Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Asphalt 6: Adrenaline od Gameloft

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
70 odpowiedzi w tym temacie

#26 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 13 grudnia 2010 - 16:59

Pamiętam jak kiedyś czytałem że jakiś tam człowiek GameLoftu się wypowiadał że dobrą grę potrafią zrobić w 2-3 tygodnie.... Pewnie chodziło o bardzo intensywną pracę całej ekipy nad jedną grą. Ale teraz pewnie te prace troche się wydłużają i z 2 miesiace i maja prawie cala gre :D

#27 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 14 grudnia 2010 - 19:30

I dlatego wszystkie gry wyglądają identycznie...

#28 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 grudnia 2010 - 17:08

Asfalt 6 jest juz w NZ Store za około 7 ojro.

#29 stig93

stig93
  • 163 postów
  • SkądGłuchołazy,Opole, Poland

Napisano 20 grudnia 2010 - 17:52

Wyszedł!! Cena: 9,99$ Wymagany soft: 3.1.3 Waga:557MB Dostępna na każde mobilne urządzenie APPLE W grze dostępne jest razem 42 samochody i motory Niewiem czy kupię, czekam na wasze opinie Niestety nigdzie jeszcze nie ma screenów

#30 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 20 grudnia 2010 - 19:30

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#31 patrick1989

patrick1989
  • 495 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 19:32

Graficznie miazga :D Jak każdy inny Asphalt :D

#32 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 20 grudnia 2010 - 19:41

za mała chwilę wrzucę filmik nagrany Display Recorder

#33 flyjack

flyjack
  • 70 postów
  • SkądGdynia

Napisano 20 grudnia 2010 - 20:04

na amerykańskim store nie ma :( ale obczajajac pierwsze gameplay'e na youtube i cenę, to chyba lepiej zainwestowac za te 10 dolcow w real racing 2

#34 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 20 grudnia 2010 - 20:32

http://www.youtube.com/watch?v=KfOhaKhDQyM

#35 crash5

crash5
  • 405 postów
  • SkądGdynia

Napisano 20 grudnia 2010 - 20:35

To są wyścigi ? Symulacja? Zwykłe Arcade niszowe. Jeszcze 10 $ ;/ ŻAL

#36 patrick1989

patrick1989
  • 495 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:02

Wiedziałem, że będzie syf i nie kupię tego :D jedynie jak będzie po 0,99$ ^^,

#37 Polaaaaak

Polaaaaak
  • 133 postów
  • SkądGliwice\Augsburg

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:07

Jak pan wyzej. Kupie jedynie jak bedzie za 79 centow. Gameloft moglby wkoncu w inny silnik graficzny zainwestowac bo to sie juz nudne robi.

#38 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:28

Jedno słowo - PORAŻKA...

#39 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:30

Ale tandeta. Ta gra jest z gatunku science fiction w porównaniu z RR2. Nie kupie w życiu :P

#40 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:40

Ja się dziwie co Gameloft chce przez to osiągnąc. Wydają gry częściej niż powinni. Same szmiry i tandeta. Po jakiego diabła teraz wydali wyścigi skoro Real Racing 2 wyszedł i jest oczywistym, że ludzie się rzucą. Po co wydali Shadow Guardian skoro wyszedł Tom Raider. Poza tym wszystko jest do ch*ja pana IDENTYCZNE ! Żygać mi się chce tymi ich grami. Silnik, dźwięk, voiceacting czy nawet MENU identyczne. Wygląda na to, że biorą już schemat, wklejają co innego i wydają za 6.99 ;/ Jak niczego nie zmienią w 2011 to ludzie przestaną całkowicie kupować ten shit. Już po komentarzach można wyczytać, że mają dość tego samego, za tak wysoką cene. Dzisiaj promoca do 22 i co ? Same szmiry. Prince of Persia - badziew (brak oryginalnej muzyki), Splinter - kicha, Driver to samo. Jedynie Rayman im się udał, ale i tak cierpi na problemy z kamerą. Po 100kroć wole grać cały dniami w Rage HD lub Infinity Blade. Przynajmniej mam większy fun, a i dźwięk/muzyka jak na te POPIERDÓŁKOWATE, bez super hiper ambitnej historii (Nova, Modern Combat, Shadow Guardian) jest ZAJEBISTY! I dlatego wszyscy się rzucili na Bad Company 2 bo jako strzelanka w końcu jest INNA, niż ten sam schemat od Gameloft. Nawet jeśli Battlefield nie wyszedł za dobrze EA, to gra ciągle jest w top 10, a poszukajcie tam NOVA 2 lub Shadow Guardian...

#41 kisielek89rm

kisielek89rm
  • 297 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:58

Zrozum, że jest w pot 10 bo jest tanie! MC2 sprzedał się lepiej. Dla mnie gry GM na licencji filmowej to gnioty (Shrek, Iron-Man, Avatar). Ale kilka ich gier to po prostu numery #1 dla mnie. PoP, MC2, DH2 itp. Ale taki np Shadow Guardian to lipka:( Rage i Infinity Blade to dopiero niewypały... a szkoda, bo potencjał miały.

#42 Polaaaaak

Polaaaaak
  • 133 postów
  • SkądGliwice\Augsburg

Napisano 20 grudnia 2010 - 22:14

Zrozum, że jest w pot 10 bo jest tanie! MC2 sprzedał się lepiej. Dla mnie gry GM na licencji filmowej to gnioty (Shrek, Iron-Man, Avatar). Ale kilka ich gier to po prostu numery #1 dla mnie. PoP, MC2, DH2 itp. Ale taki np Shadow Guardian to lipka:( Rage i Infinity Blade to dopiero niewypały... a szkoda, bo potencjał miały.

Chyba nie wiesz co mowisz. Zadna gra gamesroftu nie ma nawet polowy grywalnosci co owe gry.
Rage i infinity moze nie sa za dlugie ale wciagaja i co najwazniejsze wracasz do tych gier nawet po dlugim czasie.

#43 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 20 grudnia 2010 - 22:24

Faktycznie taki Prince od Persia super gra. Zwłaszcza, że nudzi po 5 minutach gry bo muzyka USYPIA! litości. Modern Combat 2 fajny na chwile bo ta pseudo ambitność i filmowość razi i uszy i oczy.

Może i zaletą Bad Company jest cena jednak jakby tak było to gra by już dawno spadła a dalej się trzyma w 10. Szukaj tam wspaniałej Nova 2. Zrozum, że ludzie w tym i ja mają dość tego samego i woleli inną strzelanine niż to samo tylko w innych klimatach.

Rage jest świetne i nie wiem czego oczekiwałeś... Zobacz trailer wersji na PC i powiedz mi co tam widzisz bo 60% filmu to samo co mamy w wersji Rage HD czyli walka na jakiś arenach. Dla mnie tytuł mega grywalny i świetny graficznie. A Infinity Blade dobre i mega dynamiczne RPG. Jutro update i zaś przegram 12 godzin ;)

---------- Wpis dodano o 22:24 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:15 ----------

Chyba nie wiesz co mowisz. Zadna gra gamesroftu nie ma nawet polowy grywalnosci co owe gry.
Rage i infinity moze nie sa za dlugie ale wciagaja i co najwazniejsze wracasz do tych gier nawet po dlugim czasie.

Dokładnie ;)
Ja każdą grę od GAMELOFT przeszedł tylko raz, wyjątek - NOVA jako pierwszy tak fajny shooter i przede wszystkim lekki. Natomiast cała reszta jest nudna jak flaki z olejem.

Do Rage wracam codziennie a po aktualizacji aż chce się grać i walczyć w rankingach. Szkoda tylko, że instalacja softu od nowa usuwa wszystkie rekordy w GameCenter i muszę od początku walczyć i zbierać osiągnięcia. Gameplay to sama przyjemność to samo Infinity Blade. Tylko się cieszyć, że tacy giganci jak Epic czy ID Software coś tam kombinują. Skoro Mark Rein w jakimś wywiadzie powiedział, że powstanie Gears of War na iPhone to o czymś świadczy Za 2 lata zobaczymy Gears of War na iPhonie?
Gears of War studio demoes Unreal Engine 3 running on iPhone 3GS | Unreal Engine 3 news | Pocket Gamer

Proszę bardzo. ;)

#44 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 grudnia 2010 - 22:32

Tak to już bywa gigant "gameloft" spoczął na laurach. Mieli dobrą passe i ambitne tytuły w przeszłości, a teraz już tylko kase trzepią. I tak zawsze znajdą się chetni na NOVA 2 czy MC 2 którzy nie grali w pierwsze częsci i nie powiedzą, że to kopiuj-wklej ta sama gra.

#45 Polaaaaak

Polaaaaak
  • 133 postów
  • SkądGliwice\Augsburg

Napisano 20 grudnia 2010 - 22:40

MC2 kupilem bo jak napisales nie gralem w pierwsza czesc. Jest to chyba jedyna gra gameloftu w ktora jeszcze gram. Oczywiscie tylko multiplayer. Wkoncu gameloft zauwazy, ze powoli nie nadazaja za konkurencja i cos moze zmienia.

#46 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 20 grudnia 2010 - 23:57

Oby jednak szybko to zauważyli bo szkoda by odwrócili się od tego rynku ;)

#47 Boxster

Boxster
  • 31 postów

Napisano 21 grudnia 2010 - 12:24

Jak to cudo działa i czy w ogóle działa na 3G?

#48 danteusz

danteusz
  • 527 postów
  • SkądWrocław-Psie Pole, Wroclaw, Poland, Poland

Napisano 21 grudnia 2010 - 13:06

Haha, jak pół roku pisałem że Gameloft to wyrobnicy byłem zjechany, dzisiaj ludzie przekonali się o co mi chodziło :D Póki co Gameloft dobrze wychodzi na takim modelu biznesowym, ale nie oznacza to że należy ich chwalić

#49 Raziell

Raziell
  • 54 postów

Napisano 21 grudnia 2010 - 21:11

Ksiądz też modli się za kasę.

#50 Fazere

Fazere
  • 291 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 28 grudnia 2010 - 12:51

@abovePL tylko zauważ jaki był ostrożny, nie powiedział za 2 lata na obecnej generacji iphone, tylko za 2 lata na iphone co znaczy, że może mieć na myśli nawet 6g :P Wydaje mi się, że gdy mamy gry tak zaawansowane graficznie jak Metro 2033 (grał ktoś?) twórcy zaczną iść w coraz większą mobilność, nie zdziwiłbym się, gdyby ktoś powiedział, że w 7 generacji nie będzie podziału na konsole przenośne i stacjonarne. PS. Skoro Infinity Blade działa i na 3GS i na 4, to ciekawe co bedzie dzialac na 4 i 5 :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych