Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1280 odpowiedzi w tym temacie

#376 Valdir

Valdir
  • 2 postów

Napisano 20 października 2011 - 19:36

Ja używam Stilgut Couverture Case, moim zdaniem nie ma lepszego, idealnie dopasowany, jakość skóry i wykonanie perfekt, funkcja smartcovera działa super, dostępna kolorystyka też robi wrażenie, jedyna wada to bardzo wysoka cena ale myślę że warto.

#377 tarnawajacek505

tarnawajacek505
  • 32 postów
  • SkądWiedeń, AT

Napisano 20 października 2011 - 23:20

Co prawda ja jeszcze nie posiadam iPada 2, lecz moja mama dokupiła sobie specjalną przykrywkę. Wygląda to tak, jak ludzie mają czasem tylne osłony na iPhony. Więc jest SmartCover i ta "Podkładka, przykrywka"

#378 Animatter

Animatter
  • 421 postów

Napisano 20 października 2011 - 23:24

Ja za radą lel8 zakupiłem SmartCover + etui Puro i folia na ekran. Polecam Cover + etui, naprawdę świetnie razem działają i wyglądają. iPad nie jest gruby przez to.

#379 Valdrake

Valdrake
  • 44 postów
  • SkądKrajenka, PL

Napisano 21 października 2011 - 13:07

Ja też zastanawiam się nad wyborem pokrowca :)
Ale potrzebuje plecaka/torby na niego żeby zarzucić na plecy lub przez ramie iść sobie z nim przez miasto, do szkoly, galerii itp.
Możecie mi coś takiego zaproponować?

---------- Wpis dodano o 14:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 14:04 ----------

coś w tym stylu :)
Booq Taipan lift S
lub
Booq Taipan shadow XS

#380 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 21 października 2011 - 14:37

Booq Taipan shadow XS Posiadam, rewelacyjna torba, świetnie wykonana, super jakość.

#381 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 października 2011 - 18:26

Ja za radą lel8 zakupiłem SmartCover + etui Puro i folia na ekran. Polecam Cover + etui, naprawdę świetnie razem działają i wyglądają. iPad nie jest gruby przez to.

Zakładanie folii na iPada, to odbieranie sobie przyjemności z jego używania.

#382 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 postów

Napisano 21 października 2011 - 21:01

polecam stilgut wersja smart cover z pleckami, rewelacyjne wykonanie z naturalnej skory, mialem w rekach prawie wszystkie najpopularniejsze covery do ipada i rzaden nie ma startu do stilguta, na wyswietlaczu mam folie sgp i jestem w 100% zadowolony z zestawu.

#383 ciochu

ciochu
  • 176 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 21 października 2011 - 21:27

Np właśnie , co sądzicie o folii na iPada, warto czy nie? Nie ma paluchow? Rysuje się, jest różnica w jakości obrazu?

#384 Valdrake

Valdrake
  • 44 postów
  • SkądKrajenka, PL

Napisano 23 października 2011 - 22:49

Szukam jakiejś torby na ramie lub plecaku do ipada. Chce go zabierać do szkoły a boje się go nosić razem z książkami i innymi rzeczami.

#385 mikol

mikol
  • 159 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 25 października 2011 - 20:43

Be.ez Le Bag Plecak MacBook 13" | Torby | Akcesoria iPhone, iPod, iPad i Mac - Sklep iPhone iPeachy.com całkiem fajny plecaczek, na Maca ale i iPad się zmieści ;)

#386 sheeple

sheeple
  • 204 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 października 2011 - 21:52

Wczoraj dokupiłem do iPada 2 Etui iPad 2 - PURO Magnet Booklet Cover (czarny) - Highclass
Dobrze wykonane, działa funkcja usypiania. Sztywne plecki. Dobra alternatywa dla smart cover'a
Poza domem używam iPad agenda by booq

#387 Valdrake

Valdrake
  • 44 postów
  • SkądKrajenka, PL

Napisano 26 października 2011 - 17:48

Tylko gdzie ja książki włożę? XD

#388 Ament

Ament
  • 505 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 03 listopada 2011 - 20:54

Nigdy mnie nie interesowaly smart covery, skorzane oprawy i inne tego typu gadzety bo na co dzien nosze do pracy torbe pod laptopa Case Logic, ktora ma w srodku idealna jak na wymiary iPada 2 przegrodke, o wzmacnianych sciankach. Problem pojawial sie w domu bo czesto odkladam iPada "byle gdzie". Szukalem malo rzucajacych sie w oczy pleckow i kupilem PURO Crystal Cover
Bardzo fajna sprawa bo plecki sa odpowiednio sztywne ale cienkie, przezroczyste (calosc nie traci zbyt wiele na wizerunku), lekkie i mile w dotyku. Polecam wszystkim, ktorym zalezy na ochronie tylu.
Filmik co i jak:

http://www.youtube.com/watch?v=DeReqIeNcm4

#389 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 listopada 2011 - 12:01

Witam, szukam nowoczesnie wyglądającego pokrowca na iPada 2. Coś w typie Booq Taipan XS ale twardszego. Abym mógł sobie wrzucić iPada do plecaka bez obawy że coś się stanie. Jeśli to ma znaczenie, iPad 2 w obudowie Macally SNAP-2C (przeźroczyste plecy).

#390 Zekiv

Zekiv
  • 15 postów

Napisano 10 listopada 2011 - 19:34

Zastanawiam się nad etui do iPad'a 2. Ktos moze mial jakies etui Cygnett? Jakiej sa jakosci? Znalazlem cos takiego - [url=http://zolti.pl/ipad-2/439-etui-cygnett-rotating-armour-czarne-z-pomaraczowym-ipad-2.html]Etui Cygnett Rotating Armour- czarne z pomarańczowym | iPad 2 - Zolti.pl | invisibleSHIELD, Case-Mate, Bugatii, Belkin, Wrapsol[/url]

#391 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 10 listopada 2011 - 19:41

Ja używam PURO Crystal + skorzany czarny Smart cover jak iPad wędruje ze mną z domu.

Dołączona grafika

W domu używam bambusowego Macally

Dołączona grafika

#392 DeeJayX69

DeeJayX69
  • 91 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 23:25

Czy w PURO Magnet Booklet Cover można odgiąć pokrywę ekranu do tyłu, na plecki? Czy może w trakcie używania po prostu luzem wisi? Jak jest z jakością tego etui?

#393 Kazek-ff49ee234d

Kazek-ff49ee234d
  • 527 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 23:52

Nigdy mnie nie interesowaly smart covery, skorzane oprawy i inne tego typu gadzety bo na co dzien nosze do pracy torbe pod laptopa Case Logic, ktora ma w srodku idealna jak na wymiary iPada 2 przegrodke, o wzmacnianych sciankach. Problem pojawial sie w domu bo czesto odkladam iPada "byle gdzie". Szukalem malo rzucajacych sie w oczy pleckow i kupilem PURO Crystal Cover
Bardzo fajna sprawa bo plecki sa odpowiednio sztywne ale cienkie, przezroczyste (calosc nie traci zbyt wiele na wizerunku), lekkie i mile w dotyku. Polecam wszystkim, ktorym zalezy na ochronie tylu.
Filmik co i jak:

http://www.youtube.com/watch?v=DeReqIeNcm4

To po co ipad ma aluminiowy tyl ?? zeby zakladac na niego plastik ? nie rozumie takich ludzi . apple sie postaralo zeby materialy i jakos wykonania byly jak najlepsze ! a ktos powsadza ipada czy iphone w jakies plastikowe czy gumowe badziewie i sie jeszcze tym sie podnieca i chwali. sprzet sie kupuje po to zeby urzywac. wiadome ze z czasem pojawia se rysy czy otarcia! normalne ! sprzet ma byc dla mnie a nie ja mam dmuchać i chuchać na sprzet zeby za dwa lata dostac 200zl wiecej na alledrogo :) dajcie spokoj . kupujcie cos tanszego jak wam szkoda ze tablet za prawie 3000zl ze wam sie porysuje!

#394 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 listopada 2011 - 11:59

Ja z kolei nie rozumiem ludzi którzy będąc "anty" wchodzą w takie tematy... Wczoraj kupiłem Macally SNAP2-C i jestem bardzo zadowolony. Świetne spasowanie, iPad lepiej leży w ręku i nawet jeszcze lepiej IMO wygląda. Jeśli ktoś nie używa Smart Cover i chce mieć chronione boki to jest to fajna alternatywa dla Puro Crystal Cover. Polecam.

#395 DeeJayX69

DeeJayX69
  • 91 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 01:16

Czy w PURO Magnet Booklet Cover można odgiąć pokrywę ekranu do tyłu, na plecki? Czy może w trakcie używania po prostu luzem wisi? Jak jest z jakością tego etui?

Ponawiam pytanie, chcę znać opinie o tym coverze jak najszybciej, bo póki co noszę gołego iPada 2 :)

#396 sheeple

sheeple
  • 204 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 listopada 2011 - 02:26

@DeeJeyX69

Jakość wykonania bardzo dobra. Po kilku tygodniach używania wygląda jak nowa. Przednią część można odgiąć za plecki.
Puro booklet cover for iPad2 with magnetic on/off display - YouTube

#397 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 17 listopada 2011 - 06:27

To po co ipad ma aluminiowy tyl ?? zeby zakladac na niego plastik ? nie rozumie takich ludzi . apple sie postaralo zeby materialy i jakos wykonania byly jak najlepsze ! a ktos powsadza ipada czy iphone w jakies plastikowe czy gumowe badziewie i sie jeszcze tym sie podnieca i chwali. sprzet sie kupuje po to zeby urzywac. wiadome ze z czasem pojawia se rysy czy otarcia! normalne ! sprzet ma byc dla mnie a nie ja mam dmuchać i chuchać na sprzet zeby za dwa lata dostac 200zl wiecej na alledrogo :) dajcie spokoj . kupujcie cos tanszego jak wam szkoda ze tablet za prawie 3000zl ze wam sie porysuje!

Jak będziesz podróżować średnio 25% dni w miesiącu i kłaść sprzęt po lotniskach, kawiarniach, ławkach, stolikach etc bez jakiejś ochrony to szybko będziesz mieć zwłoki a nie sprzęt. Życzę wtedy powodzenia pokazać się z porysowanym złomem np. klientowi.

#398 Dino2

Dino2
  • 2 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 12:53

Ja od dwóch miesięcy korzystam z
[url=http://store.apple.com/pl/product/MC361ZM/B?fnode=MTc0MjU2Mjc]Teczka Apple na iPada - Apple Store (Polska)[/url]

i jestem zadowolony.

#399 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 listopada 2011 - 12:54

Fajnie ale to temat dotyczący iPada 2 ;)

#400 komar234

komar234
  • 5 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 15:11

Ja polecam iShell SHIELD Classic iPad 2.Mam to etui od ponad dwóch miesięcy i mogę polecić każdemu. Super wykonanie, nachylenie pod wieloma katami, łamany 360 stopni

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych