Tez walczyłem z brakiem sieci i w końcu się udało.
Zrobiłem to na sofcie 5.0.1
Baseband 6.15
Wgrałem ponownie BB od ipada
Ugotowałem soft przez sn0wbreeze + dfu
Wgrałem przez iTunes
ultrasn0w
Zasięg śmiga rewelacyjnie:)
mógłbyś wytłumaczyć co chcesz powiedzieć przez "ugotowałem" softa, ja zszedłem z 6.15.00 do 5.13.04 i nic a nic z zasięgiem się nie dało zrobić, chciałem znowu wgrać 6.15.00, bez instalowania od nowa cydii i ios-a, i oczywiscie na 6.15.00 ultrasnow, po reebocie tez nie mam zasięgu, czy od nowa muszę ios-a cydie wgrywać i wtedy razem z nimi bb z ipada ? dziękuje bo dla mnie to baardzo ważne
---------- Wpis dodano o 15:48 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:37 ----------
Cydia -> Manage -> Package i tam z isty Mobile Substrate -> Modify -> Reinstall
Ale nastawiałbym się już na ponowne wgrywanie softu, chyba że będziesz miał więcej szczęścia niż ja.
przed chwila, napisałem, wgrałem bb z ipada, poniewaz potrzebuje szybko "zyjącego" telefonu i moja historia trwała tak, udało mi się obniżyć bb do 5.13.04 i nie było sygnału, próbowałem wszystkiego, a potrzebowałem telefonu to pomyślałem ze znowu wgram od nowa bb z ipada, wgrywam według filmiku, który za pierwszym razem robiłem i na końcu zorientowałem się jaki człowiek w panice jest głupi, przy 5.13.04 zapomniałem na końcu zrobić "just reebot", i przy 6.15.00 juz to zrobiłem, pięknie ananasik, ultrasnow wszystko pięknie, dalej nić, dopiero jak Ty mi napisałeś jak przeinstalować mobile substrate, i wtedy reinstall ultrasn0wa, zasięg od razu, wielkie dzięki Ci za to.
i teraz myślę, czy znowu zmieniać na 5.13.04 już z reebotem, i na koniec też zrobić reinstall mobile substrate, i czy wtedy powinno działać
Ale mimo wszystko wielkie dzięki dla Ciebie, na dzień dzisiejszy mnie uratowałeś