Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zaszpanuję iPhonem przed znajomymi... czy o tym jak młodzież lansuje się produktami apple

• Zamknięty Temat jest zamknięty
53 odpowiedzi w tym temacie

#51 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 12 października 2010 - 18:03

Czasy sie zmieniły kiedyś dobry zegarek i rower to był szpan teraz iPhone czy inne iZabawki (dla tej dzieciarni to nic więcej). Myśle że zmiana twojego zachowania pomoże ci. Jakoś mojej siostrze (nie szpanuje) nie przeszkadza to że w szkole jest dużo iPhonów itp. mi też to nie przeszkadza że oni używają niech im idzie na zdrowie ;) Uważam że zazdrościsz im troszkę tego że mają nowszy model czy większą pamięć. Nie przeszkadza mi to, może dlatego że nie żyje w dużym mieście. Chociaż często widzę młode osoby z iPhonem 4. Ci co szpanują to zazwyczaj nowobogaci ludzie :) Dzięki takim jak oni nie nudzimy się na forum :) NIE DRAMATYZUJ!!! Nie ale może przestanie być przewrażliwiony.

#52 meg

meg
  • 316 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 października 2010 - 18:17

jaki wiek autora, taki też i wątek ;>

#53 kraxz

kraxz
  • 341 postów
  • SkądPrudnik, Poland

Napisano 12 października 2010 - 18:24

Ja mowie NIECH MO! niech kazdy MO! moze jak kazdego bedzie stac to przestanie byc czyms niezwyklym. I znikna przypadki "bo ja mam do lansu", "a ja mam bo jestem niezwyklym uzytkownikiem mac-a od X lat" - smieszy mnie takie podejscie.

#54 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 12 października 2010 - 18:52

Ok, 6 stron rozważań wystarczy, bo dyskusja już dawno zaczęła odbiegać od tematu. Zamykam, chyba, że ktoś poda mi sensowne argumenty na PW by wątek znowu otworzyć.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych