Myapple [propozycja] zlotu
Napisano 09 października 2011 - 15:04
Napisano 09 października 2011 - 15:15
Skoro masz takie... ble ble ble... (szkoda miejsca)
Nie mam bogatego doświadczenia w organizowaniu zlotów tylko w ich uczestnictwach.
Nigdzie nie napisałem że prezenty/upominki to podstawowe kryterium, i nie uważam by się to gryzło z innymi.
Rozumiem że chcesz aby temat ruszył ale będąc gburem nic nie osiągniesz ;-)
Napisano 09 października 2011 - 15:18
Widocznie nie byłeś nigdy na żadnym polskim zlocie i nie wiesz jakie ciekawe niespodzianki można przygotować.
Zluzuj chłopie ;-)
Myślisz, że komuś się będzie chciało fundować Tobie prezenty za <300zł ? Zakładając, że chcesz iPoda, a w końcu miałeś ich już całą masę, więc w czym problem? W sygnaturze tak się wychwalasz czego to ty nie miałeś i jeszcze "prezentów z jabłkami" się domagasz? Taki skąpy jesteś?
Napisano 09 października 2011 - 15:21
Napisano 09 października 2011 - 15:22
<300zł? Skąd to wziąłeś? Byłeś kiedyś na jakimś większym zlocie?Myślisz, że komuś się będzie chciało fundować Tobie prezenty za <300zł ? Zakładając, że chcesz iPoda, a w końcu miałeś ich już całą masę, więc w czym problem? W sygnaturze tak się wychwalasz czego to ty nie miałeś i jeszcze "prezentów z jabłkami" się domagasz? Taki skąpy jesteś?
Dokładnie.No to ja już nie chce takie zlotu jak was tutaj czytam, dziękuję i dobranoc.
Napisano 09 października 2011 - 15:23
Napisano 09 października 2011 - 15:28
Napisano 09 października 2011 - 15:35
Nigdzie nie napisałem że w zlocie chodzi o to żeby napalić się na prezent i to jeszcze za 300zł...J tez nie wiem, i zgadzam sie z iLolkiem w całej poprzedniej wypowiedzi.Nie chodzi w zlocie o to, by napalac sie na prezent.
ale skoro temat umiera powoli, wystarczy kilka takich zdan "nie chcemy" i temat sam sie rozwiąże - pojdzie do kosza.
Skoro nie wiesz o czym pisze to po co odpowiadasz i się denerwujesz? ;-)
Napisano 09 października 2011 - 15:53
Nigdzie nie napisałem że w zlocie chodzi o to żeby napalić się na prezent i to jeszcze za 300zł...
Skoro nie wiesz o czym pisze to po co odpowiadasz i się denerwujesz? ;-)
To sprecyzuj wypowiedź tak żeby było wiadomo o czym piszesz.
Napisano 09 października 2011 - 16:00
Dokładnie chodzi mi o drobne upominki przypominające o tym że na takim zlocie się było. Nie musi do być wcale darmowy iPod za 300zł czy koszulka z 50zł.To sprecyzuj wypowiedź tak żeby było wiadomo o czym piszesz.
Wystarczy np. drobna zlotowa wlepka ciekawą grafiką i stosownym napisem na klapę macbooka lub iPhone na którą można się zrzucić po 2 czy 3zł :-P
Nie sądzę też aby popsuło to sens organizowania całego zlotu ;-)
Napisano 09 października 2011 - 16:03
Dokładnie chodzi mi o drobne upominki przypominające o tym że na takim zlocie się było. Nie musi do być wcale darmowy iPod za 300zł czy koszulka z 50zł.
Wystarczy np. drobna zlotowa wlepka ciekawą grafiką i stosownym napisem na klapę macbooka lub iPhone na którą można się zrzucić po 2 czy 3zł :-P
Nie sądzę też aby popsuło to sens organizowania całego zlotu ;-)
No, fajne by były naklejki z tym zielonym listkiem MyApple z nad litery Y
Napisano 09 października 2011 - 16:15
Napisano 09 października 2011 - 16:45
Napisano 09 października 2011 - 19:36
Napisano 09 października 2011 - 20:05
To moje jednak zdanie. Ja moge jedynie napisac, że jesli dojdzie do zlotu, zawsze ktoś może na mnie liczyć...to nie problem.
---------- Wpis dodano o 21:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:50 ----------
Panie i Panowie. Pozwoliłem sobie w Waszym i swoim skromnym imieniu napisac na PW do p.Dawida Szypulskiego /co to za osoba i kto to nie musze pisać/.
Nakreśliłem temat mozliwości objęcia patronatem medialnym zlotu przez MyApple, mozliwościa wykorzystania przynajmniej części loga w ramach tzw. prezentu dla osob biorących udział w zlocie.
Oczywiscie wszystko musi odbyc sie na zasadach prawa i z poszanowaniem cudzej własnosci jaką niewątpliwie jest logo MyApple.
Czekamy więc cierpliwie na odpowiedz od Moderatorów, a w szczególności "głównodowodzącego" MyApple.
Gdy otrzymam stosowna odpowiedz podzielę się z Wami ta informacją / chyba, że nadawca będzie zyczył sobie inaczej, wtedy nie zostanie upubliczniona treść PW /.
UWAGA! NIE OCZEKUJEMY OD MyAPPLE ŻADNEGO SPONSORINGU! ZA WSZYSTKO PŁACIMY SAMI!
Po uzyskaniu zgody podam w tym temacie raz jeszcze do publicznej wiadomosci informację, że zbieram na maila wstępne zapisy osób chętnych na zlot. Później po ustaleniu ilości osob oraz wyboru faktycznego miasta wybierzecie SAMI osoby do stworzenia "komitetu" przygotowywującego zlot.
Pozdrawiam.
P.S.
Do tego celu stworzę konto pocztowe na gmail do którego login i hasło podam moderatorom aby mogli w ramach kontrolnych sprawdzać, czy wszystko przebiega zgodnie ze stanem faktycznym.
Mn. na ten adres bedziecie mogli wysyłac Wasze zgłoszenia na zlot.
Czy takie posunięcia Wam odpowiadają? Czekam na konstruktywne opinie i podpowiedzi w tej sprawie.
Osoby piszace po raz N-ty o sponsoringu, prezentach i tego typu duperelach nie będą traktowane poważnie, mamy temat ew. niespodzianek wstepnie ustalony -beda na 100%, w jakiej formie i ilości, zobaczymy w trakcie realizacji przygotowań zlotu.
Napisano 09 października 2011 - 20:41
Napisano 09 października 2011 - 21:31
Napisano 09 października 2011 - 21:47
Napisano 09 października 2011 - 22:19
W związku z chęcią zorganizowania zlotu sympatyków sprzętu Apple i Forumowiczów MyApple podaję publicznie adres mailowy na który można zgłaszać chęć udziału w w/w zlocie.
Zgłoszenie powinno zawierać następujące informacje:
-imię i nazwisko, nick z MyApple
-miejsce skąd pochodzi osoba zgłaszająca chęć udziału
-przyblizoną ilość km jaką skłonna jest przebyc celem dotarcia na zlot
-propozycje ilosci dni 1-2/ zlotu
-kwotę jaka maksymalnie skłonna jest zapłacic za kazdy dzien zlotu / obejmując koszty wynajecia sali, posiłków ciepłych w raz ze szwedzkim stołem + napoje ciepłe i zimne , nie przewiduje się na tą chwile żadnych alkoholi i jak sądze aby utrzymać wysoki poziom zlotu, nie będzie na terenie zlotu mozliwości zakupu tego typu produktów. W ostateczności zamówimy piwo w ilosci "do strawienia" umozliwiajacej kontrole nad towarzystwem.
-przyblizony okres w ktorym chielibysice aby odbył sie zlot / data, dzien miesiaca /
-forma spotkania / luźny-zapoznawczy czy tez chcielibyście, aby w trakcie zlotu były warsztaty lub przynbajmniej jedno spotkanie z sensownym przedstawicielem np. iSource lub Cortlandu / zobaczymy komu zalezy na dobrej renomie wśród userów sprzętu Apple/
Termin składania zgłoszeń mija 30 października 2011 roku. Do tego dnia nie ma limitów ograniczających ilość zgłoszeń.
Po ustaleniu na podstawie Waszych zgłoszeń sensownego miejsca zlotu podany zostanie osrodek, w którym mozliwe jest zorganizowanie zlotu.
Kryterii bedzie kilka, uzależnionych mn. od tego czy zlot bedzie 1 czy 2 dniowy. Następnie podamy publicznie kwotę do uiszczenia za zlot / kwestie numeru konta itp. ustalimy po 30 października, liczy sie w pierwszej kolejnosci ilość chętnych/.
Dla dopytujących się, w przypadku zebrania dużej ilości chetnych postaram się namówic kogos z iSource lub Cortlandu na spotkanie z forumowiczami.
Wtedy wczesniej ustalimy sobie zestaw sensownych pytań jakie chcielibyscie zadac i o czym porozmawiac z przedstawicielami tych firm, o przyszłosci Apple w Polsce itp.
Jesli uda sie zorganizowac przynajmniej krotkie warsztaty prosimy o podanie z jakim tematem najbardziej jest Wam najblizej by udac sie na tego typu warsztaty.
Głupie propozycje, osmieszanie zlotu wpierw wogole nie beda brane pod wzgląd. W konsekwencji nasilania sie beznadziejnych komentarzy i propozycji temat zostanie praktycznie zamkniety i w konsekwencji - napisze szczerze...NIE MA CO BĘDZIE W PRZYSZLOSCI LICZYC NA MyApple JAKO FIRME DO WSPIERANIA POMYSŁU ZLOTU!
Przewiduje się pamiątki z 1 zlotu - to dla dopytujących
adres mailowy : nasz_zlot@wp.pl
Nasi Koledzy poniżej 16 roku życie, macie szanse w przyszłych latachna zlot- chyba, że pojawicie się z osobą dorosłą, która weźmie za Was odpowiedzialność przez cały czas zlotu / i co jasne w drodze na i powrotnej/.
Osoby nieletnie pomiędzy 16 a 18 rokiem obowiązkowo zgoda prawnych opiekunów / nie ma odstępstw od tej zasady!/.
Napisano 10 października 2011 - 05:12
Napisano 10 października 2011 - 14:56
Nieograniczona pojemność.
---------- Wpis dodano o 15:56 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:50 ----------
Mogę użyczyć także serwera na jakieś potrzebne rzeczy na zlot
Napisano 10 października 2011 - 15:59
Napisano 11 października 2011 - 19:58
Napisano 11 października 2011 - 21:57
Napisano 11 października 2011 - 21:59
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych