Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Skiner - polskie skórki ochronne na iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
97 odpowiedzi w tym temacie

#76 Regus

Regus
  • 268 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 11 lutego 2010 - 19:54

Dostałem swojego wczoraj. Kupiłem z ciekawości i jak na tę cenę to jestem bardzo mile zaskoczony. Wygląda naprawdę bardzo dobrze, ale trzeba się trochę postarać, żeby dobrze to nakleić. :)

#77 kwapin

kwapin
  • 66 postów
  • SkądSopot

Napisano 12 lutego 2010 - 17:53

Dzisiaj otrzymalem swoje dwa skinnery i mimo tego ze napierwszy zut oka wyglada jak zwykla naklejka to jednak po naklejeniu na tel powstaje calkiem niezly efekt dotykowy i wizualny ;P naklejanie bezproblemowe ale polecam miec przy sobie suszarke zeby nie tworzyly sie zagiecia w rogach . Mimo 8-9 prob typu przyklejanie-odklejanie skinner nadal sie ,,klei,, i na razie nie wydaje mi sie zeby sciagal lakier ;P zobaczymy za jakis czas (mozliwe ze sciaga lakier jesli zbyt mocno sie ogrzeje telefon i skinera przy naklejaniu wtedy nic dziwnego xD)

#78 flash608

flash608
  • 217 postów
  • SkądToruń

Napisano 12 lutego 2010 - 21:22

Ja także otrzymałem dwa zamówione skinnery dzisiaj. Na pierwszy rzut oka byłem raczej rozczarowany, bo owe naklejki wyglądają jakby były wydrukowane na jakiejś atramentówce po czym zaklejone zostały folią. Docięcie faktycznie nie jest idealne, ale można z tym sobie bez większego problemu poradzić (zamiast odklejać skinner od kartki, odkleić najpierw ramkę dookoła). Suszarki nie musiałem używać, bo za pierwszym razem udało mi się przykleić prawidłowo. Co do problemu w rogach to podobnie jak w przypadku Gelaskin, który miałem poprzednio. Efekt wypukłości grafiki na duży plus. Wymieniałem gelaskin na skinera z racji, iż gelaskin zdążył przez okres ponad 6 miesięcy znacznie zżółknąć (białe tło z niebieskimi flame`mami), poza tym już mi się znudził. Suma sumarum za tą cenę jestem jak najbardziej zadowolony.

#79 manta980

manta980
  • 20 postów

Napisano 17 lutego 2010 - 21:01

Ja zamówiłem 3 tygodnie temu 3 skinery i jeszcze nie doszło!! :/A wpłata na konto była na 2 dzien po zakupie

#80 Aliens1

Aliens1
  • 136 postów

Napisano 21 lutego 2010 - 20:08

ja również czekam i czekam zamowilem ponad miesiąc temu skinera i do teraz go nie ma poprostu dno nie polecam to tak jak bym wyrzucił 9zl do kanału

#81 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 16:25

Wczoraj otrzymałem Skinera i... powiem wam, że nawet nie źle to wygląda ;)
Co prawda nie pasuje idealnie (myślę, że otwór na kamerę nie dokładnie został wycięty), ale podoba mi się :) Poniżej zdjęcia:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#82 bananmaciek

bananmaciek
  • 56 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 17:58

Mój przyszedł dzisiaj. Naklejanie bezproblemowe, za pierwszym razem mi się udało. Jakość też bardzo dobra. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Szczerze polecam. Aha, ja czekałem prawie 3 tygodnie (płatność SMS)
Dołączona grafika

#83 Machiavelist

Machiavelist
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 25 lutego 2010 - 19:03

Mój skiner też w końcu dotarł, trwało to wieki ale poza tym minusem jestem bardzo zadowolony, wybrałem jeden z przygotowanych i wygląda super, ma nawet wytłoczenia pasujące do wzoru. Napisze więcej jak tylko znajdę spokojną chwile żeby zastąpić nim moją już mocno sfatygowaną żeloskórke

#84 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 25 lutego 2010 - 21:17

Mam pytanie. Dalej można płacić SMS'em ? Gdzieś mi się obiło o uszy, że po tej zmianie graficznej już nie można.

#85 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 18 marca 2010 - 16:26

No już nie można bo zwiększyli cenę, ja zamówiłem go tylko po to żeby zobaczyć czy naprawdę są tak kiepskie w porównaniu do Gelaskins jak mi kolega mówił. I miał rację jakość projektu jest tragiczna, chociaż dostali zdjęcie w dużej rozdzielczości, gorszy wydruk jak z mojej drukarki do zdjęć za 100zł:P Tragedia, zostaje stary Gela na iphone, nie polecam! no i czas dostawy ponad miesiąc, już zapomniałem że go zamówiłem hehe Pozdro!

#86 Fikou

Fikou
  • 475 postów
  • SkądStettin, Poland

Napisano 17 maja 2010 - 10:26

No już nie można bo zwiększyli cenę, ja zamówiłem go tylko po to żeby zobaczyć czy naprawdę są tak kiepskie w porównaniu do Gelaskins jak mi kolega mówił.

I miał rację jakość projektu jest tragiczna, chociaż dostali zdjęcie w dużej rozdzielczości, gorszy wydruk jak z mojej drukarki do zdjęć za 100zł:P
Tragedia, zostaje stary Gela na iphone, nie polecam! no i czas dostawy ponad miesiąc, już zapomniałem że go zamówiłem hehe
Pozdro!

na 1 projekt, czekałem od grudnia.. pozatym one są jakieś inne? w sensie.. każdy ma inne wymiary.. 1szy poszedł bezproblemowo.. 2gi? tragedia.. poprostu jakośc wydruku całkiem spoko, jak na przeróbke gelskina w photoshopie. Jak ktoś nie ma kasy to looz można, ale polecam i tak gelaskin.

Najlepsza ocena to chyba rzeczywiście : można

#87 Fikou

Fikou
  • 475 postów
  • SkądStettin, Poland

Napisano 17 czerwca 2010 - 16:02

dzisiaj z ciekawości odkleiłem swojego "super" skinnera.. i co zobaczyłem?

Dołączona grafika

:) pół jabłka oderwane.. na skutek dziwnego kleju i prawdopodobnie ciepła.. NIE POLECAM
wracam do dawnego sprawdzonego zastosowanie jakim jest gelaskins.

#88 Dirian

Dirian
  • 259 postów
  • SkądWejherowo

Napisano 17 czerwca 2010 - 18:30

Omg. Ja bym chyba pisał do skinerów o odszkodowanie... Nie ma to jak GELASKIN :)

#89 Fikou

Fikou
  • 475 postów
  • SkądStettin, Poland

Napisano 18 czerwca 2010 - 10:24

mam nadzieje poprostu że.. zanim ktoś następny kupi przeczyta to co napisałem wcześniej.. i sie zastanowi czy warto dołożyć 30 zł :)

#90 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 21:02

właśnie ostatnio myślałem nad tym, aby zdjąć skinera i zobaczyć co się z tyłu dzieje. Teraz się trochę boję, bo zanim nakleiłem to tył był w idealnym stanie ;) Czy skiner.pl nie powinien za to odpowiadać ? Fikou: po jakim czasie to oderwałeś ?

#91 ludzik6

ludzik6
  • 61 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 18 czerwca 2010 - 22:12

A udowodnisz dla nich,że te jabłuszko oderwało się po odklejeniu skinera? Oni powiedzą, że to było już zapewne wcześniej i jest po sprawie. No i jak zrywacie skinera to nie róbcie tego na hop-siup , bo wiadomo że może się coś stać. Trochę spokoju i ostrożności. Dziękuję, dobranoc

#92 Fikou

Fikou
  • 475 postów
  • SkądStettin, Poland

Napisano 19 czerwca 2010 - 15:41

myślisz że to robiłem podczas wchodzenia do domu na schodach? nie.. siedziałem przy biórku delikatnym płynnym ruchem powoli odklejałem naklejke. Mniejsza z tym, i z nimi :)

#93 biemdablju

biemdablju
  • 107 postów

Napisano 26 czerwca 2010 - 00:06

Porażka, zamówiłem 2 skinery 27 maja, czyli miesiąc temu. Najpierw napisałem do nich po tygodniu, poinformowano mnie, że czas realizacji zamówienia to 14 dni. W zeszłym tygodniu pisałem ponownie, odpisano, że w tym tygodniu który właśnie się kończy przyjdą skinery, i że to całe opóźnienie to prze długi weekend :). I tym sposobem właśnie mija miesiąc, skinerów brak. Polecam każdemu ale zastanowić się dwa razy zanim coś zamówicie na skiner.pl. PORAŻKA

#94 fuzzyland

fuzzyland
  • 193 postów

Napisano 30 czerwca 2010 - 10:54

Niestety ja również doświadczam problemu z dostawą skinerów, zamówiłem je na początku czerwca a przesyłki nie widać. Na maile albo nie odpowiadają albo zwodzą, że "w tym tygodniu wyślą" albo "w następnym tygodniu powinny być dostarczone". Żenada.

#95 fuzzyland

fuzzyland
  • 193 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 08:10

Skinery dostarczone, po ponad 1,5 miesiąca. Na dodatek są słabej jakości, lepiej dołożyć i kupić gela.

#96 SaperSBC

SaperSBC
  • 11 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 14:51

Odświeżę temat, którego niestety wcześniej nie przeczytałem... Miałem wcześniej na moim 3G folie Ivisivble Shield(ponad rok), później Gela Skins(kilka miesięcy), obie były super... ale chciałem coś z własnym wzorem i zdecydowałem się na skiner.pl 26 października zamówiłem i zapłaciłem. Naklejka nie przychodziła, napisałem maila i dostałem odpowiedź że były problemy i że w ciągu tygodnia będzie wysłana. Tydzień później nadal nic.. wysłałem maila z prośbą o wyjaśnienie sytuacji lub zwrot pieniędzy... odpowiedzi nie otrzymałem. "Kolejny" tydzień później, dzwonie... trochę pościemniali, ale naklejka niby już jest gotowa do wysłania. Po 11 dniach od tej rozmowy, dziś tj. 29 listopada otrzymałem skinera. W porównaniu do IS czy Gela skins... dopasowanie tej naklejki jest bardzo słabe. z góry lekko nachodzi na wej. słuchawek, a na dole na port kabla. nie polecam!

#97 Greenek

Greenek
  • 104 postów
  • SkądKraków

Napisano 29 listopada 2010 - 17:50

Ja zamówiłem 30. października i dziś doszło. Jakość nie powala, naklejka łatwo się rozciąga (nawet przy odklejaniu od "papierka"). A prezentuje się tak: http://myapple.pl/th...tml#post1429530

#98 gegan

gegan
  • 114 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 marca 2011 - 16:23

Witam. Może trochę odkopię, ale ok. Ja zamawiałem jakoś po premierze 3GSa Skinera na swój telefon. Wszystko było ok. Dostałem po niecałym tygodniu. Jakość również mnie zadowala. Dopasowany dobrze, nic się nie starło, pomimo 1,5 roku użytkowania, dobrze przylega itp. Postanowiłem więc w zeszłym tygodniu zamówić coś na (przyszłego) Macbooka. Zamówiłem 2 naklejki swojego pomysłu, przelałem kasę itp. Niestety nie dość, że nikt się do mnie nie odzywa, to moje konto na ich serwisie zostało dezaktywowane. Nie wiem. Mam nadzieję, że odpiszą i dostane to za co zapłaciłem blisko 70zł. Oby nie było tak, że zawiesili działalność, ale strona dalej zbiera żniwa. Zamawiał ktoś u nich coś ostatnio? Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie coś o nich?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych