Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Orange nie ma już iPhone'ów?

• This topic is locked This topic is locked
909 replies to this topic

#76 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 16 September 2010 - 22:00

musisz dobrze trafić na orange pl wtedy zamówisz sobie...ja staram się już od kilku dni przenieś swój nr z karty na abonament z ip4, ale zawsze, mam jakiś problem, a dwa razy trafiłem jak był dostępny ip4, niby jutro ma być na orange.pl.... pozdrawiam

#77 iAndrut

iAndrut
  • 54 posts
  • SkądWawa

Posted 16 September 2010 - 22:10

Wiem, jestem na stronie kilka razy dziennie ale od czasu do czasu rzucaja tylko 16gb - 32 ani razu nie widzialem

#78 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 16 September 2010 - 23:39

Siemka, Jak Ci Pani mówi że jest iPhone 4 to znaczy że to kolejna kobieta która nie powinna pracować w orange lecz niestety pracuje... Gdy powiesz że chcesz go zamówić to ona zacznie zbierać informacje na temat jaki to ma być abonament itp. i dojdzie do moment gdzie wybiera telefon i nagle: "niestety przepraszam ale iPhonów już nie ma" my mówimy że mówiła że są, a ona że tak, tak ale ogólnie w sprzedaży ale system pokazał mi że już ich nie ma;) Powodzenia! Najlepiej zadzwonić pod bodajże 510 700 700 (czyli sklep orange, oni tam mają osobno iPhony rozdzielane), a nie przez stronę wypełniać... bo na stronie pisze że nie ma, a jak dzwoniłem do nich tydzień temu to mieli jeszcze 80sztuk, jedną zamówiłem, mam i się cieszę. Tematu nie śledzę więc jak było to sry. ale nie cieszcie się jak Pani powie że są iPhony bo ich nie ma! chyba że jesteście w kolejce i sami do was zadzwonią. PS jak ktoś chce kupić iphone 4 w orange na firmę to niech da znać, posiadam kontakt do Pani która obsługuje biznesowych i ma w zapasie 2 sztuki;) Pozdro!

#79 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 17 September 2010 - 10:14

W tym pffie wyzej nie ma planu optymalny 450 (bez internetu 99zl misiecznie) jak najtaniej moge go dostac? Moze ktos juz targowal z niki na takim planie

Ponawiam pytanie,chce zadzownic do nich ale nie wiem ile im powiedziec ? standardowo oferuje za 1149zl przy abo 99zl i jakies tam 450 minut gratis plan optymalny 450

#80 tomkierz

tomkierz
  • 270 posts

Posted 17 September 2010 - 11:00

@Applelife, jeżeli możesz to napisz mi na pw numer tel. do tej Pani, chętnie zadzwonie i może się uda zamówić. Wczoraj usłyszałem od jednego z opiekunów u którego pierwszy raz mam przedłużyć umowę, że nieoficjalnie apple wycofuje te iphone'y. Nie wiem za bardzo o co mu chodziło, a też nie chciałem w to wnikać bo wydawało się to dla mnie kompletną bzdurą. Ktoś też coś takiego słyszał? @kuba112004, te 1150zł to i tak dobra cena jak na orange.pl Mi w abo optymalny z internetem 450(139zł brutto) na 24mies. proponują iphone'a za 1157zł. Chociaż gdybym nie chciał przedłużać umowy ale byłbym nowym klientem to telefon mógłbym mieć za 930zł w tym samym abo. Śmiech na sali. Świetne traktowanie klientów, którzy częsta mają po kilka czy kilkanaście telefonów naraz i są z nimi związani już od ładnych paru lat...

#81 Patrykw

Patrykw
  • 580 posts

Posted 17 September 2010 - 12:09

Na stronie niby jest, ale kiedy dzwonię do sklepu lub pod *400 to okazuje się, że nie ma i nie wiadomo kiedy będą. Grrr... W takiej sytuacji chyba wezmę już bez względu na cenę, byle tylko był.

#82 nigass80

nigass80
  • 171 posts
  • SkądDortmund, DE

Posted 17 September 2010 - 12:50

obecnie czekam już 2 tydzień na telefon w orange (ip4 16GB przy abo 149zl aparat w cenie 730brutto), codziennie pani konsultantka mówi że lada dzień mają mięć dostawe :) ciekawe jak długo to potrwa naprawde

#83 free66

free66
  • 501 posts
  • SkądAndrychów / Kraków

Posted 17 September 2010 - 12:57

dzis bylem w orange w Bonarce w Krakowie i ponoc za 2 tygodnie maja byc ale nie wiedza dokladnie ;P

#84 Gregory

Gregory

• 2734 posts
  • Skądᴧ̊

Posted 17 September 2010 - 14:10

ponoc za 2 tygodnie maja byc ale nie wiedza dokladnie ;P

Oni cały czas twierdzą, że ponoć „mają być”. Tak mówią w salonach, tak mówią na infolinii... Miały być w ten piątek, miały być we wtorek dwa tygodnie temu, i tak dalej, i tak dalej. W wielu salonach są listy kolejkowe. Miłe pomarańczowe panie z kilku salonów w Krakowie i w Warszawie zapisały już mój numer w zeszyciku w kratkę i mają dzwonić, jak iPhone'y w końcu będą. Swoją drogą, ciekawe, które miasto zwycięży. Warszawa? Czy Kraków? To zaczyna być ekscytujące :)

Albo będzie tak, jak z Magic Touchpadem, czyli w końcu kupię tego iPhone'a na Allegro.

#85 kri100s

kri100s
  • 12 posts

Posted 17 September 2010 - 16:52

Ja dzis dzwonilem do salonu firmowego w Katowicach i mila Pani powiedziala mi ze nie maja Ajfonow bo byly problemy z z antena i czekaja na nowa dostawe juz podobno poprawiona.

#86 bobix

bobix
  • 493 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 September 2010 - 17:22

A czy przez sklep online można kupić nową aktywację i przenieść numer z innej sieci?

#87 Zwickau

Zwickau
  • 817 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 September 2010 - 17:27

A czy przez sklep online można kupić nową aktywację i przenieść numer z innej sieci?

Nie można, tylko w salonie Orange

#88 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 17 September 2010 - 17:54

Zdradzę wam wiadomość, 22 będzie nowa dostawa iPhone 4, a ponowna sprzedaż powinna zacząć się 24;) pewne informacje nie pytać skąd! @tomkierz Zaraz wyślę nr. na PV

#89 bobix

bobix
  • 493 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 September 2010 - 18:00

Nie można, tylko w salonie Orange

A czy jest jakaś możliwość skorzystać z cen sklepu internetowego i kupić w salonie Orange z przeniesieniem numeru?

#90 Zwickau

Zwickau
  • 817 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 September 2010 - 18:02

A czy jest jakaś możliwość skorzystać z cen sklepu internetowego i kupić w salonie Orange z przeniesieniem numeru?

Wpisz na google ,,Przenieś numer Orange"

albo

Telefony komórkowe Orange - abonament, mix, karta i internet

#91 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 17 September 2010 - 18:03

Nie, to jak by dwie oddzielne instytucje, nie wymieniają się telefonami itp.
Pozdro!

#92 zbkw

zbkw
  • 33 posts
  • SkądWrocław

Posted 18 September 2010 - 13:46

Wstrzymano w sieciach dostawę iPhone 4 do końca września. Wówczas kończy się "koszulkowa" akcja dla nadgorliwych szczęśliwców pierwszej wersji nowego iPhona. Także nie narzekajcie, nie naciskajcie - otrzymacie od 1 października nową partię wyprodukowanych telefonów bez bagów, m.in. nieszczęsnej anteny. Dystrybucję wstrzymano także w USA i Kanadzie. Spokojnie czekajcie.

#93 Empiryczny

Empiryczny
  • 525 posts
  • SkądWrocław

Posted 18 September 2010 - 14:05

otrzymacie od 1 października nową partię wyprodukowanych telefonów bez bagów, m.in. nieszczęsnej anteny.

Skąd ta wiedza? Jakieś źródło można prosić?

#94 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 18 September 2010 - 14:29

ŁAŁ,gdyby to była prawda to warto poczekać ;d

#95 reaper

reaper
  • 1108 posts

Posted 18 September 2010 - 14:42

Nie będzie żadnego nowego iPhone'a, w sensie nowej, poprawionej wersji. Gdyby tak miało być, to Apple przyznało by się do wielkiego błędu i po co by robili konferencję nt. innych smartphone'ów ? Są jakieś domniemania odnośnie nowego iPhone'a 4 na sieć Verizon - nowy, bo obsługujący sieć CDMA. O tym można szeroko poczytać w internecie, więc źródła nie podaję. Marzenia życzeniowe osób czytających artykuły o iPhonie 4 w wersji CDMA (który będzie pozbawiony tzw. Death Grip) są takie, że wyjdzie również iPhone 4 (w wersji GSM) również pozbawiony tej wady. Jednak, jak pisałem wcześniej, Apple nigdy nie przyzna się do błędu - nie wypuści więc zmodyfikowanego iPhone'a 4 (musieliby wadliwe wymienić). Tak, Orange nie ma iPhonów - skończyły się - proste. W UK też jest deficyt, czego się spodziewaliście, że w Polsce będzie ich tyle co w UK ? W Polsce było ich tyle, że na każdy z salonów FIRMOWYCH było po kilka sztuk (w Opolu były 4 na całe Opole), więc nic dziwnego, że już ich nie ma.

#96 blou

blou
  • 171 posts

Posted 18 September 2010 - 14:55

chcialbym wziac iPhone'a w Orange ale to oczekiwanie mnie zabija.. sprzedalem 3GS i siedze tymczasowo na nokii E50... czuje sie jak bez reki... sa jakies pewne informacje odnosnie tego kiedy beda dostawy iPhone'a 4 w Orange? czy tylko sami teoretyzujecie? czy to faktycznie prawda, ze wstrzymali dostawy i beda wysylac ten poprawiny model w pazdzierniku?

#97 reaper

reaper
  • 1108 posts

Posted 18 September 2010 - 15:00

Prawda jest taka, że było ich bardzo mało w dniu premiery, dlatego teraz ciężko je dostać. Ciężko, bo da się dostać pojedyncze sztuki jak się podzwoni po salonach FIRMOWYCH. A kiedy będzie dostawa - tego nikt nie wie.

#98 Patrykw

Patrykw
  • 580 posts

Posted 18 September 2010 - 15:07

Oczywiście, że Apple nie wyda poprawionej wersji iP. Telefonów po prostu jest za mało, żeby wysłać je do Polski.

#99 Quimeen

Quimeen
  • 1004 posts
  • SkądTrzebinia

Posted 18 September 2010 - 15:09

Już wiele osób to pisało nowe poprawione iP4 były by strzałem w kolano. Najwięksi fani, którzy napędzają tę firmę zostali by oszukani. Apple po prostu przestanie rozdawać bumpery każdemu. Od 30 września aby taki dostać będzie trzeba do nich zadzwonić i to jest cała zmiana.

#100 AppleLife

AppleLife
  • 91 posts

Posted 18 September 2010 - 15:44

Już pisałem że nowa partia iPhone 4 (NIE POPRAWIONE TYLKO NORMALNE) trafią do Polski 22 września, a do sprzedaży ok. 24-25 września. Pozdrawiam!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users