W MC3 masz multiplayer, który jest esencją gry. Dużo lepszy niż w poprzedniej części, sporo nowości, świetne mapy. Tyle, że na razie są problemy z połączeniem się z serwerem, chociaż da się grać. Poza tym grafika jest bajeczna - niebo lepsza niż w poprzedniej części (oraz w każdej innej grze Gameloftu). A zresztą niedługo pojawi się u nas recenzja, jeśli się nie spieszysz, to poczekaj te kilka dni.

#119 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 października 2011 - 15:10

Zdecydowanie warto kupić. Wychodzi około 25 zł. Shadowgun to jednorazówka, przejdziesz i Ci się znudzi. W MC3 masz multiplayer, który jest esencją gry. Dużo lepszy niż w poprzedniej części, sporo nowości, świetne mapy. Tyle, że na razie są problemy z połączeniem się z serwerem, chociaż da się grać. Poza tym grafika jest bajeczna - niebo lepsza niż w poprzedniej części (oraz w każdej innej grze Gameloftu). A zresztą niedługo pojawi się u nas recenzja, jeśli się nie spieszysz, to poczekaj te kilka dni.

Poczekam więc na recenzję, bo akurat 'nasze' recenzje zawsze dają mi inne myślenie do danej grze, ale dziękuję za odpowiedzi :)

#120 mikol

mikol
  • 159 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 30 października 2011 - 17:10

Gierka jest fenomenalna, wychodzi za nią 23zl z groszami i szczerze przyznam że warto !!! Polecam wszystkim niezdecydowanym :) Jak poprawią serwery na multi musimy zgadać sie na forumowy meczyk :)

#121 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 30 października 2011 - 17:50

gra swietna i wciagajaca , multiplayer powoli zaczyna dzialac , po prosty rewelka , ja caly czas czekam az ktos przeniesie UT3 na iphone

---------- Wpis dodano o 17:50 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:48 ----------

gra smiga bez przyciec w MP na ip4 z ios5 z jb

#122 qlawy

qlawy
  • 9 postów

Napisano 31 października 2011 - 01:27

Pytanko do użytkowników taczki 4g... jak wam gra działa? Tzn chodzi o płynność. Mi się tnie niesamowicie (iOS 5.0 JB). Grać się da, ale trudno mówić o jakimkolwiek komforcie... Myślicie że downgrade może coś dać? :/

#123 Bastuś

Bastuś
  • 133 postów
  • SkądPoznań

Napisano 31 października 2011 - 05:10

Kurczę, multi mnie tak wciągnęlo, że dopiero skończyłem grać.:D Zyroskop opanowany.

#124 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 31 października 2011 - 13:32

Multiplayer mi sie nie podoba, ale za to przeszedlem gre 2 razy. Bardzo fajna. ;)

#125 mikol

mikol
  • 159 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 31 października 2011 - 14:03

Mnie odrzuca od multi przez notoryczne wywalanie z gry ale jak pare razy mi sie udało przyciąć to wypas było ;) A kampania jest fenomenalna w jednym momencie kupiłem Rage'a na xboxa i MC 3 na iPada, co przeszedłem pierwsze i co mnie bardziej wciągnęło ? Tak, Modern Combat :))

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych