Uwaga na firmę IZEN ( apple_original ) z Wrocławia !!!!!!!!!!!!!!
Napisano 25 maja 2012 - 14:42
W moim przypadku (na szczęście! patrząc na opisy tego co otrzymali inni użytkownicy) nie doszło do transakcji bo sprzedawca (i tak już po kilku zmianach terminu i miejsca z jego strony) nie pojawił się w umówionym miejscu (na obrzeżach wrocławia gdzie notabene straciliśmy na dojazd 2 godziny), gdy udało się do niego dodzwonić poinformował że będzie za 15 minut po czym nie pojawił się i już więcej nie odebrał telefonu. I słuch po nim oraz komputerze zaginął.
Napisano 23 czerwca 2012 - 09:45
Napisano 22 sierpnia 2012 - 18:05
Napisano 14 października 2012 - 15:22
Napisano 14 października 2012 - 18:22
Jak dla mnie to wiekszosc z Was przesadza. Zakupilem od klienta apple oryginal macbooka 13 unibody, co prawda stan nie jest super perfekcyjny, ale za taka cene? Jedne do czego moge sie przyczepic- klawiatura skandynawska, nie bylo tego w opisie, ale- bylo na zdjeciach- my bad. Moze to jednak zalezy od przypadku? Nie mam pojecia, ale ja nie czuje sie oszukany.
Jednak czuje sie oszukany. Matryca co jakis czas wyswietla poprzeczne paski, jakby bylo cos nie tak z tasma, co jakis czas sie to pojawia, trzeba wtedy poruszac ekranem i problem na jakis czas ustepuje, jednak... Nie o takie Polskie walczylem. Pisalem to Naszego Pana Kolegi i niestety stwierdzil, ze bez "protokolu uszkodzenia towaru" spisanego w obecnosci kuriera nie jest w stanie przyjac SPOWROTEM(tak jest- spowrotem- nie chce bubla grzebanego), bo taki niestety ma regulamin. Twierdzi, ze sprzet ktory mi wyslal byl w 100% sprawny. Kpina!
a widzisz:) polecam jak najszybciej na policję, ma już tyle spraw przeciwko sobie, że w końcu musi mu się skończyć pogrywanie z ludźmi i wymiarem sprawiedliwości.
Napisano 27 października 2012 - 23:31
na aukcji tego sprzedającego pojawił się komputer o takim samym nr. seryjnym, jak kupiony przezemnie wcześniej od Apple_original. Może to kolejna odsłona tego samego sprzedawcy?
[url]http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24359126[/url]
Napisano 28 października 2012 - 17:21
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych