Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

S艂uchawki - kt贸re wybra膰?

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
2853 odpowiedzi w tym temacie

#1676 huqo

huqo
  • 16 post贸w

Napisano 24 sierpnia 2012 - 19:36

ikaaner Mam oryginalne z iSpotu... To by艂a ironia je偶eli nie jeste艣 w temacie i ci si臋 nie chce przeczyta膰 5 post贸w wstecz to si臋 lepiej nie udzielaj. Cintulek Je偶eli dla Ciebie beatsy nie maj膮 przestrzennego d藕wi臋ku to chyba s艂ucha艂e艣 podr贸bek albo masz s艂abego playera. Ja jak odpali艂em zwiastun Transformers贸w to my艣la艂em 偶e padne i czu艂em si臋 jak w kinie :) Wi臋c nie wprowadza艂 w b艂膮d bo naprawde czytaj膮c niekt贸re komentarze to nie wiem czy wam p艂ac膮 za jechanie na beatsy czy wy u偶ywali艣cie podr贸bek...

#1677 karol14

karol14
  • 173 post贸w
  • Sk膮dDzia艂dowo, Poland

Napisano 24 sierpnia 2012 - 20:59

huqo masz Studio, tak? Opr贸cz nich jakie艣 jeszcze?

#1678 Axellvak

Axellvak
  • 1聽938 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dEarth

Napisano 25 sierpnia 2012 - 10:48

ikaaner Mam oryginalne z iSpotu... To by艂a ironia je偶eli nie jeste艣 w temacie i ci si臋 nie chce przeczyta膰 5 post贸w wstecz to si臋 lepiej nie udzielaj.

Mo偶esz nie szczeka膰? wyluzuj ch艂opie.. wypij sobie melisse dobrze Ci zrobi :)

#1679 oxygen63

oxygen63
  • 31 post贸w

Napisano 25 sierpnia 2012 - 10:51

Witam, Planuj臋 zakupi膰 s艂uchawki nauszne do iPod'a touch/ iPhone'a. Cena: do 600 pln. Maj膮 sobie dobrze radzi膰 w ha艂a艣liwych miejscach (poci膮g/tramwaj). Czasami w nich pobiegam B臋d臋 przede wszystkim s艂ucha艂 muzyki klasycznej, jazzu i rocka. Niezb臋dny jest kontroler g艂o艣no艣ci i mikrofon. Co proponujecie? Dzi臋ki i pozdrawiam !

#1680 arturcisz

arturcisz
  • 10聽155 post贸w
  • Sk膮dSzczecin

Napisano 25 sierpnia 2012 - 10:53

Napisa艂em 偶e nie chodzi mi tylko o sam bass! Wi臋c nie pisz 偶e tylko to si臋 dla mnie liczy a inne tony nie s膮 potrzebne. Bas jest mo偶e lekko wzmocniony a reszta gra jak powinna. I to mi si臋 podoba w tych s艂uchawkach. A mo偶e to w艂a艣nie beatsy daj膮 'prawde' a inne s艂uchawki nie s膮 w stanie tak zagra膰? ;) By艂e艣 kiedy艣 w prawdziwym studiu nagraniowym oczywi艣cie z 'ameryka艅skim rapem' LOOOL? M贸wili ci jak powinny brzmie膰 ich utwory? Nie jestem ekspertem wi臋c ja tego nie wiem :) Ty pewnie my艣lisz 偶e w samochodzie mam tylko tube na max 偶e wszystko lata i si臋 wo偶e po mie艣cie na czarnej nucie co? Dla mnie to ju偶 nie jest muzyka.
Ja wszystko rozumiem co napisa艂e艣 masz swoje zdanie i ok. Mi si臋 bardzo podoba d藕wi臋k w moich s艂uchawkach i tyle :)

Lekko, nie 偶artuj. Mega mocno podkr臋cony.

Na 艣wi臋ta zakupuj臋 B&W, zdecydowanie lepszy wyb贸r, w ko艅cu do niego dojrza艂em.

#1681 huqo

huqo
  • 16 post贸w

Napisano 25 sierpnia 2012 - 19:47

ikaaner wypi艂em dwie i ju偶 mi lepiej ;) karol14 Tak mam tylko studio bo po co mi wi臋cej? :) arturcisz Mo偶e dla ciebie... Dla mnie w sam raz :) Dobra KONIEC gadania o beatsach bo ka偶dy ma swoje zdanie i tyle a to nie jest temat o nich.

#1682 oxygen63

oxygen63
  • 31 post贸w

Napisano 26 sierpnia 2012 - 11:11

Witam,

Planuj臋 zakupi膰 s艂uchawki nauszne do iPod'a touch/ iPhone'a.
Cena: do 600 pln.

Maj膮 sobie dobrze radzi膰 w ha艂a艣liwych miejscach (poci膮g/tramwaj). Czasami w nich pobiegam
B臋d臋 przede wszystkim s艂ucha艂 muzyki klasycznej, jazzu i rocka.
Niezb臋dny jest kontroler g艂o艣no艣ci i mikrofon.

Co proponujecie?

Dzi臋ki i pozdrawiam !

pomoze ktos?:razz:

EDIT:

Czy kupuj膮c np. s艂uchawki akg k450 i dodatkowo kabel z monster beats贸w (z kontrolerem), czy w艂a艣nie ten kontroler zadzia艂a?

pzdr

#1683 Cintulek

Cintulek
  • 2聽128 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, Poland

Napisano 26 sierpnia 2012 - 11:37

pomoze ktos?:razz:

EDIT:

Czy kupuj膮c np. s艂uchawki akg k450 i dodatkowo kabel z monster beats贸w (z kontrolerem), czy w艂a艣nie ten kontroler zadzia艂a?

pzdr

Yup, powinien, poniewa偶 to kabel wysy艂a "impulsy". ;)

#1684 oxygen63

oxygen63
  • 31 post贸w

Napisano 26 sierpnia 2012 - 12:18

swietnie ! Zatem czy AKG K450 to dobry wyb贸r? :)

#1685 Cintulek

Cintulek
  • 2聽128 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, Poland

Napisano 26 sierpnia 2012 - 13:05

swietnie !

Zatem czy AKG K450 to dobry wyb贸r? :)

Poczytaj kilka stron do ty艂u - ja preferuj臋 bardzo firm臋 AKG, m贸j wujek (muzyk) r贸wnie偶. ;)

#1686 Quuba777

Quuba777
  • 979 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 26 sierpnia 2012 - 18:51

swietnie !

Zatem czy AKG K450 to dobry wyb贸r? :)

Posiada艂em K450 2 lata, w ci膮gu tego czasu pad艂y mi obydwa kabelki 2 razy, gdy偶 raz dosta艂em nowe w ramach gwarancji.
S艂uchawki fajne, bardzo portable, ale kabel to badziewie. Nie wiem czy ten z Beats贸w b臋dzie pasowa艂, ale je艣li tak... polecam! (Cho膰 szczerze w膮tpi臋 by pasowa艂)

#1687 The Bubu

The Bubu
  • 23 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw

Napisano 26 sierpnia 2012 - 19:57

R贸wnie偶 ostatnio zakupilem AKG K450; niez艂e s艂uchawki, zar贸wno pod k膮tem d藕wi臋ku, jak i wygody czy mobilno艣ci. Rzeczywi艣cie, doskwiera mi brak kontrolera, daj zna膰 je艣li kupisz i b臋dzie dzia艂a艂!

#1688 Steam

Steam
  • 44 post贸w

Napisano 26 sierpnia 2012 - 21:44

Siema s艂ucham hip-hopu i potrzebuje jakie艣 s艂uchawki douszne (ale nie mog膮 by膰 dokana艂owe). Licz臋 na dobry bas. Cena max. 120 z艂. Mo偶ecie co艣 poleci膰?

#1689 ktmracing

ktmracing
  • 635 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dSilesia / Rbk

Napisano 27 sierpnia 2012 - 11:28

Powiem tak od wczoraj jestem posiadaczem s艂uchawek NAUSZNYCH Pioneer SE-MJ 721 K.
Wcze艣niej mia艂em s艂uchawki a-jays four + pianki comply - plus taki 偶e by艂o sterowanie i mo偶liwo艣膰 rozmawiania po艂膮cze艅. Jednak偶臋 efekt mikrofonowy i ko艅c贸wki a jays nie pasowa艂y mi wog贸le przy gwa艂towniejszym ruchu wypada艂y mi one, za艣 z drugiej strony denerwowa艂 mnie mikrofon zbyt blisko twarzy obijaj膮cy si臋 o ni膮.
Od wczoraj mam Pioneer SE-MJ 721 K nauszme, Cena 179z艂 - kolor bia艂y. Warto by艂o za nie zap艂aci膰 bo dzwi臋k w nich to bajka ! Zar贸wno wysokie tony jak i mocny klubowy bass.
Nie chc臋 nikomu narzuca膰 niczego ale je艣li macie mo偶liwo艣膰 do艂贸偶cie sobie i kupicie pioneer-y przypominaj膮 wizualne beats'y, ale tutaj parametry s膮 i lepsze i dzwi臋k.
Dodam 偶e s膮 mi艂e i lekkie bo po 4 godzinach s艂uchania muzyki ani g艂owa ani uszy nie bola艂y :P
Do艂膮czona grafika

#1690 MeGusta

MeGusta
  • 253 post贸w

Napisano 28 sierpnia 2012 - 13:33

!!!Monster Beats Solo HD by Dr.Dre ORYGINA艁!!! (2588004701) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.

Kupi膰 ? Rozwa偶am zakup tych s艂uchawek, ale nie chc臋 chi艅czyka o warto艣ci 50 z艂 :P

#1691 LeYahoo

LeYahoo
  • 22 post贸w

Napisano 28 sierpnia 2012 - 20:09

Szukam nausznych z pilotem i mikrofonem do oko艂o 300z艂, najlepiej z wtykiem k膮towym.

Wysiad艂y mi Sennheisery MX 680i Adidas - oczywi艣cie kabelek przy wtyku - by艂 prosty, nie k膮towy.

Kt贸re z tych uwa偶acie za najlepsze? Bez zb臋dnej paplaniny :D

#1692 Quuba777

Quuba777
  • 979 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 28 sierpnia 2012 - 20:16

Wysiad艂y mi Sennheisery MX 680i Adidas - oczywi艣cie kabelek przy wtyku - by艂 prosty, nie k膮towy.
[/LIST]

Je艣li to tylko kabel przy wtyku, mo偶e warto poprosi膰 kogo艣 by zarobi艂 porz膮dn膮 wtyczk臋 tym s艂uchawkom? Albo nawet samemu?

#1693 LeYahoo

LeYahoo
  • 22 post贸w

Napisano 29 sierpnia 2012 - 07:42

Sam nie potrafi臋, nie chce mi si臋 w to bawi膰. Po drugie, chcia艂bym mie膰 nauszne - dokana艂owe z tego co czyta艂em s膮 niezdrowe, a douszne mi 艂atwo wypadaj膮.

#1694 Bajerniak

Bajerniak
  • 39 post贸w

Napisano 02 wrze艣nia 2012 - 09:57

Witam Mam pytanko do forumowicz贸w czy s艂uchawki nauszne SONY XB500 do Iphone 4S to dobry wyb贸r ??? S艂ucham g艂ownie muzyki elektronicznej, dream house, rock, pop, disco polo, Ewentualnie mo偶e by膰 co艣 dro偶szego, ale czyta艂em wiele pochlebnych opinii o s艂uchawkach SONY XB 500. Czekam na wasze opinie... Pozdrawiam.:wink:

#1695 Bajerniak

Bajerniak
  • 39 post贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2012 - 17:59

inna sprawa co do Iphona 4S to ma wyj艣cie line-out i mo偶na by go podpi膮膰 pod wzmacniacz i s艂uchawki nauszne i wtedy to moc i d藕wi臋k hi-fi na najwy偶szym poziomie, czy te偶 tak my艣licie???

#1696 michasz

michasz

• 2聽914 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 10 wrze艣nia 2012 - 19:39

Poszukuj臋 s艂uchawek dousznych z mikrofonem dla iPhone'a (koniecznie) i jak na razie waham si臋 pomi臋dzy AKG K350, a dokana艂owymi s艂uchawkami Apple. Czy kto艣 mia艂 kontakt z obydwoma modelami i mo偶e po prostu powiedzie膰, kt贸re s艂uchawki s膮 lepsze? :) albo chocia偶 jaki艣 spec w oparciu o dane mo偶e pom贸c? Chodzi mi generalnie o d藕wi臋k, nie cen臋 itp. :)

#1697 NouNejm

NouNejm
  • 717 post贸w
  • Sk膮dToru艅

Napisano 10 wrze艣nia 2012 - 21:48

Wi臋c tak, AKG w tej cenie raczej nie warto bra膰 偶adnych, bo opinie s膮 mocno r贸偶ne. Je艣li chodzi o Apple-In-Ear, to graj膮 bardzo 艂adnie jak na 150-200z艂, ale za te ponad 300z艂, kt贸re kosztuj膮 w sklepie, mo偶na znale藕膰 lepsze s艂uchawki, jak cho膰by Phonak Audeo. Poza tym Applowe dokana艂贸wki s膮 s艂abo wykonane. Wed艂ug mnie najlepszym wyborem w okolicy 250z艂 b臋d膮 Brainwavz M4+, kt贸re maj膮 powlekany srebrem, niezniszczalny kabel, przez co s膮 do艣膰 niezniszczalne, a d藕wi臋kowo to troch臋 wy偶szy poziom ni偶 Apple-In-Ear. Najlepiej przeczyta膰 jakie艣聽recenzje. :)

#1698 sasiad234

sasiad234
  • 87 post贸w

Napisano 11 wrze艣nia 2012 - 21:43

Siemka poszukuje s艂uchaweczek w cenie max. 300z艂 (nauszne zamkni臋te/p贸艂otwarte) Powiem szczerze 偶e na s艂uchawkach za dobrze si臋 nie znam, mo偶na powiedzie膰 偶e wcale. Jedynie kojarz臋 firmy kt贸re mog膮 sie pochwali膰 tym sprz臋tem a mianowicie AKG, Sennheiser, Koss moze Denon. Sluchaweczek potrzebowa艂bym do pracy i w podr贸偶ach po Wrocku, tak偶e mam na my艣li s艂uchawki nie za du偶e nie za ma艂e (odrazu napisz臋 ze mia艂em wcze艣niej s艂uchawki akg k530, prawd膮 jest 偶e d藕wi臋k by艂 pi臋kny ale rozmiar za to nie nadawa艂 si臋 na podr贸偶e, jedynie ods艂uch w domu) Drug膮 spraw膮 jest fakt 偶e nie wiem kt贸re by艂yby dla mnie lepsze mianowicie zakmni臋te czy p贸艂otwarte? zale偶y mi r贸wnie偶 na wygodzie gdy偶 zapewne b臋d臋 je nosi艂 po 8h w pracy + 2h podr贸偶y do domu + weekendowe wypady na miasto. Kolejnym pytankiem kt贸re mam do was drodze pomocnicy to gdzie we Wrocku mog臋 skoczy膰 do sklepu aby przes艂ucha膰 paru modeli, uzyska膰 pomocn膮 opinie sprzedawcy itp (nie mam na my艣li sklep贸w typu mediamarkt itp) dzieki wielke za odpowiedzi

#1699 Bajerniak

Bajerniak
  • 39 post贸w

Napisano 15 wrze艣nia 2012 - 19:14

Hej, czemu wszyscy zastanawiacie si臋 nad dokana艂owymi? a nikt opr贸cz mnie nie chce nausznych? Je艣li chodzi o dokana艂owe to wyb贸r jest prosty do Iphone 4 natomiast jest problem z nausznymi bo potrzebuj膮 mocy, niekt贸re nie zaskocz膮 z IP 4... kwestia teraz kt贸re???

#1700 Cintulek

Cintulek
  • 2聽128 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, Poland

Napisano 15 wrze艣nia 2012 - 19:17

Hej,
czemu wszyscy zastanawiacie si臋 nad dokana艂owymi? a nikt opr贸cz mnie nie chce nausznych?
Je艣li chodzi o dokana艂owe to wyb贸r jest prosty do Iphone 4
natomiast jest problem z nausznymi bo potrzebuj膮 mocy, niekt贸re nie zaskocz膮 z IP 4...
kwestia teraz kt贸re???

Wszystkie z AKG, kt贸re polecam bardzo. ;) Kilka stron do ty艂u masz bardzo d艂ugie rozmowy odno艣nie w艂a艣nie s艂uchawek nausznych, trzeba szuka膰!

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych