Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

App Store na iPhone nie działa przez WiFi ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#26 Luki1980x

Luki1980x
  • 1 postów

Napisano 26 grudnia 2012 - 13:31

Rozwiazales problem z wifi na iPad?

U mnie jest tak samo. iPad na iOS 6 ma problem tylko z wifi i nie łączy sie z AppStore. Dopiero po przestawieniu daty problem znika. Natomiast iphone 4s nie ma żadnych problemów. Tez na iOS 6 i w tej samej sieci.

Witaj mam ten sam problem z połączeniem się z app store przez wifi na iPad 3. Na iPhone 4 chodzi bez problemu iOS ten sam 6.0.1. Jak wyłączenia wifi to na 3G ściga normalnie. Jeśli udało ci się coś z tym zrobić to proszę o pomoc. Pozdrawiam
A przedstawienie daty nie pomaga :(

#27 Hys

Hys
  • 12 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 08:22

Witam, Odświeżam temat. Z dnia na dzień bez żadnych zmian w sieci w domu i w biurze nie mogę robić update i nic ściągnąć z AppStore przez WiFi. Problem dotyczy wszystkich urządzeń (iPhone 4sJB, iPhone4, iPad3) działających na tym samym koncie. Wszystkie inne usługi działają. Update działa jednak normalnie przez 3G. Żadne znane z sztuczki nie pomagają....

#28 aquacuba

aquacuba
  • 108 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 10:05

Hys od 2 dni mam to samo i nic nie pomaga. Cholera mnie już bierze bo takich tematów na forum jest dużo, a nikt nie napisał jak sobie z tym poradzić.
Masz neostradę?

tutaj link do mojego tematu z tym problemem http://myapple.pl/ip...z-appstore.html

#29 Hys

Hys
  • 12 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 10:47

Tak, mam neostradę w domu i w biurze. Spróbuję zobaczyć u kolegi, który ma internet z UPC. W związku z tym podejrzewam, że TPSA mogła coś namieszać...
Na pewno nie jest to wina urządzeń bo nagle wszystkie zaczęły zachowywać się tak samo. Sprawdzę też na innym koncie w appstore - może przyczyną jest coś z moim kontem - chociaż to mało prawdopodobne bo przecież po 3G wszystko działa.

- - - Połączono posty - - -

Jednak problem jest w Orange - [url]http://www.orange.pl/kid,4002278347,id,2423101136,title,Blokowanie-stron-serwerow-przez-neostrade,forumthread.html[/url]
Podobno dzisiaj do 15 mają coś z tym zrobić

#30 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 24 kwietnia 2013 - 13:03

Nie bój się problem mam i ja :/ Pierdzielone Orange niszczy mi biznes ...

#31 yolfiol

yolfiol
  • 58 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 13:15

Witam,u mnie to samo,normalnie kiełbasa jakaś,ciekawe czy to coś od Apple.

#32 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 24 kwietnia 2013 - 13:24

yolfiol jak już pisaliśmy to jest problem od strony Oragne aka Neostrada aka Shitbox xd

#33 Hys

Hys
  • 12 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 18:57

u mnie faktycznie po 15 wszystko wróciło do normy :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych