Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Macbook? a może Pro? Czy iMac?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 Poklados

Poklados
  • 92 postów
  • SkądSierpc

Napisano 12 stycznia 2011 - 07:31

Moze i bylo. Polowa tematow tutaj ma stara date a wydajac 7,5 tysiaca wolalem postawic na indywidualne podejscie do sprawy. Dzieki za wszystkie komentarze, bedxie Mb Pro tak jak pisalem jak tylko kupie pokaze fotke, szczerze nie moge sie juz doczekac ;p

#27 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 stycznia 2011 - 12:36

Wiesz, to jest mechanizm rzutu monetą. Gdy nie wiesz, na co się zdecydować i rzucasz... To tak na prawdę, gdy moneta jest w powietrzu, Ty już wiesz, co chciałbyś wylosować. Tutaj jest podobnie, tak na prawdę liczy się to, żebyś sam się "przegryzł" z myślą o tych wszystkich modelach na podstawie informacji, które w internecie są w każdym miejscu ;) Bo każdy po kilku godzinach poszukiwań wie, czym się różni macbook pro od imaca i co o jednym i drugim 1000 osób myśli. Mimo wszystko gratuluję dobrego wyboru i życzę sprawnego kuriera ;)

#28 wezuwiusz

wezuwiusz
  • 783 postów
  • SkądDublin, Katowice

Napisano 12 stycznia 2011 - 13:06

Jak Ci sie bardzo nie sipieszy to ja bym na Twoim miejscu poczekal. zgodnie z 'buyer guide'(link powyzej) niedlugo ma nastapic zmiana na inny model. a ich przewidywania dosyc sie sprawdzaja :) wiec jezeli kwestia miesiaca lub 2ch nie stanowi dla Ciebie problemu, warto poczekac. Jezeli chcesz juz, to nie ma znaczenia...

#29 Poklados

Poklados
  • 92 postów
  • SkądSierpc

Napisano 12 stycznia 2011 - 17:35

Mam jeszcze pytanie. Wybiera się ekrany w MbP? Jeśli tak to który wybrać?

#30 myknew

myknew
  • 87 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 12 stycznia 2011 - 17:37

Zdecydowanie matowy.

#31 Poklados

Poklados
  • 92 postów
  • SkądSierpc

Napisano 12 stycznia 2011 - 18:24

Konfigurując Maca na jednej ze stron zauważyłem że do wyboru są też karty graficzne, przeglądając forum zauważyłem że kilku odradzacie, jaka będzie najlepsza? Lub najbardziej uniwersalna?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych