Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Cyder II - alternatywa dla aplikacji z Cydii

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 Kozak_Barabasz

Kozak_Barabasz
  • 10 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 18:41

Tam się znajduje rzeczy, do których najpierw poda się link z repozytorium ............. Nie ma ogólnego wyszukiwania .......

#27 kaczydred88

kaczydred88
  • 7 postów

Napisano 30 października 2010 - 11:09

hej majkool chcialem zapytac ponownie jak moi poprzednicy czy da sie polaczyc cydera z IP na sofcie 3.1.3?? :( kurcze bo po wcisnieciu get sources w cyderze nic sie nie stalo tylko na dole ekranu widac FILE ERROR :( a w cyderze przy zaznaczeniu opcji USE X HEARDERS widnieje soft 3.1.2 ....no a pisza tez ze przy uzuciu blackraina trzeba miec afc2...a ja jeilbreak robilem przy uzyciu SPIRIT czy to ma znaczenie tez dla CYDERA ? no i wiadomo ze wifi mi nie dziala a openssh to nawet nie wiem czy go mam czy nie ale pewnie nie bo nic takiego wczesniej nie instalowalem zanim wifi dzialalo ... :( gubie sie juz co robic ??

---------- Wpis dodano o 12:09 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:06 ----------

majkool moj poprzednik marioking posiada chyba ten sam problem co ja tzn chodzi mu o to samo tylko nie wiem co z tym softem 3.1.3 bo jak co to zrobie soft od nowa i wroce na 3.1.2 byle by mi zadzialal cyder 2 ...

#28 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 30 października 2010 - 16:50

afc2add musisz zainstalować po użyciu Spirit, wtedy będziesz miał możliwość pobrania źródeł z iPhone w Cyder'ze. Tak poza tym przy oprogramowani 3.1.3 i < używaj programu redsn0w. Pozdrawiam

#29 kaczydred88

kaczydred88
  • 7 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 22:45

tak masz racje faktycznie uzylem redsn0wa :) a ja glupi zapomnialem tzn nie bylem pewny ale patrzylem na swoje pliki w kompie do IP i domyslilem sie ze byl na redsn0wie zrobiony no a tak pozatym dzieki za pomoc jestes rowny gosc :) ale mam jeszcze jedno pytanie ...jak mam zainstalowac to afc2add skoro nie mam wifi :( a na cyderze probowalem ale ikonka ani zadna informacja mi na IP nie wyskoczyla gdy probowalem to AutoInstallowac na Cyderze :( a probowalem wgrac winterboarda i tez mi ikonki nie pokazalo na IP a robilem to jak na filmiku:( co moge robic zle ??:(

#30 kaczydred88

kaczydred88
  • 7 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 09:17

hejmajkool zrobilem tak ze wgralem softa 3.1.3 na nowo bo 3.1.2 nie chcial dzialac :( jakis blad wyskakiwaj przy instalacji tego softu co wczesniej sie nie wydarzylo ...no ale 3.1.3 sie udalo wgrac i zrobilem JB redsn0wem 0.94 I udalo mi sie dostac do plikow systemowych :) nawet udalo mi sie wgrac przez CYDERa 2 bossprefs i winterborda ale nie co jest grane gdy wlaczaym winterborda bo po uruchomieniu wyskakuje mi bialy ekran a po chwili mi sie on wylacza(winterboard) a np na bossprefsie nie mam aktywnego przycisku RESPRING po wcisnieciu nic sie nie dzieje :( A jeden program i drugi widnieje mi w zainstalowanych aplikacjach na CYDII Nie mam wifi !a po zainstalowaniu softa woczoraj znowu mi zaczelo edge zrzerac kase z fona :( a zablokowalem go blednym haslem na VPNenie ale to nie pomaga Co jakis czas mi cos zabiera z konta:( co poradzisz?? a ten post wyzej jest nieaktualny juz;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych