Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipad Wi-Fi +3G czy Wi-Fi + Huawei

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
56 odpowiedzi w tym temacie

#51 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 21 września 2010 - 12:22

Nie, Ty porownujesz telefon do routera, w trybie routera kazdy telefon zre tyle pradu ze to nieporozumienie.

#52 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 21 września 2010 - 12:40

Ty cały czas mylisz pewne sprawy. Router mifi działa 5h połączony z siecią 3g i włączonym rozgłaszaniem tegoż sygnału po wifi. Porównywanie zużycia energii czuwającego telefonu z wyłączonym 3g i wifi do działającego routera jest równie trafione jak porównywanie zużycia paliwa w samochodzie podczas jazdy na luzie i przyspieszania ze świateł.

tak btw, samochod wiecej pali, dojezdzajac na luzie niz dojezdzajac na biegu(bez wcisnietego pedalu gazu). ;)

#53 P.J.

P.J.
  • 25 postów

Napisano 21 września 2010 - 12:42

CeBeeR zapytam jeszcze jak jest z tą wyjmowaną baterią? Łatwo jest dokupić zapas?

#54 CeBeeR

CeBeeR
  • 1 362 postów
  • SkądUK

Napisano 21 września 2010 - 13:21

W moim przypadku jest o tyle łatwiej, że mam "starego" E5830, który ma dokładnie taka sama baterię o identycznej pojemności, więc teoretycznie mógłbym je stosować wymiennie. Niestety, nie interesowałem się możliwościa zakupu kolejnej baterii, myślę, że jeżeli po gwarancji padłby mi router (z powodów baterii) to pewnie kupiłbym nowy, chociaż majac zapasowa, a starego routera sprzedawac nie zamierzam to czuję się jakoś zabezpieczony w temacie baterii.

#55 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 21 września 2010 - 13:25

Na ebayu 8 funtów + 2 przesyłka do Polski, kupowałem przed wakacjami ale widzę, że są cały czas dostępne.

#56 lookash

lookash
  • 401 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 września 2010 - 16:27

tak btw, samochod wiecej pali, dojezdzajac na luzie niz dojezdzajac na biegu(bez wcisnietego pedalu gazu). ;)

To było obrazowe porównanie.

#57 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 21 września 2010 - 16:28

Napisal przyspieszania ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych