---- Dodano 28-01-2007 o godzinie 05:00 ----
wiwo>> bierz 2 generacji, mam go od miesiąca i nie przejmuje się nim wsadzam normalnie do kieszeni co z pierwszej generacji nie było do pomyślenia - trzeba nosić w pokrowcu i to nawet pokazują się ryski !!! Plusy tego sprzęcika, wykorzystane lub nie:
+ w sofcie jest opcja szukaj a ja mam niektóre mp3 kiepsko podpisane więc to jest zaleta full wypas;
+ przy szybkim przewijaniu pokazują się litery alfabetu które wybierasz;
+ wygląd według mnie jest ładniejszy od białego (biały mi się kojarzy wyłącznie z video);
+ + + no i najważniejsze bateria chodzi i chodzi w przeciwieństwie do tego modelu ze starej generacji to widać od razu przy zabawie - pierwsze dni posiadania owego sprzęciku

---- Dodano 28-01-2007 o godzinie 05:13 ----
wg. mnie skrajne minimum cenowe jakie może osiągnąć iPod 2gen to 400PLN najmniej (krytyczne) to podróbka. Nie chcę mi się wierzyć, że hurtownik ma kontakt bezpośredni z producentem iPodów z chin bo tak z tego należało by wnioskować. A z USA zakładając, że tam w sklepie kosztują 150$ to pewnie hurtowo ok 70-80$ teraz doliczyć koszty wysyłki narzutu hurtownika no i sprzedawcy i co wychodzi 300 złoty !! Jeżeli to oryginały to wyłącznie KRADZIONE z kontenerów innej możliwości nie ma nie ma nie ma i jeszcze raz nie ma.
---- Dodano 28-01-2007 o godzinie 05:14 ----
To by wyjaśniało tą gwarancję na okres 6miesięcy