Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Orange nie ma już iPhone'ów?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
909 odpowiedzi w tym temacie

#126 rozer

rozer
  • 29 postów

Napisano 21 września 2010 - 15:52

1)Mam na myśli wersję 32GB , a cena , którą podajecie jest chyba za 16GB. 2)Nie dokładnie mnie zrozumiałeś , pisząc internet bez ograniczeń , miałem na myśli , że surfuję i nie martwię się o koszty , ponieważ ciężko jest przekroczyć na telefonie 1GB.Jeśli pisałbym o braku limitu transferowego , użyłbym innej nazwy.

#127 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 21 września 2010 - 15:56

ja już szału dostane z zakupem w orange ip4....dzisiaj również były dostępne, ale nie mogłem migrować swojego nr.... czemu, nikt nie wie.....super....

#128 rozer

rozer
  • 29 postów

Napisano 21 września 2010 - 16:26

Zakup w sklepie internetowym również nie jest głupim pomysłem i chyba jest nawet bardziej opłacalny niż w salonie. Tylko mam takie pytanie - czy w sklepie internetowym również mogę dokonać przeniesienia numeru telefonu , tzn. z Tak Tak(karta) na abo Orange ? I czy płacę przy odbiorze telefonu całość - 1779zł ?

#129 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 21 września 2010 - 16:53

Zakup w sklepie internetowym również nie jest głupim pomysłem i chyba jest nawet bardziej opłacalny niż w salonie.
Tylko mam takie pytanie - czy w sklepie internetowym również mogę dokonać przeniesienia numeru telefonu , tzn. z Tak Tak(karta) na abo Orange ?
I czy płacę przy odbiorze telefonu całość - 1779zł ?

Co do przenoszenia numer to nie mam pojęcia bo nie przenosiłem, wiem że nie mogli mi zaoferować mikro sim, dlatego skorzystałem z usługi wycięcia karty oferowanej przez jednego z użytkownika za 15zł i po 2 dniach miałem już wyciętą u siebie. Nie zrozumiałem problemu powiedzieli że nie mają tych kart... wiec może dlatego mają problem z transferem numeru, spytaj czy jest opcja transferu na normalną kartę + iphone w abo i sobie przytnij, powinno się udać.

Co do zapłaty, tak wszystko płacisz kurierowi przy odbiorze.
Pozdrawiam!

#130 koval047

koval047
  • 40 postów

Napisano 21 września 2010 - 17:03

Powiedzieli Ci kiedy dostaniesz telefon? Ja dzis dzwonilem do salonu orange ktory jest w sarnim stoku i powiedzieli ze sie nie da zamowic, ale zadzwonia jak tylko beda go miec.

Wczoraj byłem w salonie w Bielsku (na placu Smołki), miał już na mnie czekać, ale gdy przyszedłem jakaś pani mi powiedziała, że jednak nie ma i nie wiadomo kiedy będą.

Przynajmniej mam tego iPhone'a zarezerwowanego

#131 barte9

barte9
  • 56 postów
  • SkądGummersbach, Germany

Napisano 21 września 2010 - 19:38

Ja obdzwoniłem wszystkie salony orange w promieniu 50 km od Wrocławia i w żadnym nie ma na stanie :(

Swojego 3G sprzedałem już i od kilku dni siedzę na Nokii 2310 i już nie mogę z nią wytrzymać.

Dobrze że w salonie była możliwość rezerwacji.

Dziś rozmawiałem z jednym z salonów i podobno już dzisiaj były na magazynie centralnym i już jadą do salonów.

---------- Wpis dodano o 20:38 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:09 ----------

a teraz ze strony sklepu w ogóle zniknął iPhone 4 16GB

#132 Kolek9

Kolek9
  • 46 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 21 września 2010 - 22:12

no właśnie mnie te zastanawia co znaczy to zniknięcie iP ze sklepu orange.. a moje zamówienie jest w stanie realizacji ciekawe ciekawe już się doczekać nie mogę :P

#133 iAndrut

iAndrut
  • 54 postów
  • SkądWawa

Napisano 22 września 2010 - 07:41

Czy ktoś ma jakieś najświeższe wiadomości z dzisiaj? Od kilku tygodni chcę przenieść abo z ery do orange i poluję na 32gb czwórkę i wszędzie brak. Ktoś pisał, że dzisiaj maja być - dajcie info jak ktoś znajdzie :)

#134 tomkierz

tomkierz
  • 270 postów

Napisano 22 września 2010 - 12:26

yeah! dostałem we Wrocławiu ostatniego ip 32gb! Nie wiem jakim cudem ale mieli go jeszcze na stanie. Podobno 16gb dopiero w przyszłym tygodniu. Nie mogę się doczekać jutrzejszego odbioru!!

#135 iAndrut

iAndrut
  • 54 postów
  • SkądWawa

Napisano 22 września 2010 - 13:23

Obdzwoniłem dziś 20 salonów (w tym te zaufane), sklep internetowy i wszędzie info - najwcześniej za tydzień :( Cały czas mam nadzieję, że to jednak AppleLife miał rację i jednak będą...

#136 barte9

barte9
  • 56 postów

Napisano 22 września 2010 - 14:35

przed chwilą rozmawiałem z konsultantem orange i mają już na magazynie, a salon w którym mam rezerwację mówi że będzie miał go już w piątek xD

#137 iAndrut

iAndrut
  • 54 postów
  • SkądWawa

Napisano 22 września 2010 - 15:12

@barte9 w jakim mieście?

#138 barte9

barte9
  • 56 postów

Napisano 22 września 2010 - 16:51

Oleśnica

#139 iAndrut

iAndrut
  • 54 postów
  • SkądWawa

Napisano 22 września 2010 - 16:55

Dajcie znać jak ktoś dostanie w Warszawie :evil:

#140 play20

play20
  • 27 postów
  • SkądRadom

Napisano 22 września 2010 - 17:28

siema, mam opcje przedłużenia umowy albo wzięcia iP4 na firmę. Decydując się na to drugie jak jest korzystniej - w sklepie internetowym, czy u konsultanta? pozdr!

#141 kkalin

kkalin
  • 50 postów
  • Skądśląskie

Napisano 23 września 2010 - 10:19

hi, normalny śmiech. Byłem dzisiaj w salonie Orange w Rybniku (śląsk) i pytam się grzecznie o IP4 (wiem, że nie będzie bo nigdzie nie ma ;). Pani konsultant prosi panią kierownik. Pani kierowniki odpowiada, " ... że nie mają, bo te telefony są drogie i wie pan potem leżą w salonie i mamy zamrożoną gotówkę. Trzeba je zamawiać indywidualnie ..." Więc mogę zamówić - proszę przyjść w poniedziałek - to mi zamówią. Pełen profesjonalizm :)

#142 iAndrut

iAndrut
  • 54 postów
  • SkądWawa

Napisano 23 września 2010 - 10:28

A ja w Warszawie wszędzie słyszę "Nie ma i raczej do końca miesiąca nie będzie" :evil: Przez konsultantów sprawdziłem magazyn centralny, internetowy i żadnej dostawy na razie nie było. Miała być ale apple ponoć opóźnia. Ehh

#143 piotrekMSTR

piotrekMSTR
  • 65 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 września 2010 - 10:38

prosze powiedzcie mi jak rzeczywiście kształtują się ceny iphone 4 bo juz do konca nie mam pojecia ile wlasciwie kosztuje. Mialem przygotowane ponad 900zl na jego zakup (przedluzenie umowy ORANGE) a na stronie cena jest 737 zl. Oczywiscie chodzi o wersje 16gb. Na forum jedno na stronie drugie:) czy faktycznie az tyle mozna zaoszczedzic przedluzajac umowe przez internet?

#144 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 września 2010 - 10:48

hi, normalny śmiech. Byłem dzisiaj w salonie Orange w Rybniku (śląsk) i pytam się grzecznie o IP4 (wiem, że nie będzie bo nigdzie nie ma ;). Pani konsultant prosi panią kierownik. Pani kierowniki odpowiada, " ... że nie mają, bo te telefony są drogie i wie pan potem leżą w salonie i mamy zamrożoną gotówkę. Trzeba je zamawiać indywidualnie ..." Więc mogę zamówić - proszę przyjść w poniedziałek - to mi zamówią. Pełen profesjonalizm :)

Bo pewnie to byl partner Orange a nie salon firmowy. Nie mam pojecia jak to wyglada ale pewnie za sprzet jakas kaucje partnerzy musza placic.

#145 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 23 września 2010 - 10:54

Bo pewnie to byl partner Orange a nie salon firmowy. Nie mam pojecia jak to wyglada ale pewnie za sprzet jakas kaucje partnerzy musza placic.

Nie zmienia to faktu, że 4-ki to najbardziej chodliwy towar, więc kurzyć się na półce w magazynie na pewno nie będzie...

#146 yahuto

yahuto
  • 323 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 września 2010 - 11:01

ja reklamowalem 1szego dnia premiery i do dzis nie mam nowego choc przyznali wymiane.

#147 goodboy25

goodboy25
  • 4 354 postów
  • SkądWaWa

Napisano 23 września 2010 - 11:16

ja reklamowalem 1szego dnia premiery i do dzis nie mam nowego choc przyznali wymiane.

Możesz napisać, z jakiego powodu reklamowałeś?

#148 kkalin

kkalin
  • 50 postów
  • Skądśląskie

Napisano 23 września 2010 - 13:57

nie, to był oficjalny salon, nie partner :)

#149 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 września 2010 - 14:18

Jak oficjalny salon to o jaka kase sie pani kierownik przejmowala? Przeciez oficjalne salony sa wlasnoscia orange i nawet jakby 10 lat lezal ten iPhone to by zadnej kasy nie blokowal...

#150 barte9

barte9
  • 56 postów

Napisano 23 września 2010 - 16:11

no i jednak orange zrobił mnie w jajo - jutro nie będzie iPhone'ów w salonach. Ogólnie nadal panuje chaos w salonach a na infolinii mają ciągle sprzeczne informacje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych