Ja zamówiłem dziś beyzacase do iPada - mam identycznego do iPhone, prawdziwa skóra, mięciutko wyłożony i do tego strasznie cienki i idealnie dopasowany. Link poniżej, zamawia się bezpośrednio ze strony płacąc kartą, wysyłka zza granicy ale idzie max 2-3dni kurierem UPS. Jeśli ktoś by chciał kupić, może odezwać się do mnie na priv, dostałem kody rabatowe 10% i 20%. Nie wiem czy zadziałają na innym koncie ale warto spróbować ;-)
A tu link do wspomnianego pokrowca: Apple The new iPad "Zero Series" Case
Mała ciekawostka w sprawie opisywanego przeze mnie wczoraj etui. Zamówiłem wczoraj o 10 rano, a o 11:45 już było wysłane do mnie. Wysłane z Istambułu, leciało do Poznania przez Koln w Niemczech, potem Warszawę, łącznie około 3500km, a dziś o 14 było już u mnie domu, czyli 26godzin! W takim czasie kurierzy czasem nie potrafią dostarczyć paczki krajowej
Co do etui to jak najbardziej polecam raz jeszcze, miłe zaskoczenie dla mnie, w sumie jest to napisane na stronie, ale wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ETUI ma wbudowany magnes dzięki czemu iPad sam się blokuje wkładają go do niego, i odblokowuje gdy wyciągamy ;-)
A poniżej screen ze strony UPSa: