Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Orange nie ma już iPhone'ów?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
909 odpowiedzi w tym temacie

#101 kkalin

kkalin
  • 50 postów
  • Skądśląskie

Napisano 18 września 2010 - 19:23

jak wstrzymano, kiedy mogę zrobić normalne zakupy w AppleStore? :) i kupić IP4

#102 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 20 września 2010 - 10:49

jest IP4 16gb na orange.pl

#103 Krisoo

Krisoo
  • 57 postów

Napisano 20 września 2010 - 11:05

Jeszcze jest:) Ja zamowilem w zeszlym tygodniu i do tej pory nie przybyl... Moze sa wirtualnie:)

#104 tomkierz

tomkierz
  • 270 postów

Napisano 20 września 2010 - 11:14

Podobno zostały jeszcze 4 sztuki na orange.pl i nie wiadomo czy po złożeniu zamówienia nie zostanie ono anulowane...

#105 Patrykw

Patrykw
  • 580 postów

Napisano 20 września 2010 - 11:22

Dzwoniłem. Podobno została jedna sztuka, tylko, że prawdopodobnie "wirtualna". Nie wiedzą kiedy będzie dostawa.

#106 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 20 września 2010 - 11:26

ja tam nie wiem, ja od razu złozyłem zamówienie, chociaż chciałem 32gb wersje ale niech już bedize 16gb pamięci ;p

#107 kuba234

kuba234
  • 10 postów

Napisano 20 września 2010 - 11:58

W e-sklepie IP 4 na przedłużenie umowy w optymalny z internetem 450 na 24 miesiące cena dla mnie to 1157,78 zł. U konsultanta 974,78 zł. Czy e-sklep nie powinien być tańszy?

#108 free66

free66
  • 501 postów
  • SkądAndrychów / Kraków

Napisano 20 września 2010 - 12:13

orange powinno sie okreslic kiedy, w jakim czasie i ile sztuk beda miec dostepnych. Juz nie chodzi tutaj o nasze zniecierpliwienie, ale np ja korzystam ze starego telefonu ktory mi daje niezle w dupe. Stary tel z abonamentu sie zepsul, chce nowy na ktory musze czekac w swiat. Wkurzajace to jest.

#109 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 20 września 2010 - 12:54

super moje zamówienie zostało odrzucone, ponieważ nie starczyło dla mnie iphonów :| ale niby w piątek ma przyjść wieksza ilość tak mi powiedział koleś spod 510700700.... ehhh pozdrawiam

#110 blou

blou
  • 171 postów

Napisano 20 września 2010 - 17:25

kur... :/ mialem go juz w koszyku! wpisywalem dane i niestety nie moglem wyslac formularza... cofajac sie okazalo sie ze nie ma juz telefonow.. :(

#111 suja

suja
  • 29 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 20 września 2010 - 17:56

A mi dziś udało się kupić jedną sztukę co prawda w erze. W sanlonie ery w Warszawie na Górczeweskiej 200. Została im jeszcze jedna 16-stka ale to stan na dziś rano, więc możliwe , że już go nie ma.

#112 blou

blou
  • 171 postów

Napisano 20 września 2010 - 23:57

udało mi się zakupić iphone'a 4 w sklepie orange.pl okolo godziny 19:45 - narazie trwa weryfikacja reczna, zobaczymy jak to sie potoczy.

#113 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 21 września 2010 - 01:24

super moje zamówienie zostało odrzucone, ponieważ nie starczyło dla mnie iphonów :|
ale niby w piątek ma przyjść wieksza ilość tak mi powiedział koleś spod 510700700....
ehhh
pozdrawiam

Już pisałem że nowa partia iPhone 4 (NIE POPRAWIONE TYLKO NORMALNE) trafią do Polski 22 września, a do sprzedaży ok. 24-25 września.

Piszę to trzeci raz.... po co te dywagacje i komentarze np. @free66 nie potraficie czytać czy tylko posty nabijacie, jak nie będzie 25 to znowu możecie zacząć marudzić;)
Peace!

#114 Kolek9

Kolek9
  • 46 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 21 września 2010 - 01:59

Czyli jeżeli w piątek złapałem jednego na orange.pl i dzisiaj pojawiło się ze zamówienie przekazane do realizacji to na dniach mogę się spodziewać iPhona ? Przy okazji witam wszystkich na forum bo to debiutancki post :)

#115 piotrekMSTR

piotrekMSTR
  • 65 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 września 2010 - 02:25

Już pisałem że nowa partia iPhone 4 (NIE POPRAWIONE TYLKO NORMALNE) trafią do Polski 22 września, a do sprzedaży ok. 24-25 września.

Piszę to trzeci raz.... po co te dywagacje i komentarze np. @free66 nie potraficie czytać czy tylko posty nabijacie, jak nie będzie 25 to znowu możecie zacząć marudzić;)
Peace!

Sledze forum od samego poczatku jak pojawila sie kwestia nowego iphone 4 i sam nie wiem co mam myslec. Uzywam iphone od momentu wyjscia 3g, nastepnie 3gs. nie wyobrazam sobie miec innego telefonu ale jezeli ma byc tak problemowy przy wykonywaniu polaczen (co jest w sumie najwazniejsze) i mam sie wsciekac ze nie jestem slyszalny przez druga osobe to dziekuje bardzo. Czytalem rozne wypowiedzi osob na tym forum ze to wada mikrofonu, anteny, softu, zlego trzymania ( :| ) itp. Spotkalem sie tez z odpowiedzia ze nastepny zrzut iphonow ma byc lepszy i problem z rozmowami ma byc zakonczony... stad tez moje pytanie do AppleLife bo wyglada na w miare zorientowanego w tym temacie czy iphony zakupione po 25 wrzesnia moga byc juz pozbawione tej "wady"? Specjalnie sprzedalem mojego 3gs'a na rzecz 4'ki ale coraz bardziej zastanawiam sie czy to nie byl blad........??
Pozdr.

#116 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 21 września 2010 - 11:17

Nowego wypustu możesz spodziewać się we wrześniu 2011r. ja problemu z anteną nie zauważyłem, może w poniektórych modelach to się zdarza nie wiem... Mnie problem osobiście nie dotyczy bo zawsze mam iPhone w Etui, również miałem iPhone od 3G, 3GS i teraz 4 z czego jestem bardzo zadowolony, gdy się ma już to porównanie 3GS, a 4 to niebo, a ziemia! Co do "rozmówca nas nie słyszy" to ja powiem pierwsze słyszę! Jeśli coś takiego ma miejsce to reklamujemy aparat, jak do tej pory moja 4 nie sprawiła mi żadnego problemu, ekran jest piękny! FaceTime świetna sprawa, ale muszą go jeszcze dopracować. Teraz uzasadnię wypowiedź co do nowszej wersji niby bez problemu... Apple nie przyznało się do tego więc problemu nie ma, gdyby teraz puścili nowy wypust (niby naprawione, ale jak można naprawić problem którego niema) to zgodnie z prawem musieli by wymienić wszystkie dotychczasowo sprzedane aparaty (oczywiście tym którzy zgłosili by się z chęcią wymiany). Nowa wersja za rok, dostawa ma być w piątek, gdybym jeszcze raz podejmował decyzję o wymianie iPhone z 3GS na 4 to bym się nie wahał i pewnie każdy posiadacz czwórki to potwierdzi. Pozdrawiam!

#117 raffalsky@gmail.com

raffalsky@gmail.com
  • 140 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 września 2010 - 11:35

też się przesiadłem z 3GS na 4rkę i nie żałuję tego wyboru. Żaden telefon nie jest doskonały i iPhone 4 ma swoje problemy lecz są to raczej rozdmuchane usterki poprzednich modeli. I 3gs gubił zasięg po ściśnięciu i 3g też. Nadrabia rewelacyjnym wyświetlaczem, znakomitą kamerą, szybkością i jakością wykonania.W moim garażu podziemnym nigdy nie miałem zasięgu z 3g czy 3gs... a z 4rką mogę nawet zadzwonić ...

#118 rozer

rozer
  • 29 postów

Napisano 21 września 2010 - 11:48

Byłem dzisiaj w salonie Orange w Katowicach i potwierdziłem info od AppleLife.Tyle , że to dotyczy W-wy , telefonu można się spodziewać dopiero w poniedziałek (zaledwie kilka sztuk , ale udało mi się uprosić o rezerwacje jednej). Sam telefon chciałem wziąć na raty z powodu wydatków na samochód , jednak wtedy cena skacze ponad dwukrotnie ! Rozrząd będzie musiał poczekać :] Za to od ręki 4 dostępna jest w Media Markt w M1 , w wersji 16GB.Z tym , że cena to solidne przegięcie - 4799zł ! Pierwszy raz operator ma coś taniej.

#119 kri100s

kri100s
  • 12 postów

Napisano 21 września 2010 - 12:36

4799 no to MediaMarkt zablysnął :D W Saturnie jest po 4299 co oczywiście też jest przesadą ale 4799 to już kpina, jeszcze trochę i Iphone będzie droższy od MacBooka.

#120 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 21 września 2010 - 13:25

MediaMarkt i Saturn to jedna i ta sama firma, znaczy źle się wyraziłem jeden właściciel;) A co do telefonów to nie dziw się że np. 4 sztuki na jeden sklep, bo sklepów jest wiele w PL, a i do sklepu internetowego też coś musi trafić. Pozdrawiam!

#121 rozer

rozer
  • 29 postów

Napisano 21 września 2010 - 13:32

Pozwolę sobie na taki mały off top : Telefon pierwotnie chciałem wziąć w taryfie delfin na 3 lata , przy abo 29zł (wiem , pomysł tragiczny) , wtedy cena telefonu byłaby 2599zł. Z powodu w/w sytuacji zastanawiam się nad innym rozwiązaniem - pantera za 99zł , wtedy tel mam za 1700zł , mogę surfować bez ograniczeń , co dla studenta jest ważne ;) Kilkadziesiąt postów wcześniej ktoś wspomniał , że przy przedłużaniu umowy można się z operatorem/sprzedawcą potargować. Moja matka ma w tej sieci telefon jeszcze od czasów Idei (dłuugo) i czy gdyby wzięła ten jako drugi abonament , to można by jeszcze trochę zbić cenę i dodatkowo uzyskać jakieś dodatkowe mb transferu ?

#122 free66

free66
  • 501 postów
  • SkądAndrychów / Kraków

Napisano 21 września 2010 - 14:14

Pozwolę sobie na taki mały off top :
Telefon pierwotnie chciałem wziąć w taryfie delfin na 3 lata , przy abo 29zł (wiem , pomysł tragiczny) , wtedy cena telefonu byłaby 2599zł.
Z powodu w/w sytuacji zastanawiam się nad innym rozwiązaniem - pantera za 99zł , wtedy tel mam za 1700zł , mogę surfować bez ograniczeń , co dla studenta jest ważne ;)
Kilkadziesiąt postów wcześniej ktoś wspomniał , że przy przedłużaniu umowy można się z operatorem/sprzedawcą potargować.
Moja matka ma w tej sieci telefon jeszcze od czasów Idei (dłuugo) i czy gdyby wzięła ten jako drugi abonament , to można by jeszcze trochę zbić cenę i dodatkowo uzyskać jakieś dodatkowe mb transferu ?

napewno, mnie chcieli dac 2 GB ale po co mi tyle jak 200mb nie wykorzystuje a chodze i sciagam ile wlezie. Orange pod wzgledem dogadania sie jest w porzadku.

#123 boberek34

boberek34
  • 104 postów

Napisano 21 września 2010 - 14:34

Telefon pierwotnie chciałem wziąć w taryfie delfin na 3 lata , przy abo 29zł (wiem , pomysł tragiczny) , wtedy cena telefonu byłaby 2599zł.
Z powodu w/w sytuacji zastanawiam się nad innym rozwiązaniem - pantera za 99zł , wtedy tel mam za 1700zł , mogę surfować bez ograniczeń , co dla studenta jest ważne ;)
Kilkadziesiąt postów wcześniej ktoś wspomniał , że przy przedłużaniu umowy można się z operatorem/sprzedawcą potargować.
Moja matka ma w tej sieci telefon jeszcze od czasów Idei (dłuugo) i czy gdyby wzięła ten jako drugi abonament , to można by jeszcze trochę zbić cenę i dodatkowo uzyskać jakieś dodatkowe mb transferu ?

Gdzie znalazłeś taką cenę? W e-sklepie jest za 1350zł.

#124 Tidus

Tidus
  • 63 postów

Napisano 21 września 2010 - 14:35

Nie. Targować to się możesz przy przedłużaniu umowy, a nie przy kolejnej aktywacji :) Zamów sobie na orange.pl tam masz lepsze warunki, niż w salonie. Nic więcej nie dostaniesz.

#125 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 21 września 2010 - 15:11

Coś Ci się pomyliło.... w abo za 99zł na 24mc iPhone 4 kosztuje 1459zł, a w internetowym sklepie 1349zł Co do negocjacji cen nie liczy się długość okres jakim jesteś związany z daną siecią, a wysokość płaconych rachunków;) Mi taniej wyszło w sklepie internetowym jak po rabacie od konsultanta... I nie ma czegoś takiego jak internet bez ograniczeń (w PL), nie mogę jak czytam takie głupoty. Chcesz coś kupić, a nie znasz cen ani warunków? czy tyko tak się dzielisz na forum swoimi gdybaniami jak fajnie by było. Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych