Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod - pierwsze kroki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1077 odpowiedzi w tym temacie

#326 rukia

rukia
  • 20 postów

Napisano 07 sierpnia 2007 - 11:38

no zwykła pustota... aż przykro czytać twoje posty karolinka... poza tym ja w tej chwili studiuje i pracuję. sorry ale dzienny student na wyższą pensję raczej nie ma co liczyć. szczególnie jeśli pracuje wtedy kiedy ma czas

P.S. czekam na wymarzonego iPoda :(. ciekawe czy się uda go otrzymać... cały czas czekam na decyzję banku i informację z SADu: możemy pani wysłać iPoda... ciężkie życie studenta :(.

Pozdrowienia dla tych co bawili się w Szczecinie na The Tall Ships' Races...

---- Dodano 07-08-2007 o godzinie 20:20 ----
jupiiiiiiii :) :) :) dostanę iPoda (razem z ładowarką). normalnie skaczę z radości pod sufit. tylko minie jeszcze tydzień zanim do mnie dojedzie :(. czas zacząć zabawę iTunes... trzymajcie kciuki za mój komputer

#327 karolinka_11

karolinka_11
  • 97 postów
  • SkądWarszawa -STM :P

Napisano 07 sierpnia 2007 - 20:11

ja tez przepraszam za ciagniecie 'offtopu' ale kuźwa nie moge..

Karolinko,
pisalas do mnie nawet na priv zebym ci pomogla.zrobilam to chcociaz nie wiedzialas nawet z jakiego forum ja pisze do ciebie. tez mam 14 lat. mam ipoda video ale musialam zbierac z rok czasu zebym uzbierala polowe..ale go dostalam. skakalam z radosci..jak inni. nawet nie wiesz ile to jest 600 zł.. pomysl ze twoj tatus zarabia 600 zł a mama jest bezrobotna.(bez obrazy-to przyklad) juz wiesz o co chodzi? mowiac ze nieukami sa ludzie ktorzy zarabiaja 600 zl brutto i ublizajac takim ludziom jestes po prostu załosna i nikt tu sie ciebie nie czepia tylko probuje ci przedstawic blad ktorego sie wypierasz i myslisz ze nic nie zrobilas..Najczesciej tacy ludzie sa prawie wykształceni lub nawet nie prawie. A taki maslaq nie siedział 3 godz. nad poradnikiem dla tych ktorym nie chce sie otworzyc instrukcji zebys teraz sie go czepiala o cokolwiek.. bo co bys zrboila gdyby w ogole tego nie bylo? i tak jest wyrozumialy..
Żal..

rukia<--
Gratulujemy!

P.S przepraszam jeszcze raz ale jak widze takie rozowe dziewczynki w moim wieku to kuźwa aż białej gorączki dostaje..

---- Dodano 07-08-2007 o godzinie 21:19 ----
z tego wszystkiego zapomnialam zapytac sie o cos..
otoz:
na wyswietlaczu mojego ipodzika pod katem przy sciance ekranu widac tak jakby rozlany wyswietlacz ale gdy go uzywam wszystko jest normalnie. jednak boje sie o niego i zapewne musze zachowac wieksza ostroznosc ale czy tylko to mi pozostaje? czy jest duzo ryzyko ze w koncu mi sie rozleje caly ekran i bede zmuszona wybulic kasy za wyswietlacz?

#328 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 07 sierpnia 2007 - 20:19

hm... chcialabym powiedziec ze mam 14 lat i jestem troche madrzejsza od ciebie :/ A po pierwsze tego nie kupilam sama tlyko moja siorka w USA mi kupila, a to nie moja wina, ze nie chcialo ci sie uczyc i zarabiasz TYLO 600 zł. :/ i odwal sie raz na zawsze ode mnie

Oto dlaczego ludzie mają taką, a nie inną opinię o dzieciach 12-14 lat..
Puste to i niedojrzałe.. (z małymi wyjątkami) no trudno - może kiedyś dorośniesz (czego Ci z całego serca życzę ;))

z tego wszystkiego zapomnialam zapytac sie o cos..
otoz:
na wyswietlaczu mojego ipodzika pod katem przy sciance ekranu widac tak jakby rozlany wyswietlacz ale gdy go uzywam wszystko jest normalnie. jednak boje sie o niego i zapewne musze zachowac wieksza ostroznosc ale czy tylko to mi pozostaje? czy jest duzo ryzyko ze w koncu mi sie rozleje caly ekran i bede zmuszona wybulic kasy za wyswietlacz?

Taka jakby "tęcza"? Nie przejmuj się - to normalne :)

#329 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 07 sierpnia 2007 - 20:26

kilka osób pisało o takiej jakby "tęczy" na wyłoczonym ekranie ipoda, nie jest to jakiś defekt, chyba że jest serio czarna plama PS taki mały ot - o Tall Ships Races gadało się od 2 lat, przyszło i minęło błyskawicznie :( tak to już jest... co prawda mają być jeszcze jakieś zloty oldtimerów ale to nie to, pozdrówy dla uczestników imprezy

#330 rukia

rukia
  • 20 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 08:07

a dziękuję za gratulacje. należą się- sporo się namęczyłam żeby go zdobyć :P... karolinka_11 żeby było więcej ludzi w twoim wieku takich jak ty czy admkryn... a The Tall Ships Races mają się ponownie odbyć w Szczecinie- niestety najwcześniej za 6 lat :(. P.S. zaczynam eksperymenty w iTunesem... będzie strasznie:lol:

#331 karolinka-laleczk

karolinka-laleczk
  • 54 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 08:33

odwalcie sie ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---- Dodano 08-08-2007 o godzinie 09:35 ----
to jest forum o ituens i ipod-ach czy o karolinie, ktora niby obrazila jakas osobe, nawet nie wiem juz jaka, bo tego i tak i tak nie cyztam!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajnie ze dostalas, ale to nuie moja wina, ze musisz zbieracna ipoda pieniadze. Mnie za to winisz ze dostalam go za darmo :/ Sory... ale chyba nie :/ I nie prowadze takiego benzdaziejnego bloga :/ Widac ze ty go prowadzisz :/

#332 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 08:47

mam corke 12 lat i teraz widze ze, pomimo watpliwosci, jednak dobrze ja wychowuje :D dalej gryze sie w jezyk... :D

#333 karolinka-laleczk

karolinka-laleczk
  • 54 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 08:50

hm... a co to ma do rzeczy??

#334 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 08:54

a to ze imho powinnas dostac bana, w realu tez :D

#335 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 08 sierpnia 2007 - 11:39

prosze... make peace no flamewar

#336 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 08 sierpnia 2007 - 13:45

jedno musze przyznac ze dawno takiego najazdu nie bylo eot, koniec romowa na temat podstaw ipoda

#337 karolinka_11

karolinka_11
  • 97 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 14:53

eeh.. ta dziewczynka niby nie czyta tych postów ale wie o co chodzi .hhmm.. dziwne:D a tak w ogóle to po cholere wchodzisz na to forum? zeby pisac 'odwalcie sie ode mnie'? gdybys tu nie wchodzila to juz dawno ten 'offtop' bylby zakonczony.. P.S tak, to jakby tęcza na wyświetlaczu.. wiec dziex za odp.;)

#338 Dobiasz

Dobiasz
  • 273 postów
  • SkądBerlin, DE

Napisano 09 sierpnia 2007 - 09:41

Dżizas. Apel do rodziców: Nie kupujcie dzieciom iPodów!!!

#339 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 09 sierpnia 2007 - 10:38

kupujcie, ale za przyzwoleniem ich samych;)

#340 karolinka-laleczk

karolinka-laleczk
  • 54 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 10:44

wszystko do mnie tyczy i mam to gdzies :/ mowcie sobie co chcecie, ale w realu mnie nie znacie i na pewno nie ooznacie, bo na pewno nie qejde na te forum :/

#341 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 10:47

papapa....

#342 karolinka_11

karolinka_11
  • 97 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 12:12

o lol... :D ;):)

#343 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 09 sierpnia 2007 - 14:40

chyba ja przeprosze i powiem zeby wrocila ... hahah powaznie to nie bede plakal KONIEC OT

#344 karolinka-laleczk

karolinka-laleczk
  • 54 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 16:31

ciebie to ja mam gdzies, nawet nie chcialabym twoich przerosin, a forum sluzy do tego, zeby nie obczerniac i obrazac ludzi tlyko [po o to aby porozmawiac o IPODZIE anie jeddnak sie mylilam, wszyscy wybiora soie jakas osobe i ciagle bdee ja obrazali.

#345 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 09 sierpnia 2007 - 17:18

hm... chcialabym powiedziec ze mam 14 lat i jestem troche madrzejsza od ciebie :/ A po pierwsze tego nie kupilam sama tlyko moja siorka w USA mi kupila, a to nie moja wina, ze nie chcialo ci sie uczyc i zarabiasz TYLO 600 zł. :/ i odwal sie raz na zawsze ode mnie, bo zawsze cos ode mnie chcesz, ja sie nie lapie w kompa i nie siedze 3 godzin jak jakas debilka szukajaca nie wiadomo czego w niczym jak ty :/ odwal sie :/ ja jestem poczatkujaca i nie ktorych rzeczy nie wiem i moglbys to uszanowac palancie, ale ty tego nie potrawisz nadęty ćwoku :/

maslaq ciebie to wogóle nie mozna zrozumiec, taki dziwny, zrąbany paw :/ Myslisz ze ejstes extra ze napsiales ta informacje :/ Tak sie puszysz jak nie wiem co :/ Ciemniak :/ Wlasnie twoje odpowiedzimnie denerwuja, ciagle sie puszysz, myslisz ze wszystko extra napsiales, nie napsiales kilku rzeczy, ktore sa potrzebne tu, aby cos zrealizowac, a tego ci nie powiem, ty nadety pawie :/ Sam sie domysl :/

I kto tu obraża?

A z resztą podobno miałaś już tu nie wchodzić?

#346 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 19:23

Proszę o trzymanie się tematu!

#347 -Adi-

-Adi-
  • 21 postów
  • SkądWrocław

Napisano 09 sierpnia 2007 - 20:43

Witam. Mam taki problem z moim ipodem video: właśnie mam kompa swiezo po formacie i mam problem z dodawaniem okładek płyt(album artwork) przed formatem wszystko ładnie mi działało a robilem to tak jak jest w instrukcji albo prawym na piosenke -> get info -> artwork -> add wybieram obrazek daje okej i nic nie wczytuje sie :( Prosze o pomoc :)

#348 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 20:47

Po formacie ten sam system zainstalowałeś? iTunes ma zainstalowaną najnowszą aktualizację?

#349 -Adi-

-Adi-
  • 21 postów
  • SkądWrocław

Napisano 09 sierpnia 2007 - 20:57

tak to samo a itunes swiezo ze stronki sciagniety wszystko dzis zrobione po calkowitym formacie

#350 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 09 sierpnia 2007 - 22:08

sprawdz czy plikow nie masz tylko do odczytu to może byc powodem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych