Zerknij mo偶e tu
http://flavour-desig...m-a,id2222.html
Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.
Napisano 02 lutego 2017 - 12:23
NIE pomagam przez PW. Mog臋 co najwy偶ej pogaw臋dzi膰.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 02 lutego 2017 - 16:38
Witam! Czy kto艣 wie mo偶e, kiedy w Polsce b臋d膮 dost臋pne s艂uchawki BeatsX? Lub gdzie mo偶na je ju偶 kupi膰?
Pozdrawiam.
Napisano 02 lutego 2017 - 16:58
Sprawdzony sklep? Niby co艣 tam kiedy艣 kupowa艂em, ale w sumie sam nie wiem co o tym my艣le膰.
MBA 13" 2015 8/128GB -/- iPhone 6S 16GB -/- iPod Nano 3rd Gen -/- Moto360 1st gen & Xiaomi Mi Band 2
Napisano 02 lutego 2017 - 17:40
Sprawdzony sklep? Niby co艣 tam kiedy艣 kupowa艂em, ale w sumie sam nie wiem co o tym my艣le膰.
Kupowa艂em kilka razy wszystko OK. Kupowa艂em raz z wysy艂k膮 a tak to zawsze osobi艣cie w sklepie. Naprawd臋 porz膮dna firma kt贸ra bardzo dobrze wie co sprzedaje. Kupi艂em u nich raz Spigen'a do S6 Edge kt贸ry by艂 minimalnie za du偶y w stosunku do telefonu (dos艂ownie 0,5mm) wyczuwalne tylko przy mocnym potrz膮艣ni臋ciu to dosta艂em ponad 40% zni偶ki na nast臋pne zakupy + mo偶liwo艣膰 wys艂ania na gwarancj臋, z kt贸rej nie skorzysta艂em bo nie czu艂em potrzeby.
Witam! Czy kto艣 wie mo偶e, kiedy w Polsce b臋d膮 dost臋pne s艂uchawki BeatsX? Lub gdzie mo偶na je ju偶 kupi膰?
Pozdrawiam.
Z tego co si臋 orientuje to s膮 ju偶 na stronie Apple (dost臋pno艣膰 luty). W X-KOM te偶 ju偶 s膮 na stronie (mo偶na zamawia膰). Pono膰 pierwsza dostawa jeszcze przed feriami (w przysz艂ym tygodniu). Sam si臋 zastanawiam czy sobie nie sprawi膰 :-)
U偶ytkownik Danioo edytowa艂 ten post 02 lutego 2017 - 17:40
iMac 21,5 Mid 2014 (1,4GHz,8GB,500GB) + 128GB SSD USB | MacBook Air 11 Early 2014 (1,4Ghz,4GB,256GB)
Samsung Galaxy S8 Arctic Silver / iPhone 7 Matte Black 32GB
Napisano 03 lutego 2017 - 10:06
Kupowa艂em kilka razy wszystko OK. Kupowa艂em raz z wysy艂k膮 a tak to zawsze osobi艣cie w sklepie. Naprawd臋 porz膮dna firma kt贸ra bardzo dobrze wie co sprzedaje. Kupi艂em u nich raz Spigen'a do S6 Edge kt贸ry by艂 minimalnie za du偶y w stosunku do telefonu (dos艂ownie 0,5mm) wyczuwalne tylko przy mocnym potrz膮艣ni臋ciu to dosta艂em ponad 40% zni偶ki na nast臋pne zakupy + mo偶liwo艣膰 wys艂ania na gwarancj臋, z kt贸rej nie skorzysta艂em bo nie czu艂em potrzeby.
Hej, dzi臋ki! Ja raz by艂em w sklepie stacjonarnym tam na kra艅cu Warszawy, ale w sumie wi臋kszego kontaktu z t膮 firm膮 nie mia艂em. W takim razie zakupi臋 u nich, powinno by膰 okay, a jak nie b臋dzie to oddam bo mam takie prawo .
MBA 13" 2015 8/128GB -/- iPhone 6S 16GB -/- iPod Nano 3rd Gen -/- Moto360 1st gen & Xiaomi Mi Band 2
Napisano 03 lutego 2017 - 15:14
Z tego co si臋 orientuje to s膮 ju偶 na stronie Apple (dost臋pno艣膰 luty). W X-KOM te偶 ju偶 s膮 na stronie (mo偶na zamawia膰). Pono膰 pierwsza dostawa jeszcze przed feriami (w przysz艂ym tygodniu). Sam si臋 zastanawiam czy sobie nie sprawi膰 :-)
W艂a艣nie pisa艂em do X-KOM i nie wiedz膮 kiedy nast膮pi dostawa od apple, na stronie apple rzeczywi艣cie pisze tylko dost臋pno艣膰 luty. Zatem czekamy dalej...
Napisano 05 lutego 2017 - 01:00
Te偶 czekam na BeatsX. Mam nadziej臋, 偶e b臋d膮 warte swojej ceny i bas nie b臋dzie zalewa艂 reszty sceny jak to ma miejsce w innych s艂uchawkach tej firmy.
Napisano 13 lutego 2017 - 22:46
Wybaczcie, 偶e przerywam Wam dyskusj臋 pytaj膮c si臋 o prawie po艂ow臋 ta艅sze s艂uchaweczki, ale nie wiem na co si臋 zdecydowa膰, bo zastanawiam si臋 nad:
- Bose Soundtrue In-Ear
- RHA MA750i
I mam dylemat, bo zar贸wno osoby polecaj膮 te i te s艂uchawki (ale jako艣 RHA bardziej do mnie przemawiaj膮 je艣li chodzi o wygl膮d + s膮 dost臋pne w Cortlandzie). Co my艣licie o tym, kt贸re wed艂ug Was lepiej kupi膰?
Piszcie oczywi艣cie je艣li by艣cie mieli jeszcze jakie艣 propozycje je艣li chodzi o s艂uchawki douszne do 400 z艂.
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Napisano 16 lutego 2017 - 11:20
Hej,
s艂uchajcie, szukam s艂uchawek bezprzewodowych:
Napisano 19 lutego 2017 - 15:00
Mo偶e kto艣 poleci膰 jakie艣 s艂uchawki dokana艂owe do 150z艂? Fajnie gdyby zgrywa艂y si臋 z ip7.
Napisano 25 lutego 2017 - 14:52
Wczoraj pyta艂em o dost臋pno艣膰 Beats X w iSpot odpowiedzieli 偶e czekaj膮 na dostaw臋, ale 偶adnej konkretnej daty mi nie podali. Jak kto艣 dostanie to niech co艣 wi臋cej o d藕wi臋ku napisze.
iPhone X, Macbook Air 13, Apple Watch 4 Nike, Apple TV 4K
Napisano 04 marca 2017 - 16:03
Witajcie forumowicze. Mam pytanie do osob, ktore znaja sie na fachu odnosnie sluchawek.
Szukam sluchawek tak do 1500-2000 zl, w tej cenie chcialbym otrzymac sprzet najlepszej jakosci, najlepiej na bluetooth, choc na kablu rowniez nie pogardze, moga byc i nauszne i dokanalowe. Jestem audiofilem, wiec jakosc dzwieku jest dla mnie sprawa pierwszorzedna.
Zastanawialem sie nad takimi firmami jak:
-Bang & Olufsen ( Modele H5, H8, H9 )
- Bose QuietComfort 34
- Bowers-Wilkins P7
Oczywiscie milo byloby, jesli ktos, kto zna sie bardzo dobrze w tym temacie moglby sie wypowiedziec i cos mi doradzic, oraz zaproponowac cos innego. Moze taniej mozna kupic jeszcze lepiej jakosciowo sluchawki, nie mam pojecia.
Dzieki i pozdrawiam .
Komputer: MacBook 12'' 2016 Space Gray
Telefon: iPhone X Silver
Napisano 04 marca 2017 - 16:22
Mog臋 wypowiedzie膰 si臋 odno艣nie Bose QC 35 bo sam takie posiadam. Bose zarzuca si臋 cz臋sto 偶e graj膮 艣rednio. Moim zdaniem wynika to z faktu 偶e d藕wi臋k jest czysty a s艂uchawki w 偶aden spos贸b go nie ubarwiaj膮. Dla jednych to wada dla drugich zaleta. Ja nale偶臋 do tej drugiej grupy. Co do redukcji szum贸w mog臋 powiedzie膰 tylko jedno. Perfekcja. Mam wra偶enie 偶e tak jak robi to Bose nie robi nikt inny. W B&O podobno te偶 dzia艂a 艣wietnie ale nie odcina a偶 tak bardzo. W sumie to te偶 zale偶y jak bardzo chcemy si臋 odci膮膰 od 艣wiata zewn臋trznego. Jedyn膮 wad膮 jest fakt 偶e redukcji szum贸w nie da si臋 wy艂膮czy膰. To uci膮偶liwe w sytuacji kiedy kto艣 do ciebie m贸wi a ty za nic go nie s艂yszysz. Czasem chcia艂bym s艂ucha膰 muzyki maj膮c wci膮偶 kontakt ze 艣wiatem zewn臋trznym
MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods
Napisano 04 marca 2017 - 19:51
Witajcie forumowicze. Mam pytanie do osob, ktore znaja sie na fachu odnosnie sluchawek.
Szukam sluchawek tak do 1500-2000 zl, w tej cenie chcialbym otrzymac sprzet najlepszej jakosci, najlepiej na bluetooth, choc na kablu rowniez nie pogardze, moga byc i nauszne i dokanalowe. Jestem audiofilem, wiec jakosc dzwieku jest dla mnie sprawa pierwszorzedna.
Zastanawialem sie nad takimi firmami jak:
-Bang & Olufsen ( Modele H5, H8, H9 )
- Bose QuietComfort 34
- Bowers-Wilkins P7
Oczywiscie milo byloby, jesli ktos, kto zna sie bardzo dobrze w tym temacie moglby sie wypowiedziec i cos mi doradzic, oraz zaproponowac cos innego. Moze taniej mozna kupic jeszcze lepiej jakosciowo sluchawki, nie mam pojecia.
Dzieki i pozdrawiam .
Hej! Je艣li jeste艣 audiofilem polecam z czystym sumieniem Bang & Olufsen, ale model H6. Co prawda nie ma bluetooth, a jedynie kabel jack, ale 偶adne inne s艂uchawki od Banga nie oferuj膮 takiej jako艣ci d藕wi臋ku. Sam mam H6 v1 i je uwielbiam, mam te偶 H5 jako bezprzewodowe "na wyj艣cie" - s膮 super, ale s艂uchawki dokana艂owe nie zast膮pi膮 nausznych. Dodatkow膮 zalet膮 H6 jest ich cena, mo偶na teraz je kupi膰 za 艣wietne pieni膮dze
Napisano 04 marca 2017 - 20:35
A H6 maj膮 redukcj臋 szum贸w?
Napisano 04 marca 2017 - 20:42
Nie maj膮. ANC maj膮 tylko H8 i H9.
Napisano 05 marca 2017 - 00:56
Napisano 05 marca 2017 - 09:41
z Bose QC25 wypad艂a mi 艣rubka 艂膮cz膮ca s艂uchawki z pa艂膮kiem, sam nie umia艂em takiej znale藕膰 nigdzie wi臋c napisa艂em do supportu czy mogliby mi tylko poda膰 nazw臋 i rozmiar tej 艣rubki to j膮 sobie gdzie艣 dokupi臋/zam贸wi臋 (艣rubka warta grosze). Wypi臋li si臋 na mnie, bo skoro s艂uchawki mam po gwarancji to nic nie zrobi膮, nawet rozmiaru g艂upiej 艣rubki nie mog膮 mi poda膰.
Napisano 06 marca 2017 - 08:53
BOSE to skr贸t - Buy Other Sound Equipment
Napisano 06 marca 2017 - 11:24
BOSE to skr贸t - Buy Other Sound Equipment
Lub: Buying Overpriced Sound Equipment Ale akurat ANC w ich wykonaniu jest generalnie chwalone...
Napisano 06 marca 2017 - 11:59
ANC w Bose z tego co poczyta艂em jest nie tylko chwalone ale kr贸tko m贸wi膮c uwa偶ane za najlepsze na rynku. OK zaraz kto艣 powie 偶e to Bose i 偶e to nie mo偶liwe ale jednak. Nie chc臋 wyj艣膰 na tego co broni Bose bo nie mam w tym interesu i jak pisa艂em wypowiadam si臋 tylko o Bose bo takie s艂uchawki mam a wcze艣niej mia艂em do czynienia z system Lifestyle. Bardziej chodzi mi o fakt 偶e sporo os贸b skrytykuje Bose ale nie powie za co. Je艣li ju偶 padaj膮 argumenty to d藕wi臋k o kt贸rym pisa艂em. Czysty niezmieniony. OK mo偶e od s艂uchawek w tej cenie oczekujemy 偶e wydob臋d膮 z ka偶dego d藕wi臋ku jeszcze wi臋cej. Ale jak czytam 偶e kto艣 poleca Beats'y to jako艣 nie ufam. Nie wiem jak teraz ale ten przesterowany bass w beatsach kt贸ry kiedy艣 napotka艂em by艂 dla mnie katastrofalny. Wol臋 bezpieczny zakup Bose ni偶 s艂uchawki kt贸re b臋d膮 co艣 tak podrysowywa艂y 偶e b臋d膮 nie do u偶ytku.
Napisano 06 marca 2017 - 14:41
Je艣li chodzi o ANC to Bose jest najlepsze, w ko艅cu produkuj膮 headsety dla pilot贸w. Inne produkty bose owszem, kiepska relacja cena/jako艣膰 d藕wi臋ku.
Napisano 11 marca 2017 - 22:56
Witam, mam taki dylemat jakie sluchawki polecilibyscie do iPhona 7 plus? mam na mysli przewodowe czy bezprzewodowe? Bo jesli bezprzewodowe to sie wstrzymam na razie z zakupem i pozbieram troche pieni臋dzy na cos dobrego chyba ze przewodowe to zastanawiam sie nad takimi sluchaweczkami i byly by one juz brane za nied艂ugo. Mam na mysli s艂uchawki:
SoundMAGIC E10MEwentualnie te s艂uchawki:
Sennheiser CX 300-II PrecisionLub takie:
Sennheiser CX 3.00Napisano 12 marca 2017 - 09:08
Z iPhonem SE jak i z poprzednimi telefonami oraz odtwarzaczem, komputerem etc. u偶ywam s艂uchawek SoundMagic E10. ale w zwyk艂ej przewodowej wersji, bez pilota czy mikrofonu i jestem z nich zadowolony, 艂adnie graj膮 i maj膮 dobry bass, wi臋c nadadz膮 si臋 do wszelkiego rapu, trance czy typowo radiowej, wsp贸艂czesnej muzyki. Co do przewodowych albo bezprzewodowych to maj膮c iPhone 7 poszed艂bym raczej w bezprzewodowe z powodu komfortu - brak kabli i przej艣ci贸wki jak w starych sony ericssonach
U偶ytkownik mstanko edytowa艂 ten post 12 marca 2017 - 09:09
Napisano 12 marca 2017 - 12:06
W艂asnie zapomnialem dodac ze ja s艂ucham rapu g艂ownie. No w艂asnie ja mam dylemat bo niby przewodowe sa niez艂e to musialbym uzywac tej przejsciowki przez co ona by mi sie szybko zniszczy艂a przez co musialbym wydac 50 z艂 bo tyle kosztuje przejsciowka. Z przewodowych to jeszcze o Jaysach myslalem ale nie wiem ktory model. Z bezprzewodowych to nie mam pojecia jakie by byly dobre. Tak w og贸le to pytanie mamjeszcze jedno takie lepiej graja przewodowe czy bezprzewodowe mam na mysli jakis najlepszy model z przewodowych i najlepszy z bezprzewodowych. Z przewodowych to by mog艂yu byc jeszcze B&O H3 albo bezprzewodowe H5 tej samej firmy tylko takie znam no i te co sa na stornie apla z takich bezprzewodowych.
Z bezprzewodowych to jakie byscie polecali?
Prosz臋 nie podbija膰. Pozycjonowanie w艂asnych post贸w jest nieeleganckie i nie by艂o tu nigdy mile widziane. Post podbijaj膮cy usun膮艂em.
U偶ytkownik cronopioverde edytowa艂 ten post 12 marca 2017 - 17:07
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych