Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
187 odpowiedzi w tym temacie

#76 michau

michau
  • 436 postów

Napisano 25 marca 2007 - 22:34

A serial możemy obejrzeć w iTunes (to dla osób, które mieszkają w krajach w których jest iTunes Store)

No niestety - dopóki Apple olewa Polskę to jesteśmy skazani na pirackie wersje (nie żebym pochwalał, czy usprawiedliwiał piractwo - po prostu Stefan traci okazję zarobienia niezłej kasy w Polsce).

PS. A dziś Veronica śmigała po sieci przy pomocy przenośnego Maka - zdaje się 15" MB Pro:!:

#77 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 25 marca 2007 - 22:46

Stalo sie nieszczescie :( Nie dalem rady obejrzec dzisiejszego odcinka. Moze mi ktos strescic albo powiedziec czy leca jakies powtorki? :)

#78 yezooz

yezooz
  • 85 postów
  • SkądGdansk, PL

Napisano 04 kwietnia 2007 - 07:59

no i koniec 2. sezonu. jak wrazenia ? jak dla mnie zakonczenie strasznie dziwne i zaskakujace ;)

#79 razorek84

razorek84
  • 578 postów
  • Skąd100lica

Napisano 04 kwietnia 2007 - 08:13

jak dla mnie bomba... ale czy to koniec 2 sezonu ? nie powinno byc czasem 24 odc ? Wydaje mi sie Majkela teraz beda uwalniac z Panamy... General nawet powiedzial ze ma ucieczke we krwi...:P Czekam na 3 sezon.

#80 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 04 kwietnia 2007 - 09:07

cicho bo mi sie nie chce tych odc oglądac :P

#81 macdesk

macdesk
  • 849 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwietnia 2007 - 10:45

jak dla mnie bomba...
ale czy to koniec 2 sezonu ? nie powinno byc czasem 24 odc ?
Wydaje mi sie Majkela teraz beda uwalniac z Panamy...
General nawet powiedzial ze ma ucieczke we krwi...:P
Czekam na 3 sezon.

Koniec sezonu, koniec. Jak dla mnie odcinek naginany był konkretnie, widać, że scenarzyści nie wiedzieli jak z pewnych rzeczy wybrnąć, ale ogólnie czekamy do jesieni! :)

Na szczęście aktualnie są mocne seriale, polecam The Black Donnellys i rewelacyjnie zapowiadający się Traveler.

#82 Grosik

Grosik
  • 484 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwietnia 2007 - 11:37

Jak dla mnie odcinek naginany był konkretnie, widać, że scenarzyści nie wiedzieli jak z pewnych rzeczy wybrnąć, ale ogólnie czekamy do jesieni! :)

Zgadzam sie. Jeszcze troche i zacznie sie robic Archiwum X... tajne experymenty itd.
Zaczyna wiac nuda.

#83 razorek84

razorek84
  • 578 postów
  • Skąd100lica

Napisano 04 kwietnia 2007 - 11:52

badzmy dobrej mysli. wydaje mi sie ze jakby nie mieli konkret pomyslu to by go wiezienia nie pchali... Slyszalem tez taka opienie ze jeszcze nie wiadomo co do 3 sezony bo T-Bag nie chce juz grac takiej roli... I tez ze slyszenia sie dowiedzialem ze ma byc jeszcze jeden odcinek i ma w nim zginac T-Bag... Ale to tylko ze slyszenia wiec sami zobaczymy... I Love Sara and my Girlfriend (ciiiicho) ;)

#84 macdesk

macdesk
  • 849 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwietnia 2007 - 13:13

badzmy dobrej mysli.
wydaje mi sie ze jakby nie mieli konkret pomyslu
to by go wiezienia nie pchali...
Slyszalem tez taka opienie ze jeszcze nie wiadomo co do 3 sezony
bo T-Bag nie chce juz grac takiej roli...
I tez ze slyszenia sie dowiedzialem ze ma byc jeszcze jeden odcinek
i ma w nim zginac T-Bag...
Ale to tylko ze slyszenia wiec sami zobaczymy...
I Love Sara and my Girlfriend (ciiiicho) ;)

No właśnie jest dziwna sytuacja z tymi pomysłami, stacja FOX potwierdziła trzeci sezon jakoś dopiero ze 2 czy 3 tygodnie temu czyli trochę późno i kto wie czy na szybkiego nie sklecono zamknięcia drugiego sezonu.

Co do seriali w USA to jest tak, że póki jest oglądalność to się nie zabija kury znoszącej złote jaja, ale gdy oglądalność spada to bez problemu zdejmuje się serial z anteny natychmiast mimo, że są nakręcone kolejne odcinki (które z reguły są udostępniane w internecie, oczywiście tylko dla USA). Tak było ze świetnym w mojej opinii serialem "Vanished".

#85 lesotho

lesotho
  • 42 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 04 kwietnia 2007 - 14:12

Serial rewelacyjny - trzyma w napięciu. Nie myślałam, że dam się wciągnąć. W niecały tydzień obejrzałam 1. serię (musiałam chodzić do pracy jeszcze ;) ) Teraz oglądam drugą. Trudno oderwać się od kompa... :)

#86 DonArturo

DonArturo
  • 711 postów
  • SkądEsquel, ARG

Napisano 06 kwietnia 2007 - 11:28

obejrzałem 22 odcinek 2 sezonu-widzę że scenażyści mocno się gimnastykują, żeby przedłużyć serial

#87 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 06 kwietnia 2007 - 11:36

właśnie włączyłem sobie pierwsyz odcinek pierwszej serii zobaczymy co to za serial ;)

#88 yezooz

yezooz
  • 85 postów
  • SkądGdansk, PL

Napisano 06 kwietnia 2007 - 11:48

właśnie włączyłem sobie pierwsyz odcinek pierwszej serii zobaczymy co to za serial ;)

hehe zazdroszcze :-P
to byla fajna przygoda :)

a co do 2x22 to juz sie balem, ze bedzie cukierkowe zakonczenie tej serii (bo sie na nie zanosilo), ale jak to zawsze w tym serialu w ciagu kilku sekund wszystko sie zmienilo o 180st. :lol:

#89 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 06 kwietnia 2007 - 13:58

na czwartym odcinku jestem. ło. ciekawie.

#90 razorek84

razorek84
  • 578 postów
  • Skąd100lica

Napisano 06 kwietnia 2007 - 17:57

serial jest nie przecietny.ja to z cala rodzinka co tydzien we wtorek sobie ogladalem :P to byly czasy... Teraz szukam czegos nowego, czekam na heroes i zoabczymy... Moze ktos cos poleci ?

#91 czekma

czekma
  • 22 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 06 kwietnia 2007 - 18:12

Więc polecam :) Jericho http://www.imdb.com/title/tt0805663/ http://pl.wikipedia....Jericho_(serial) leci w USA w nocy z środy na czwartki (tak jak Lost)
w tym tyg. wyemitowali 17 odc. pierwszego seonu.
Day Break - też zdjęty jak Vanished po 6 odc. następne 7 było dostępne przez net. http://pl.wikipedia.org/wiki/Day_Break
ora gorąco polacam wspomniany wcześniej Heroes (niestety przerwa do 20 któregośtam kwietnia) do tej pory 18 odc.

#92 razorek84

razorek84
  • 578 postów
  • Skąd100lica

Napisano 06 kwietnia 2007 - 19:00

Jericho to dla mnie nastepna moda na sukces kicz jakich malo, Day break juz caly obejrzalem i wiem ze jest wart, jezeli ktos nie widzial to POLECAM! Heroes do 23 kwietnia :P

#93 yezooz

yezooz
  • 85 postów
  • SkądGdansk, PL

Napisano 06 kwietnia 2007 - 19:10

Jericho to dla mnie nastepna moda na sukces kicz jakich malo

dobrze slyszalem "moda na sukces" ?
aaa to swietnie - przekaze tesciowej :lol:

#94 czekma

czekma
  • 22 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 06 kwietnia 2007 - 23:16

W Jericho przynajmniej główny wątek daje scenarzystom więcej możliwości, owszem przynudzają czasem, ale ostatnio trochę więcej się dzieje.... To Prison zaczyna wchodzić w etap "Mody...." widać brakuje pomysłów. Zobaczymy co będzie w trzecim sez. kosmici ;) ??

#95 razorek84

razorek84
  • 578 postów
  • Skąd100lica

Napisano 07 kwietnia 2007 - 08:09

dobrze slyszalem "moda na sukces" ?
aaa to swietnie - przekaze tesciowej :lol:

niech tesciowa sobie obejrzy ...:P
Bo pewnie moda na sukces juz sie jej znudzila ..:)

#96 jac.zuz

jac.zuz
  • 231 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 kwietnia 2007 - 22:55

Z Prison break faktycznie troche juz jest przesada z historiami, szczegolnie w dwoch ostatnich odcinkach drugiej serii. Zaczyna im sie za bardzo rozlazic fabula. Pierwsza seria miala klimat, az sie chcialo wiedziec co bedzie sie dzialo w nastepnym odcinku. A druga juz nie robila na mnie takiego wrazenia. Owszem zdazylo sie troche fajnych odcinkow, ale moglo byc wiecej. Ale mimo to, jak na razie jest to dla mnie serial numer 1 :P A co do Heroes, to szczerze polecam, w 3 dni 16 odcinkow obejrzalem, i uwazam ze to niezla alternatywa dla Prison Break, przynajmniej do jesieni :P

#97 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 07 kwietnia 2007 - 23:11

star gate sg1 - całe 9 sezonów, jest co robić :)

#98 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 kwietnia 2007 - 23:20

star gate sg1 - całe 9 sezonów, jest co robić :)

Swego czasu oglądałem, jak leciało w polskiej tv... ale później przestałem, ale bardzo go lubiłem i również polecam.

#99 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 08 kwietnia 2007 - 09:34

Swego czasu oglądałem, jak leciało w polskiej tv... ale później przestałem, ale bardzo go lubiłem i również polecam.

w polskiej tv? chyba się przesłyszałem. kiedy? na pewnmo Ci o serial chodzi? a może o film? bo ja nie przypominam sobie, żeby sg1 leciało w tv polskiej. na rtl do dziś leci ale w kraju holska? wow.

w ogóle proponuję zmianę nazwy tematu na prison break i inne seriale ;) żeby nie zakładać nowych tematów o serialach na forum, wszak to forum makowe a nie filmowe :)

#100 razorek84

razorek84
  • 578 postów
  • Skąd100lica

Napisano 08 kwietnia 2007 - 09:50

ale tak przyjemna odskocznia od makowych tematow, moj szwagier uwielbia sg1 a ja go nie cierpie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych