Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zaszpanuję iPhonem przed znajomymi... czy o tym jak młodzież lansuje się produktami apple

• Zamknięty Temat jest zamknięty
53 odpowiedzi w tym temacie

#1 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:24

Podczas przerwy co druga dziewczyna ma biale sluchawki na uszach oraz slodziutkie iPodziki w reku. Podchodze i pytam sie po co chodzisz z tym iPodem na przerwach?? Odp brzmi krótko: dla lansu. teraz kaźdy chche mieć w mojej szkole iPhonea iPoda iMaca co bylo rzadkością jeszcze pół roku temu. to wszytko wina jednego urządzenia iPada. gdyby nie to nikt by nawet nie wspomnial o jabluszku. Jest jeszcze jedna rzecz komputery apple. Kaźdy chce go mierć niestety u mnie w szkole kaźdy korzystal z pieca i gdy juz moj kolega zakupil Maca mini doiwedzial sie dopiero wtedy ze na nim nie dziala windows! Przez tydzien chyba szukal po necie jak przerobic maczka na pieca! Jest to oczywisty brak znajomosci naszej ukochanej firmy. Powiem krótko nastaly trudne czasy aby być kimś trzeba sie lansować elektorniką w szkole.

---------- Wpis dodano o 21:24 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:23 ----------

poprawka CZYLI o tym jak młodzież

#2 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 11 października 2010 - 20:25

Do jakiej Ty szkoły chodzisz? Mam dwa ipody a zielone słuchawki, kurczę nie lansuje się :(

#3 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:29

nie o to mi chodzi. chodzi o to ze z braku zupelnej wiedzy o produktach apple niektorzy po prostu szpanują czym co jest oczywiste np w iPhonie ( jak przechylisz iPhonea podczas piosenki wyswietlają ci się foldery ) takimi błachostkami. jak na to patrze to smiac mi sie chce :P jezeli korzystasz poprawnie z jabluszka to spoko ale jezeli robisz cos dla tak zwanego lansu to marny twoj los..

#4 Topek

Topek
  • 755 postów

Napisano 11 października 2010 - 20:33

Tak z ciekawości ile masz lat i do jakiej szkoły chodzisz? Pozdrawiam. :)

#5 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:34

do gimnazjum i mam prawie 15 lat

---------- Wpis dodano o 21:34 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:34 ----------

mozna by poiwedziec ze moja szkola jest cala w apple

#6 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 11 października 2010 - 20:37

OMG! ciekawe kto ceniący muzykę.. jakość muzyki używa białych słuchawek? P.S Mam jednego w klasie z białymi słuchawkami co przerwę i zabawą iPodem na lekcji ;/ ehh...

#7 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:38

mam to samo u mnie jedna szpanuje na lekcji . nie zazdroszcze bo posiadam iPoda i iMac'a i przynajmniej umiem z nich korzystac a nie glowic sie dlaczego windows nie chodzi na Macintoshach

#8 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 11 października 2010 - 20:39

Czym tu się przejmować? Rozkapryszonymi prymitywami? Chyba tylko tym, że niestety inni mogą nas - świadomych i zadowolonych użytkowników produktów Apple, którzy wybrali tę platformę z wyższych pobudek - wrzucać do tego samego wora... Cóż, ludzkość schodzi na psy i raczej nic na to nie poradzimy, ot walka z wiatrakami :|

#9 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:40

dokladnie ale po prostu musialem to napisac bo jak widze osobe ktora nie umiejetnie zajeżdża ipody iphone to mi sie serce kraja

#10 Topek

Topek
  • 755 postów

Napisano 11 października 2010 - 20:40

mam to samo u mnie jedna szpanuje na lekcji . nie zazdroszcze bo posiadam iPoda i iMac'a i przynajmniej umiem z nich korzystac a nie glowic sie dlaczego windows nie chodzi na Macintoshach

Windows chodzi na Makach. :)

Pozdrawiam.

#11 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:44

ja wybralem swiadomie swoją platformę (mac os MNIAM ! ) ponieważ tworze muzyke najczesciej ilustracyjną np do mini kreskowek, projektow szkolnych

---------- Wpis dodano o 21:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:41 ----------

Windows chodzi na Makach. :)

Pozdrawiam.

na g4 ? niesądze

widze ze z zażyłyłością probuje sz mnie zchańbic swojimi cietymi ripostami

#12 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 11 października 2010 - 20:46

Czyżby pod nickiem Topek ukrywał się Wujek Staszek? :D

#13 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:46

???? ocb?

#14 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 11 października 2010 - 20:47

Wujek Staszek – Nonsensopedia, polska encyklopedia humoru

#15 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:51

w pewnym sensie ...

---------- Wpis dodano o 21:51 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:48 ----------

mowiac juz o wujkach to mam takiego jednego na kazdym przyjeciu wyciąga iPhonea 3G i nim po prostu ewidentnie i perfidnie szpanuje. najlepsze jak trzyma tego iPOhonea palcem srodkowym góre i kciukiem dól...hahah no poprostu masakra

#16 Topek

Topek
  • 755 postów

Napisano 11 października 2010 - 20:53

na g4 ? niesądze

kolega zakupil Maca mini doiwedzial sie dopiero wtedy ze na nim nie dziala windows!

Chodziło mi dokładniej o Miniaka Twojego kolegi.

Pozdrawiam. :)

#17 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 20:57

???? ok to bylo troche dziwne

#18 Zonni

Zonni
  • 58 postów
  • SkądKalisz

Napisano 11 października 2010 - 21:10

Kaźdy chce go mierć niestety u mnie w szkole kaźdy korzystal z pieca i gdy juz moj kolega zakupil Maca mini doiwedzial sie dopiero wtedy ze na nim nie dziala windows! Przez tydzien chyba szukal po necie jak przerobic maczka na pieca!

...Ja szukałem tydzień jak przerobić pieca na maka... :D ( o wiele, wiele, wiele lepsza wydajność :) )
Ale i tak myśle o kupnie MacBooka Pro ale mam pewne wątpliwości co do jego używania bo mam na biurku za duż stos gratów ;x nie będzie gdzie go położyć...

Jest to oczywisty brak znajomosci naszej ukochanej firmy.

Brak znajomości ukochanej firmy... Mówisz jak fanboy jabłuszka...

Podczas przerwy co druga dziewczyna ma biale sluchawki na uszach oraz slodziutkie iPodziki w reku. Podchodze i pytam sie po co chodzisz z tym iPodem na przerwach?? Odp brzmi krótko: dla lansu. teraz kaźdy chche mieć w mojej szkole iPhonea iPoda iMaca co bylo rzadkością jeszcze pół roku temu.

Jakoś miałem iPod Touch 1G z rok temu i rzeczywiście... był tylko 1 taki w szkole... Teraz mam iPhone 4 i też jest tylko taki jedyny w szkole... Dla lansu? Co ty pierdzielisz dla lansu to ja moge sie lansować w ciuchach z el-polako.com lub holahola.pl -_-... Osobiście potrzebuje w szkole mieć stały dostęp do internetu - eMail oraz dostęp do serwera dedykowanego po SSH (MobileTerminal na iOS 4.x bardzo dobrze działa :) )

Pozdrawiam,
pietnastolatek Zonni =P

BTW. na razie mam odpiętego maka bo na tym nie da się grać w gry a niestety musze mieć dostęp do tego.... (Wine Bootle czy coś psuje mi gre - inną czcionke mi narzuca niż powinna ;) )

#19 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 21:15

kiedy w porzedniej szkole poiwedzialem ze mam maca to jakos nie zrobilo to wieszkego znaczenia bo niewiele osob je mialo a teraz?? prawie wszyscy w budzie . z jedej strony sie ciesze z drugiej nie...

---------- Wpis dodano o 22:13 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:11 ----------

Zonni jezeli nie szpanujesz i nie pokazujesz ze ty jestes super i masz apple to spoko. po co od razu sie rzucac ja mowie tutuaj o osobach ktore nie znają sie na apple a i tak kupują a potem zalują.

---------- Wpis dodano o 22:15 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:13 ----------

o ile dobrze paiętam komórka to takie cos z czego sie dzwonilo kiedys? no nie bo sie troche zgubilem...

#20 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 października 2010 - 21:15

OMG! ciekawe kto ceniący muzykę.. jakość muzyki używa białych słuchawek?
P.S Mam jednego w klasie z białymi słuchawkami co przerwę i zabawą iPodem na lekcji ;/ ehh...

Ja! Mam białe (pod kolor - niegdyś białego 3Gsa) słuchawki Sonego ;).

#21 imac350mhz

imac350mhz
  • 251 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 października 2010 - 21:16

jakos nie odczuwam potzreby ciąglego korzystania z internetu w szkole. bo do szkoly przychodze sie raczej uczyc a nie chodzic po emailach co moge robic w domu po lekcjach ale to uz wasza sprawa

#22 bezybezy

bezybezy
  • 603 postów

Napisano 11 października 2010 - 21:16

Powiem krótko nastaly trudne czasy aby być kimś trzeba sie lansować elektorniką w szkole.

coż... takie czasy. kiedyś gościem był ten, co miał wypasiony, "zagramaniczny", dwupiętrowy piórnik i komplet kredek w 32 kolorach ;)

#23 Topek

Topek
  • 755 postów

Napisano 11 października 2010 - 21:17

kiedy w porzedniej szkole poiwedzialem ze mam maca to jakos nie zrobilo to wieszkego znaczenia bo niewiele osob je mialo a teraz?? prawie wszyscy w budzie . z jedej strony sie ciesze z drugiej nie...

---------- Wpis dodano o 22:13 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:11 ----------

Zonni jezeli nie szpanujesz i nie pokazujesz ze ty jestes super i masz apple to spoko. po co od razu sie rzucac ja mowie tutuaj o osobach ktore nie znają sie na apple a i tak kupują a potem zalują.

Uważam, że mocno koloryzujesz swoje wypowiedzi.

Pozdrawiam. :)

#24 Zonni

Zonni
  • 58 postów
  • SkądKalisz

Napisano 11 października 2010 - 21:18

imac350mhz, ja wole sie ponosić w super ciuszkach niż pokazywać iPhona bo moge dostać w mordke i pewnei iPhone znajde dopiero po zgłoszeniu zaginięcia na policji -_- a 3 tysiące piechotą ni chodzi... człowiek musi pracować ciężko ten miesiąc :-S Hmm... a tak przy okazji to wiesz ile z tych 'produktów apple' to podróbki ;] ?

#25 BluBlaire

BluBlaire
  • 39 postów

Napisano 11 października 2010 - 21:23

Sluchaj kolego, skoro tak narzekasz na widok ipodow w Twojej szkole to nie patrz. Jak chcesz mozesz spojrzec ile osob ma np. samsunga avile, przeciez to tez telefon, ktorym zapewne Twoim zdaniem sie lansuja. Pozdrawian & Skoncz podstawowke.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych