Zaszpanuję iPhonem przed znajomymi... czy o tym jak młodzież lansuje się produktami apple
Posted 11 October 2010 - 21:26
Posted 11 October 2010 - 21:44

Posted 11 October 2010 - 22:21
Posted 11 October 2010 - 22:32
No to jak już piszesz takie bzdury to chociaż zaznacz w jakim przypadku nie działa. Kolejny temat z cyklu "o rany stanął mi (mózg)"iMac'a i przynajmniej umiem z nich korzystac a nie glowic sie dlaczego windows nie chodzi na Macintoshach
Posted 11 October 2010 - 22:34
Posted 11 October 2010 - 22:35
Posted 11 October 2010 - 22:43
... Apple staje się bardzo popularne ...
Strasznie popularne, aż tak bardzo że ja akurat nie znam kompletnie nikogo kto by miał coś od Apple.
Posted 11 October 2010 - 22:44
Posted 11 October 2010 - 22:44
Posted 11 October 2010 - 22:58

Posted 12 October 2010 - 05:48
Ja! Mam białe (pod kolor - niegdyś białego 3Gsa) słuchawki Sonego
.
chodziło mi ot te dodawane do iPoda/iPhone
Posted 12 October 2010 - 06:01
Strasznie popularne, aż tak bardzo że ja akurat nie znam kompletnie nikogo kto by miał coś od Apple.
Zależy od regionu kraju w którym mieszkasz. W moim przypadku - Warszawa - połowa mojej rodziny ma coś od Apple, a u znajomych ciągle widzę jakiegoś migającego w ręce iPhone czy iPoda.
Posted 12 October 2010 - 06:32
OMG! ciekawe kto ceniący muzykę.. jakość muzyki używa białych słuchawek?
P.S Mam jednego w klasie z białymi słuchawkami co przerwę i zabawą iPodem na lekcji ;/ ehh...
hmmm, w większości przypadków w tym wieku wystarczy głośniczek z telefonu i heja w długą z hiphopami miernej jakości.
Posted 12 October 2010 - 06:52
Posted 12 October 2010 - 07:30
Chciałbym mieć wasze problemy. Martwić się tym, kto się lansuje i czym, zamiast rachunkami, podatkami i zusami :>
Kiedyś dorosną to zrozumieją, że jak mama lub tata nie da to z nieba nie spadnie.
Posted 12 October 2010 - 11:23

Posted 12 October 2010 - 11:46
Ja nie wiem co jest złego w korzystaniu z urządzeń Apple'a w szkole / na uczelni / w kawiarniach. To naprawdę nie musi oznaczać lans, czy chęć pokazania się. Aktualnie przebywam w Hiszpanii i tutaj w wielu studentów ma iPhone 4 i MacBooki Pro, i korzystają z nich w kawiarniach, w szkole a w metrze grają na i4. Całkiem sporo iPadów, a iPody to już naprawdę na moje oko są wszędzie.
I czy to lans? W metrze? W parku?
Ludzie dajcie spokój, wyjdźcie z zaściankowego Polskiego myślenia, bo już i tak jesteśmy wystarczająco daleko za Europą.
Posted 12 October 2010 - 12:40
Ludzie dajcie spokój, wyjdźcie z zaściankowego Polskiego myślenia, bo już i tak jesteśmy wystarczająco daleko za Europą.
i zawsze będziemy....
Posted 12 October 2010 - 12:47
i zawsze będziemy....
Nie przesadzaj... idzie ku lepszemu! W tym roku był Mundial w RPA a w 2012 u nas będą Mistrzostwa Europy, co dowodzi, że nie jesteśmy już 100 lat za murzynami tylko... dwa

Posted 12 October 2010 - 13:36

Posted 12 October 2010 - 14:04
Posted 12 October 2010 - 15:37
Wiesz co? Czytając tego posta mam odczucie, że masz problemy psychologiczne. Boli Cię to, że MY, Polacy, dążymy do tego, by używać dobrego, mało zawodnego, prostego w użyciu i na dodatek ładnego sprzętu, jaki oferuje nam Steve? Jaki chciałeś osiągnąć cel opisując tą sytuację? Może chciałeś się podbudować tym, że większość ludzi z naszego forum zacznie jechać po użytkownikach PC`tów i przyzna Ci rację? Brzmisz jak jakiś typowy fanboy.
Odwiedź tą stronę, powinieneś uzyskać tu pomoc.
Uważam, że używając produktów czy od Apple, czy od innych firm nie stajemy się nikim wyjątkowym. Mam kupę znajomych, użytkowników jabłkowego sprzętu i patrząc na nich wcale nie odczuwam degustacji czy obrzydzenia do nic. Wręcz przeciwnie - cieszę się, że jest nas więcej i już.
Pozdrawiam, jeśli głęboko uraziłem - przepraszam;)
Posted 12 October 2010 - 16:38
@imac350mhz
Wiesz co? Czytając tego posta mam odczucie, że masz problemy psychologiczne. Boli Cię to, że MY, Polacy, dążymy do tego, by używać dobrego, mało zawodnego, prostego w użyciu i na dodatek ładnego sprzętu, jaki oferuje nam Steve? Jaki chciałeś osiągnąć cel opisując tą sytuację? Może chciałeś się podbudować tym, że większość ludzi z naszego forum zacznie jechać po użytkownikach PC`tów i przyzna Ci rację? Brzmisz jak jakiś typowy fanboy.
Odwiedź tą stronę, powinieneś uzyskać tu pomoc.
Uważam, że używając produktów czy od Apple, czy od innych firm nie stajemy się nikim wyjątkowym. Mam kupę znajomych, użytkowników jabłkowego sprzętu i patrząc na nich wcale nie odczuwam degustacji czy obrzydzenia do nic. Wręcz przeciwnie - cieszę się, że jest nas więcej i już.
Pozdrawiam, jeśli głęboko uraziłem - przepraszam;)
Kolego przegiąłeś z tą stroną.
Posted 12 October 2010 - 16:50
Wiesz co? Czytając tego posta mam odczucie, że masz problemy psychologiczne. Boli Cię to, że MY, Polacy, dążymy do tego, by używać dobrego, mało zawodnego, prostego w użyciu i na dodatek ładnego sprzętu, jaki oferuje nam Steve?
Gdyby tymi Polakami kierowało "dążenie do używania dobrego, mało zawodnego, prostego w użyciu i na dodatek ładnego sprzętu" (chociaż z tą niezawodnością różnie bywa - kiedy przenoszę coś na kartę Finder w ok. 30% przypadków zawiesza się permanentnie - restart), nie byłoby problemu. Jednak kiedy motywacją jest jedynie tak zwane "lansowanie", nie świadczy to dobrze o naszej nacji. Aha, tylko nie próbuj mnie też nazwać fanbojem Apple.
Dobrze, że znasz link do strony, gdzie możesz uzyskać pomoc. Odpędzaj samobójcze myśli i nie sikaj do kwiatków sąsiadki.
Posted 12 October 2010 - 17:58
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users