Tam się znajduje rzeczy, do których najpierw poda się link z repozytorium .............
Nie ma ogólnego wyszukiwania .......
Cyder II - alternatywa dla aplikacji z Cydii
Rozpoczęty przez
majkool
, 01 lut 2010 23:27
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 czerwca 2010 - 18:41
Napisano 30 października 2010 - 11:09
hej majkool chcialem zapytac ponownie jak moi poprzednicy czy da sie polaczyc cydera z IP na sofcie 3.1.3??
kurcze bo po wcisnieciu get sources w cyderze nic sie nie stalo tylko na dole ekranu widac FILE ERROR
a w cyderze przy zaznaczeniu opcji USE X HEARDERS widnieje soft 3.1.2 ....no a pisza tez ze przy uzuciu blackraina trzeba miec afc2...a ja jeilbreak robilem przy uzyciu SPIRIT czy to ma znaczenie tez dla CYDERA ? no i wiadomo ze wifi mi nie dziala a openssh to nawet nie wiem czy go mam czy nie ale pewnie nie bo nic takiego wczesniej nie instalowalem zanim wifi dzialalo ...
gubie sie juz co robic ??
---------- Wpis dodano o 12:09 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:06 ----------
majkool moj poprzednik marioking posiada chyba ten sam problem co ja tzn chodzi mu o to samo tylko nie wiem co z tym softem 3.1.3 bo jak co to zrobie soft od nowa i wroce na 3.1.2 byle by mi zadzialal cyder 2 ...
---------- Wpis dodano o 12:09 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:06 ----------
majkool moj poprzednik marioking posiada chyba ten sam problem co ja tzn chodzi mu o to samo tylko nie wiem co z tym softem 3.1.3 bo jak co to zrobie soft od nowa i wroce na 3.1.2 byle by mi zadzialal cyder 2 ...
Napisano 30 października 2010 - 16:50
afc2add musisz zainstalować po użyciu Spirit, wtedy będziesz miał możliwość pobrania źródeł z iPhone w Cyder'ze.
Tak poza tym przy oprogramowani 3.1.3 i < używaj programu redsn0w.
Pozdrawiam
Napisano 01 listopada 2010 - 22:45
tak masz racje faktycznie uzylem redsn0wa
a ja glupi zapomnialem tzn nie bylem pewny ale patrzylem na swoje pliki w kompie do IP i domyslilem sie ze byl na redsn0wie zrobiony no a tak pozatym dzieki za pomoc jestes rowny gosc
ale mam jeszcze jedno pytanie ...jak mam zainstalowac to afc2add skoro nie mam wifi
a na cyderze probowalem ale ikonka ani zadna informacja mi na IP nie wyskoczyla gdy probowalem to AutoInstallowac na Cyderze
a probowalem wgrac winterboarda i tez mi ikonki nie pokazalo na IP a robilem to jak na filmiku:( co moge robic zle ??
Napisano 02 listopada 2010 - 09:17
hejmajkool zrobilem tak ze wgralem softa 3.1.3 na nowo bo 3.1.2 nie chcial dzialac
jakis blad wyskakiwaj przy instalacji tego softu co wczesniej sie nie wydarzylo ...no ale 3.1.3 sie udalo wgrac i zrobilem JB redsn0wem 0.94 I udalo mi sie dostac do plikow systemowych
nawet udalo mi sie wgrac przez CYDERa 2 bossprefs i winterborda ale nie co jest grane gdy wlaczaym winterborda bo po uruchomieniu wyskakuje mi bialy ekran a po chwili mi sie on wylacza(winterboard) a np na bossprefsie nie mam aktywnego przycisku RESPRING po wcisnieciu nic sie nie dzieje
A jeden program i drugi widnieje mi w zainstalowanych aplikacjach na CYDII Nie mam wifi !a po zainstalowaniu softa woczoraj znowu mi zaczelo edge zrzerac kase z fona
a zablokowalem go blednym haslem na VPNenie ale to nie pomaga Co jakis czas mi cos zabiera z konta:( co poradzisz?? a ten post wyzej jest nieaktualny juz;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych