Asphalt 6: Adrenaline od Gameloft
Napisano 28 grudnia 2010 - 13:35
Napisano 28 grudnia 2010 - 15:15
Napisano 19 kwietnia 2011 - 21:53
Napisano 19 kwietnia 2011 - 22:05

Napisano 20 kwietnia 2011 - 13:18
No niestety...
Z tego właśnie powodu gry te są dodawane jako początkowe do telefonów na Androida razem z Simsami i Monopoly.
Masakra. To prawda.
W zasadzie na takim Samsungu Galaxy wygląda to nieźle, bo i zbytniej konkurencji nie ma. A tutaj - RR, RR2, Ridge Racer, NFSy itd. Nie ma szans. A mimo to dużo ludzi kupuje.
Ale ja się dołączam do anty-reklamy
ale smuty walisz...nfsy, ze niby lepsze niz asphalt? te nfsy to chyba najgorszy syf jaki kupilem, a kupilem wszystkie czesci jakie dostepne w appstore i od razu wywalilem, to juz se wole grac w jave asphalta...
a co do asphalt 6, to nic szczegolnego, ale fajnie sie gra.
Napisano 20 kwietnia 2011 - 14:02
Napisano 20 kwietnia 2011 - 14:27
ale smuty walisz...nfsy, ze niby lepsze niz asphalt? te nfsy to chyba najgorszy syf jaki kupilem, a kupilem wszystkie czesci jakie dostepne w appstore i od razu wywalilem, to juz se wole grac w jave asphalta...
a co do asphalt 6, to nic szczegolnego, ale fajnie sie gra.
Zalezy którą częśc NFS bierzemy pod uwagę... Ja pomyślałem o HP. Dla mnie obie gry to koszmar, ale spokojnie mogą ze sobą konkurować. Można się tylko kłócić, która jest gorsza, a różnica jest nikła. Dla mnie w NFS chociaż można pośmigać, ale z RR to nie konkuruje. Dla mnie Asphalt jest okropnie sztuczny. To jest największy minus w tej grze. Grafika w NFS jest lepsza niż w Asphalcie, ale cudów i tak nie ma.
Finer, nie oceniałbym gry pod tym kątem, że była lepsza od poprzedniej części. Przebić Asphalt 5 udało się, jak na mój gust, nawet Nano Rally.
Napisano 20 kwietnia 2011 - 15:01
Zalezy którą częśc NFS bierzemy pod uwagę... Ja pomyślałem o HP. Dla mnie obie gry to koszmar, ale spokojnie mogą ze sobą konkurować. Można się tylko kłócić, która jest gorsza, a różnica jest nikła. Dla mnie w NFS chociaż można pośmigać, ale z RR to nie konkuruje. Dla mnie Asphalt jest okropnie sztuczny. To jest największy minus w tej grze. Grafika w NFS jest lepsza niż w Asphalcie, ale cudów i tak nie ma.
Finer, nie oceniałbym gry pod tym kątem, że była lepsza od poprzedniej części. Przebić Asphalt 5 udało się, jak na mój gust, nawet Nano Rally.
nie mowie tu o RR, bo nie ma porownania, ale myslac o HP to asphalt 6 jest duuuzo lepszy i mozna przyjemnie posmigac (przynajmniej dla mnie) od tego nudnego HP, tak samo jak od reszty nfsow na ip. Ale to rzecz gustu, bo tak jak mowisz, obie gry sa "ubogie", ze tak powiem xD
Napisano 20 kwietnia 2011 - 15:20

Napisano 20 kwietnia 2011 - 20:19
Napisano 20 kwietnia 2011 - 20:25
Napisano 20 kwietnia 2011 - 21:51
A Real Racing pierwsza część? To też się liczy...
Grywalność jest, ale na niektórych grach na gry.pl też można spędzić trochę czasu.
Tak, uważam, że w HP jest lepsza grafika. Wszystko jest bardziej realistycznego. Ja też nie żałuję kupna obu gier mimo, że uważam je obie za kiepskie gry z tej samej półki.
Z jakiegoś jednak powodu przeszedłem całego Asphalta, a nie padłem z zażenowania po dwóch wyścigach. Tu wszystko kręci się wokół grywalności.
no wlasnie i dlatego wole asphalta do, np HP bo sie nie nudzi, a nfs po kilkudziesieciu min juz totalnie nudzi
Napisano 20 kwietnia 2011 - 21:59
Napisano 20 kwietnia 2011 - 22:43
To co najbardziej mnie denerwuje w grach to motyw gwiazdek (obecny niestety w NFS HP).Czyli gramy sobie gramy i jak chcemy przejść całą grę musimy nie przejśc wszystko tylko przejść wszystko na każdą odznake czy tam gwiazdkę (czyli przejść coś dostatecznie dobrze).
I na przykładzie: uciekamy policji i musimy uciec w określonym czasie. Strasznie to denerwuje, bo walczymy o glupie setne sekundy ;/
To zniechęca do gry najbardziej. Sama grywalność jest niezła.
akurat w nfs hp nie ma z tym problemu bo jest prosciutki.
Napisano 20 kwietnia 2011 - 23:02
Napisano 20 kwietnia 2011 - 23:52
Jest, ale sam motyw jest dla mnie irytujący...
Często w niektórych grach sprawia to, że odechciewa się grać.
Akurat w przypadku Asphaltu mało trafia się ciężkich momentów.
racja, pamietam wersja java asphalta, w niektorych wyscigach trzeba bylo sie natrudzic, zeby wykrecic czas albo wbic wymagana ilosc pkt za drift, ah to byly czasy xD
Napisano 20 kwietnia 2011 - 23:54

Napisano 20 kwietnia 2011 - 23:55
Napisano 21 kwietnia 2011 - 00:40
Napisano 21 kwietnia 2011 - 07:39
Napisano 21 kwietnia 2011 - 08:38
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych