Napisano 16 października 2011 - 22:51
Witam,
w moim przypadku rozleciała się zupełnie poczta.
Po aktualizacji skrzynka pokazywała wszystkie maile jako nieprzeczytane, teraz ta sytuacja wstępuje od czasu do czasu, nie mam pojęcia od czego może to zależeć.
Pokazują mi sie dwie skrzynki odbiorcze pomimo, że podłączone jest tylko jedno konto.
Po otwarciu jakiejkolwiek otrzymanej wiadomości odrazu włącza się edycja maila do PRZEŚLIJ DALEJ.
Sieć
Zdecydowanie gorszy zasięg 3G, poza tym tam gdzie kiedyś miałem normalny zasięg teraz muszę kombinować, żeby wykonać połączenie.
Zdarzają sie rownież problemy z Wi-Fi, czasami muszę ręcznie wybierać domową sieć.
AppStore straszenie zamula.
I jeszcze jedna irytująca rzecz: ani w Mercury'm(z którego korzystałem na codzień) ani w Dolphin'ie nie mogę otworzyć strony w nowej karcie, wogóle nie pokazuje mi sie lista opcji po naciśnięciu w link, zdarza się, że jest taka opcja przy pierwszym linku po otwarciu przeglądarki, ale tylko raz. Nie ma z tym problemu w Safari i Operze
Czy ktoś spotkał się może z podobnymi problemami?
Dodam, że telefon chodzi ciut szybciej niż na iOS 4.3.5, czas działania niestety się skrócił. Podczas aktualizacji nie straciłem żadnych danych, tylko mały bałagan z częścią folderów się zrobił.
iPhone 4 bez JB
Pozdrawiam
PS. Czy istnieje wogóle jeszcze jakaś możliwość downgrade'u, oczywiście nie mam kopii tych specjalistycznych plików, o których gdzieś tu czytałem.