Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oryginalność słuchawek Monster Beats

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1045 odpowiedzi w tym temacie

#901 misiu94

misiu94
  • 15 postów

Napisano 11 marca 2012 - 15:38

Witam wszystkich ! Prosze o odpowiedz !

#902 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 11 marca 2012 - 15:56

Na co???

#903 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 11 marca 2012 - 16:11

Na co???

1. Temat dyskusji
2. Na samym początku filmu masz pytanie.

Chyba logiczne to jest?

#904 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 11 marca 2012 - 17:42

Po pierwsze raczej nic nie masz na temat dyskusji do powiedzenia, wiec dzieki wujku dobra rada, Po drugie wciaz nie wiem jakie jest pytanie....

#905 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 11 marca 2012 - 17:49

Po pierwsze raczej nic nie masz na temat dyskusji do powiedzenia, wiec dzieki wujku dobra rada,
Po drugie wciaz nie wiem jakie jest pytanie....

Gratuluję inteligencji... Masz podane zarówno w tytule tematu jak i tytule filmu...

#906 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 11 marca 2012 - 17:58

Ale desperacja, kupiles na allegro oryginaly za 50zl a teraz nagrywasz filmu i rejestrujesz sie na forach. To raczej tobie gratuluje inteligencji. Serwuskm nie odpisuj im, ja im tez nie odpisze i po sprawie niech szukaja dalej odpowiedzi.

#907 misiu94

misiu94
  • 15 postów

Napisano 11 marca 2012 - 18:05

Ale desperacja, kupiles na allegro oryginaly za 50zl a teraz nagrywasz filmu i rejestrujesz sie na forach. To raczej tobie gratuluje inteligencji. Serwuskm nie odpisuj im, ja im tez nie odpisze i po sprawie niech szukaja dalej odpowiedzi.

Jak nie wiesz skad mam sluchawki i za ile je ewentualnie kupilem to prosze nie komentuj. Nagrałem filmik po to by poznac opinie innych ludzi, ktorzy sie znaja na temacie co do oryginalnosci sprzetu . A co do twojego nie odpisywania to bez łaski chlopie, bez łaski.

#908 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 11 marca 2012 - 18:14

Przepraszam bardzo, ale ja tego filmu nie nagrywałem i żadnych słuchawek nie kupiłem... Nie wiesz, nie odzywaj się.

#909 misiu94

misiu94
  • 15 postów

Napisano 11 marca 2012 - 18:31

O jenyy, mozemy zmienic temat naszej dyskusji ? Chyba temat tego forum jest jasno okreslony. Kto chce niech wyrazi swoje zdanie na ten temat, a kto nie chce ten niech nie zmysla jakis niestworzonych historii dotyczace skad ja mam te sluchawki i za ile je ewentualnie kupilem .. Panowie i Panie szanujmy sie !!!

#910 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 11 marca 2012 - 19:11

Jak oczekujesz szacunku, to szanuj pierw innych. Ledwo sie zarejstrowales a juz wrzucasz filmik. Po 1 jest mnostwo poradnikow jak odroznic fejki czy to w sieci czy na yt, a po drugie jezeli o dziwo nie kupiles na allegro to ciekawe gdzie? Na bazarze, ze pytasz sie czy oryginalne.

#911 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 11 marca 2012 - 19:22

Hahaha a mi sie nie wyswietla zaden film i jak glupek pytam o co chodzi xD

#912 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 11 marca 2012 - 19:25

Neo0O jego sprawa gdzie kupił i czy nakręcił film czy nie! O co się burzysz? Nie podoba Ci się to że dał film, to nie komentuj! A wprowadzasz tu jakiś Offtop! Kupij za 50 zł czy 500 zł to nie Twoja sprawa! Chce wiedzieć tylko czy oryginał czy nie. Więc wyluzuj! PS> w regulaminie forum pisze coś o wrzucaniu filmów, jak się ma kilka postów? Czy jak ktoś jest nowy nie ma prawa wrzucić filmu? A jak wrzuca to nie ma szacunku do "TYCH" którzy są dłużej na forum?

#913 TheMatiWozniak

TheMatiWozniak
  • 29 postów
  • SkądRadom

Napisano 11 marca 2012 - 20:05

Musisz mieć numer seryjny słuchawek. Jeśli go nie masz, proste że podróby zaś jeśli go posiadasz, na beatsbydre.com w zakładce na dole Vierify Before You Buy sprawdzisz autentyczność, w pierwszej rubryce numer seryjny, następne to kraj pochodzenia i dystrybutor. WAŻNE musisz wiedzieć skąd masz te słuchawki, ponieważ bez tej wiedzy nawet jeśli słuchawki będą mieć autentyczny numer, system go nie wykryje. Ze zdjęć na YT słuchawki wydają się oryginalne aczkolwiek ręki bym nie dał.

#914 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 11 marca 2012 - 20:08

Musisz mieć numer seryjny słuchawek. Jeśli go nie masz, proste że podróby zaś jeśli go posiadasz, na beatsbydre.com w zakładce na dole Vierify Before You Buy sprawdzisz autentyczność, w pierwszej rubryce numer seryjny, następne to kraj pochodzenia i dystrybutor. WAŻNE musisz wiedzieć skąd masz te słuchawki, ponieważ bez tej wiedzy nawet jeśli słuchawki będą mieć autentyczny numer, system go nie wykryje. Ze zdjęć na YT słuchawki wydają się oryginalne aczkolwiek ręki bym nie dał.

Mam Studio i nie mam numeru. I co? iSpot sprzedaje podróby....

#915 TheMatiWozniak

TheMatiWozniak
  • 29 postów
  • SkądRadom

Napisano 11 marca 2012 - 20:19

Najwidoczniej? Nie wiem, mi każdy w kółko powtarzał że jak nie ma numeru to fake, nie wiem jakim cudem masz z ispotu bez sn

#916 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 11 marca 2012 - 20:24

Najwidoczniej? Nie wiem, mi każdy w kółko powtarzał że jak nie ma numeru to fake, nie wiem jakim cudem masz z ispotu bez sn

No, tak jakoś się złożyło. i to już druga para i obie bez numeru.

#917 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 11 marca 2012 - 21:59

Neo0O jego sprawa gdzie kupił i czy nakręcił film czy nie! O co się burzysz? Nie podoba Ci się to że dał film, to nie komentuj! A wprowadzasz tu jakiś Offtop! Kupij za 50 zł czy 500 zł to nie Twoja sprawa! Chce wiedzieć tylko czy oryginał czy nie. Więc wyluzuj!

PS> w regulaminie forum pisze coś o wrzucaniu filmów, jak się ma kilka postów? Czy jak ktoś jest nowy nie ma prawa wrzucić filmu? A jak wrzuca to nie ma szacunku do "TYCH" którzy są dłużej na forum?

Jego sprawa gdzie kupil? To po co sie zarejestrowal, kreci jakies filmy i pyta sie czy oryginalne? Pomysl, najwazniejszym czynnikiem jest to gdzie kupil i czy ma gwarancje. Jezeli kupil na allegro za 50zl to wiadomo ze podrobki. Jezeli kupil w jakims sklepie muzycznym i ma gwarancje to na 99% oryginaly. Proste? Nastepnym razem uzyj wiecej wykrzynikow, albo najlepiej napisz caly post caps lockiem, a co. Nic nie wniosles do tego tematu, wiec nie masz prawa nikogo krytykowac, zamiast pisac offtopy w moja strone, to moze sam laskawie pomoz mu i ocen czy te sluchawki sa oryginalne, a jezeli sie nie znasz albo ci sie nie chce to nie pisz, proste i logiczne.

#918 MaximalCrazy

MaximalCrazy
  • 15 postów

Napisano 11 marca 2012 - 21:59

No, tak jakoś się złożyło. i to już druga para i obie bez numeru.

Dziwne...
Numer seryjny w studio był zawsze, kiedyś pod klapką baterii, a później na lewej słuchawce i na pudełku (wiadomo klapka może się zgubić).
Ja dostałem ostatnio 2 parę od iSpotu, moja baba ma też z iSpotu i wszystkie miały numery seryjne i zawsze na stronce Beats potwierdzało oryginalność.

#919 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 11 marca 2012 - 22:01

A jak myślicie? te oryginalne?

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#920 TheMatiWozniak

TheMatiWozniak
  • 29 postów
  • SkądRadom

Napisano 11 marca 2012 - 22:06

Zdjęcia praktycznie nic nie pokazują. Wrzuć zdjęcie pałąku słuchawek, dobrze by było wyraźne ponieważ w białych studio łatwo rozpoznać oryginały po napisie beats by dre.

#921 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 11 marca 2012 - 22:17

Jest jakis paragon, dowod zakupu czy karta gwarancyjna? Jezeli nie, to podrobki na 99%.

#922 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 11 marca 2012 - 22:18

Obrazki mam z serwisu gumtree więc nie mogę pokazać więcej zdjęć oraz paragonu, link:
Monster Beats Studio - BIAŁE - ORYGINALNE JAK NOWE W-wa

#923 MaximalCrazy

MaximalCrazy
  • 15 postów

Napisano 11 marca 2012 - 22:46

Coś mi śmierdzi, używane 2tyg...jakby mu się nie spodobały jak grają, skorzystałby z prawa zwrotu i odzyskał całość kasy, a nie tracił min. 250zł Zadzwoń do niego/napisz niech da zdjęcie z numerem seryjnym/powie, gdzie je kupił łącznie z zdjęciem faktury.

#924 TheMatiWozniak

TheMatiWozniak
  • 29 postów
  • SkądRadom

Napisano 11 marca 2012 - 22:58

Najlepiej to poproś sprzedawcę o numer seryjny, a jak nie będzie chciał podać to o zdjęcie tego pałąka. Jeżeli będzie się wykręcał to daj sobie z nim spokój.

#925 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 12 marca 2012 - 07:41

Napisałem do faceta w tej sprawie, jak odpisze to dam znać ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych