@ciekawski: Apropos gevey widze ze jest sporo podrobek, widac trafilem na tego typu stronke.
Apropos reszty: sorry, no dla mnie to nie jest "oczywiste" bo inaczej bym sie nie pytal. Pytam sie w tym temacie, ktory mial byc zbiorczy a wiadomo ze nie bede wertowal 510 stron topicu ( kazdy wie jak dziala search na forach ) Jaki problem odpowiedziec w jednym czy dwoch zdaniach zamiast sie tak unosic i wywyzszac? Szukalem troche i nie znalalazlem dokladnie tego co szukalem, dlatego pisze tutaj bo moze ktos madrzejszy rozwieje moje watpliwosci szybciej. Sam zawsze staram sie pomoc pomimo tego ze przy dluzszym szukaniu mozna tak naprawde znalezc wszystko. Co innego jednak miec potwierdzenie od "namacalnych" userow.
co do gevey to nie wiem na jaka ty strone wszedles...na allegro jest pelno podrobek, ktore nie dzialaja na 5.0.1 i bb 04.10, pewna strona, bo strona producenta to gevey.com, tam masz gevey ultra, ktora dziala na sofcie 5.0.1 z bb 04.10. Nie wiem jak jest w twoim przypadku, czy masz oryginalny gevey czy nie...
co do twoich wczesniejszych pytan, to wystarczylo poczytac kilka ostatnich stron, gdzie takie pytania zadaje co druga osoba...
jesli chodzi o pytanie 1 to nie wiem o co ci chodzi, moze napiszesz jakos po polsku...
co do drugiego pytania to nie ma zadnych problemow z odtworzeniem iphone z jb tethered czy untethered, normalnie w itunes bierzesz odtworz i juz (problemy sa jedynie jak w iphone bierzesz wymaz, to wtedy moze nie chciec sie wlaczyc) tylko pamietaj, ze jesli uzywasz gevey sim i chcesz jej nadal uzywac to nie odtwarzaj iphone w itunes z najnowszym softem, tylko wczesniej go przerob, np. sn0wbreeze