Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Spadek udziałów Apple na rynku smartfonów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1 492 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwietnia 2010 - 06:21

Ja mam w Samsungu też. Chodzi ok, ale nie używam bo nie pokazuje filmów subskrybowanych.

#27 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 kwietnia 2010 - 08:23

Ja również mam YT w Samsungu. Prędkość jest bardzo dobra (po WIFI) filmy wczytują się płynnie i pokazywane są przyjemnie dla oka, ale brak pokazywania filmów subskrybowanych to porażka.

#28 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 kwietnia 2010 - 12:07

A ja cały czas czekam aż redaktorzyny zrozumieją różnice miedzy "wzrost o 5.2%", a 5.2 punktu procentowego (co jest w tytule odpowiedniej kolumny tabelki). Ciekawe czy przymusowa matura z matematyki coś zmieni w tym temacie, bo ręce opadają przy każdym tego typu "niusie".

#29 Yurek90

Yurek90
  • 958 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 07 kwietnia 2010 - 12:17

Spadek zapewne spowodowany iPadem na prezentacji i tylko nim, bez żadnych aktualizacji czy czegokolwiek, bez iPhone Os4.0. Ludziom wciąż brakuje rożnych rzeczy na iPhone, a Apple stoi w miejscu. Jednak spadek niewielki, nie ma się co przejmować, po czerwcu będzie mam nadzieje wzrost ;)

#30 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 07 kwietnia 2010 - 12:48

A ja cały czas czekam aż redaktorzyny zrozumieją różnice miedzy "wzrost o 5.2%", a 5.2 punktu procentowego (co jest w tytule odpowiedniej kolumny tabelki). Ciekawe czy przymusowa matura z matematyki coś zmieni w tym temacie, bo ręce opadają przy każdym tego typu "niusie".

Mój błąd, zapomniałem poprawić. A matura z matematyki zdana w czasach, kiedy jeszcze nie była obowiązkowa :) Dobrze, że teraz jest obowiązkowa to jest komu pilnować ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych