iPad - w czym nosić?
Posted 17 November 2011 - 16:09
Posted 17 November 2011 - 16:19
Posted 17 November 2011 - 16:36
O którym mówisz? (tych typu stand są ze 4) Najlepiej podrzuć jakiś link, tym bardziej jeżeli z polskiej strony :-)A mi dzisiaj przyszedł futerał firmy belkin, typ stand. Muszę powiedzieć ze kwota 119zł jak za takiej jakości futerał, chroniący i tył i boki i ekran.. to nie jest wygórowana cena:) muszę z ręka na sercu polecić ten futerał! Przylega doskonale, nigdzie nie odstaje..
Polecam zakup takiego akcesorium dla swojej 2!
Posted 17 November 2011 - 19:16
ETUI BELKIN iPAD2 CZARNE STAND iPAD 2 FV23% iShock (1901750668) - Aukcje internetowe Allegro <- chodzi mi właśnie o ten typ (Etui Belkin F8N610CW00).
etui jest cieńke a zarazem trwałe i solidne.. no i ładne jeansowe z wyglądu, przez co nie znudzi się zbyt szybko:)
wybrałem je ponieważ po co kupować milion innych 'ochraniaczy' - jedno na plecy, drugie na ekran, a gdyby chciało się go gdzieś wziąść to tak samego ipada do torby bym nigdy nie włożył, trzeba byłoby kupić znów kolejny, wyjściowy. Przez to właśnie ten futerał uważam za idealne rozwiązanie, zarówno dla ochorny w domu, jak i na zewnątrz. A przeliczając koszta (uśredniając), za te 2-3 'ochroniacze' zapłacimy więcej niż za jeden dobry.. a więc czasem warto dorzucić pare groszy!
Posted 18 November 2011 - 11:46
Posted 18 November 2011 - 14:56
Fajnie ale to temat dotyczący iPada 2
Sorki złego linka wstawiłem. Korzystam z tego pokrowca ale do wersji 2 .
Posted 21 November 2011 - 10:29
Posted 21 November 2011 - 21:09
Posted 22 November 2011 - 18:10
Posted 22 November 2011 - 19:46
Posted 22 November 2011 - 22:49
Dzisiaj, najpóźniej jutro czas na dwa rzuty monetą ;-) Pierwszy przy wyborze między Puro Magnet Zeta Cover a Puro Magnet Booklet Cover :roll: Drugi przy wyborze koloru.
Wg. mnie Booklet
Posted 23 November 2011 - 15:32
Posted 23 November 2011 - 17:47
Posted 23 November 2011 - 22:01
Dzisiaj dostałem Puro Magnet Booklet Cover Black i wykonanie jest bardzo porządne materiał którym jest pokryty też dobrej jakości zobaczymy jak będzie wyglądał po kilku miesiącach zabawy przez mojego 3 letniego brzdąca. Wydaje się być lepiej wykonany od np. Macally bookstand do 1 gen iPad bo macally zamieniłem po 2 miesiącach użytkowania na apple case do 1 gen.
Również podzielam twoją opinię.
Przez pierwszych kilka dni miałem problem z usypianiem iPada 2. Przy lekkim ruchu sam się wybudzał przy zamkniętej klapie. Teraz problem nie występuję.
Moim zdaniem Puro deklasuję firankę na magnesiki od Apple o klasę
Posted 25 November 2011 - 00:04
Posted 25 November 2011 - 09:59
Posted 25 November 2011 - 13:57
Słuchajcie, jak to w końcu jest z tym PURO Crystal Cover ? Na niektórych zdjęciach ma wcięcie z prawej strony a na filmie promującym tylko z lewej strony na Smart Cover. Byłbym wdzięczny jeszcze za opinię użytkowników. Jak z jakością wykonania, czy case jest idealnie spasowany, czy nie ma jakichś luzów itp. Z góry dzięki
Wciecie jest z lewej po calosci na SC. Z prawej jest tylko owalny otwor w miejscu regulacji glosnosci. Na gorze wciecie po calosci, na dole tez + dodatkowe wyciecie w miejscu glosnika. Uzywam 3 tygodnie i spasowanie idealne, zadnych luzow.
Posted 25 November 2011 - 13:59
Posted 05 December 2011 - 03:46
LUXURY SLIMLINE LEATHER FLIP CASE COVER 4 APPLE IPAD 2 | eBay
Zależało mi przede wszystkim na tym, by było łatwo i szybko można zdjąć ipada, żeby nie było żadnych obwódek wokół niego (przypomina wtedy trochę takie nokie czy siemensy w pokrowcu za paskiem), no i żeby miała funkcje stania i pracy, pryz tym jest idealnie cienka i tania. Mogę zrobić video jak chcecie. Polecam
Posted 05 December 2011 - 08:20
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPad :: Etui :: Macally Protective Case etui/stand do iPada 2 (czarne) - Cortland - systemy graficzne
bardzo schludnie wygląda, miło się na tym pracuje : )
Posted 05 December 2011 - 10:06
ja polecam coś takiego jak Macally Protective Case etui/stand
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPad :: Etui :: Macally Protective Case etui/stand do iPada 2 (czarne) - Cortland - systemy graficzne
bardzo schludnie wygląda, miło się na tym pracuje : )
Rzeczywiście jest praktyczny. Choć ma wady.
U mnie odkleił się magnes (prawy dolny róg). Ostatnio wklejałem. Szkoda, że nie posiada magnesu przy czujniku budzenia. Zostawia na ekranie ślady na załamaniach (ale to chyba każdy tak ma). Po pół roku używania wytarły mi się rogi od wewnętrznej strony w przykrywce. W domu używam iPada bez etui i zawsze przy zdejmowaniu boję się (pewnie to jakieś irracjonalne), że mocowanie na wcisk uszkodzi urządzenie.
W pozycji "stojącej" ma tendencje do przewracania się (iPad powoli zaczyna pochylać się do tyłu). Zawsze stawiam coś stabilnego za, żeby trzymało.
Jak na razie sprawował się w miarę (używany na wyjazdach i wyjściach), choć średnio leży w dłoni. Wolę trzymać "gołe" urządzenie mimo małej grubości. Jednak w głównym zastosowaniu leży z założoną okładką na tył, więc jest spokojnie i spełnia swe zadanie.
Jednak następne etui jakie kupię będzie solidniejsze.
Posted 05 December 2011 - 14:56
Miniot Cover
Super wykonanie, lekki, zgrabny. Bardziej mi odpowiada niż Smart Cover.
Posted 05 December 2011 - 22:11
Posted 06 December 2011 - 08:23
Rzeczywiście jest praktyczny. Choć ma wady.
U mnie odkleił się magnes (prawy dolny róg). Ostatnio wklejałem. Szkoda, że nie posiada magnesu przy czujniku budzenia. Zostawia na ekranie ślady na załamaniach (ale to chyba każdy tak ma). Po pół roku używania wytarły mi się rogi od wewnętrznej strony w przykrywce. W domu używam iPada bez etui i zawsze przy zdejmowaniu boję się (pewnie to jakieś irracjonalne), że mocowanie na wcisk uszkodzi urządzenie.
W pozycji "stojącej" ma tendencje do przewracania się (iPad powoli zaczyna pochylać się do tyłu). Zawsze stawiam coś stabilnego za, żeby trzymało.
Jak na razie sprawował się w miarę (używany na wyjazdach i wyjściach), choć średnio leży w dłoni. Wolę trzymać "gołe" urządzenie mimo małej grubości. Jednak w głównym zastosowaniu leży z założoną okładką na tył, więc jest spokojnie i spełnia swe zadanie.
Jednak następne etui jakie kupię będzie solidniejsze.
Całe szczęście na razie żadnych usterek o których piszesz nie zauważyłem. Przykrywka faktycznie na rogach wydaje się jakby z czasem miała ulec zniszczeniu, ale z drugiej strony każdy materiał po pewnym czasie użytkowania może się "poszarpać" "Gołego" urządzenia nie lubię trzymać, wydaje mi się za małe i zbyt delikatne : )
Co do drewnianego covera chyba nigdy bym się nie odważył
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users