Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Test Drive Unlimited 2

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#26 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 27 lutego 2011 - 02:21

Działa jak przecinak :-) praktycznie cały czas 60fps, choć w dwóch miejscach spada do 50, paniki nie ma :-) oczywiście wszystko max 1920x1200 aax8, w sumie to nic dziwnego , gra jest na dx9, gtx580 się nudzi, max zużycie to 80% a tak to na 60 lata, grafika nawet się nie grzeje jak to bywa w innych grach :-) w porównaniu do jedynki wyglada trochę lepiej, kałuże się fajnie prezentują (ale krople na szybie to paskudztwo) i ogólnie jest wiecej detali, ale wiadome szału nie ma, biorąc pod uwagę ze to mmo z naciskiem na multi oraz ogromnymi lokacjami to zrobienie forzy czy gt5 jest nie możliwe... Co do gry to simsowy wątek skończyłem kilka dni temu, teraz robię te poboczne misje które trzeba zrobić aby odblokować wyższe poziomy w tunerach. Ibiza odkryta na 100%, wraki znalezione, fotki porobione, zostały te "bomby" oraz multi... Na Hawajach tez już większość rzeczy zrobiłem... Na łapach mam już odciski i skurcze, ledwo w samochodzie kierownicę utrzymuje :-) gra się super, szczególnie na g25 :-) przyjemność gwarantowana... Kilku rzeczy brakuje niestety, brak możliwości sprzedania samochodów, chyba ze się skończy miejsce w garażu to można wtedy się pozbyć ale to nie to samo, mamy pełno wygranych samochodów które są po tuningu do poziomu 3, i nie można zmienić koloru, wiec takie q7 mam 2, jedno wygrane i drugie po tuningu 4 ehh tu się nie popisali, a to wszystko przez dlc, bo aby zarobić wiecej kasy w grze trzeba kupic dlc z kasynem, nie źle to sobie wykombinowali. Oczywiście można zarabiać w inny sposób, ale trzeba się napracowac żeby zarobić miliony...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych